DanGear stor touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear stor touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement stor pakke er for de flestes vedkommende en komplet alarmsystempakke til tyverisikring af dit hjem eller din virksomhed. Alarmsystemet leveres med gratis app-styring og mulighed for senere udvidelse af dit alarmsystem, hvis behovet skulle ændre sig. Vælg mellem WiFi eller WiFi & 4G versionen.

4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGears store touch WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGears store touch WiFi & 4G alarmsystem uden abonnementspakke er det perfekte valg, hvis du har en mellemstor ejendom, der skal sikres. Pakken indeholder ud over forskellige sensorer b.la. også en kompakt og kraftig udendørs solcelle sirene samt en smart røgalarm.

Denne pakke er det mest populære valg blandt vores kunder.

Tryk på produktbillederne for at læse mere om produkterne.

Pakken indeholder:

DanGear HEIMDALL Touch Alarmpanel

1 stk.

Touchskærm Alarmpanel

DanGears touchskærm alarmpanel med dansk styresystem fungerer som hovedenheden i alarmsystemet.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du ønsker et WiFi eller et WiFi & 4G touch alarmpanel i din pakke.

DanGear BIFROST Dør og Vinduessensorere

10 stk.

Dør og Vinduessensorer

Diskret lille dør- og vinduessensor med lang batterilevetid og 30 meters rækkevidde. Udløser alarmen hvis en dør eller vindue bliver brudt op.

DanGear EIDR stor dør og Vinduessensorere

2 stk.

Store Dør og Vinduessensorer

Den store dør- og vinduessensor med to batterier med længere batterilevetid og op til 45 meters rækkevidde. Ideel til steder som en hoveddør, hvor sensoren ofte aktiveres og bruger mere batteri.

DanGear SLEIPNER Bevægelsessensor

3 stk.

Bevægelsessensorer

Kompakt og stilren, fuldt justerbar bevægelsessensor kan f.eks indstilles til ikke at tænde og slukke dioden ved bevægelse. Udløser alarmen, ved registreret bevægelse.

 DanGear smart røgalarm

1 Stk.

Smarte Røgalarm

DanGears smart røgalarm som udsender en 85db hyletone og notificerer dig via SmartLife-appen, hvis der opfanges røg. Beskytter mod brand og røgudvikling.

DanGear JOTUN Indendørs Sirene

1 stk.

Indendørs Sirene

Kraftig indendørs sirene som sættes i en 220V stikkontakt og forbindes til alarmpanelet med bare ét tryk. Hvis alarmen bliver udløst, udsender sirenen en høj 110DB sirene tone.

DanGear udendørs solcelle sirene

1 stk.

Udendørs Solcellesirene

Kompakt udendørs solcellesirene med en højlydt 100 dB sirene tone. Med 3W solcelle og indbygget batteri og kræver derfor ikke tilslutning til fast strøm. Har en præventiv og afskrækkende effekt.

DanGear DRAUPNIR Fjernbetjening

3 stk.

Fjernbetjeninger

DanGears touchskærm alarmsystem kan til- og frakobles på tre forskellige måder; Fra touch panelet, via appen eller med denne fjernbetjening som er lige til at sætte i nøgleringen.

DanGear alarmsystemtilbehør

For lidt indhold i pakken?

Mangler der sensorer eller andet i pakken, kan du finde det alarmsystemtilbehør, du mangler, og tilføje det til kurven for at skræddersy pakken efter dine behov. Du kan tilføje op til 200 stk. tilbehør og sensorer til et DanGear touchskærm alarmsystem.

DanGear alarmsystemer

For meget indhold i pakken?

Søger du en billigerer pakke med midre indhold, så tag et kig på vores store udvalg af alarmsystempakker. Vælg en mindre pakke og tilføj eventuelt det nødvendige tilbehør for at skræddersy pakken til dine behov.

4G alarmsystem uden abonnement pakke

Læs mere om alarmsystemet herunder…

DanGear alarmsystem uden abonnement logo

Derfor skal du købe et alarmsystem uden abonnement fra DanGear

Hvis du er på jagt efter et pålideligt kvalitetsalarmsystem uden abonnement, som du altid kan stole på, så er du kommet til det rette sted fordi…

Vores eksklusive sortiment omfatter udelukkende DanGears kvalitetssikringsprodukter, og der er flere gode grunde til det. DanGears ubetingede fokus på kvalitet, sikkerhed og omhyggelig kvalitetskontrol, sammen med deres konkurrencedygtige priser, er bare nogle af dem. Dette har gjort dem til et populært og økonomisk fornuftigt valg for dem, der ønsker at sikre deres ejendom med et kvalitetsalarmsystem uden abonnement.

Men tag ikke bare vores ord for det

Besøg vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder mener om DanGears produkter og den kundeservice, vi tilbyder her hos Qsmart.dk.

qsmart.dk trustpilot side

4G alarmsystem uden abonnement pakke Klik her for at udvide hver sektion

SmartLife app til DanGear alarmsystem uden abonnement med kameraer

App kontrolleret intelligent sikring med DanGears store touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge, og ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via appen. SmartLife-appen er brugervenlig og intuitiv, og du kan dele adgang med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer og…

Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er kompatible med SmartLife-appen, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af intelligente smart home produkter til dit hjem eller din virksomhed. Med et DanGear alarmsystem og SmartLife-appen kan du til- og frakoble alarmsystemet, overvåge sensorstatus, se live-video og gennemse gemte optagelser – for blot at nævne nogle få.

SmartLife-appen er kompatibel med flere tusind andre smart home produkter, såsom smart belysning, stikkontakter og termostater. Med et væld af SmartLife-kompatible smart home-produkter tilgængelige på markedet, bliver appen til en alsidig løsning, der gør dit hjem eller din virksomhed smartere og mere intelligent.

Læs mere om SmartLife-appen på DanGears hjemmeside.

Kort opsætningsguide video af touchskærm alarmpanelet og tilbehøret

I denne video viser vi, hvor nemt det er at forbinde DanGears touchskærm alarmpanel med SmartLife app’en og tilbehøret, herunder dør- og vinduessensorer, fjernbetjening og bevægelsessensor.

DanGear alarmsystem uden abonnement og tilbehør monteret i hus diagram

Fuld skalerbart stor touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke og hurtig gør-det-selv installation

Til DanGears store touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke findes en lang række tilbehør, som du kan udvide alarmsystemet med. Du kan f.eks…

Du kan f.eks. udvide alarmsystemet med flere overvågningskameraer, video-dørklokker, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, røgalarmer, vandskadesensorer, fjernbetjeninger og meget andet tilbehør.

Der kan forbindes op til 200 stk. DanGear sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmpanel.

Se alt DanGear alarmsystemtilbehør her.

Med en hurtig og enkel gør-det-selv installation kan DanGears store touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke monteres og konfigureres på kun få timer. Den brugervenlige app, touchskærmen og det danske styresystem gør opsætningen og betjeningen ubesværet. Alt nødvendigt tilbehør, såsom skruer, adaptere og kabler, er inkluderet.

4G alarmsystem uden abonnement pakke

Hvad er forskellen på alarmpanelet med WiFi og med WiFi & 4G?

Smart alarmsystem WiFi touchskærm

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi:

WiFi touchskærm alarmpanelet kommunikerer, ligesom WiFi & 4G modellen, med SmartLife-appen via WiFi…

WiFi versionen er ideel, hvis din internetforbindelse er stabil, og du ønsker at undgå de månedlige omkostninger forbundet med et 4G-teleudbyderabonnement. WiFi-modellen er uden sammenligning, det mest populære valg blandt vores kunder.

Læs mere om alarmpanel med WiFi her.

Smart alarmsystem WiFi og 4G touchskærm

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G:

WiFi & 4G alarmpanelet har udover WiFi også et integreret 4G-modul og en simkortindgang i højre side af skærmen…

Med 4G funktionen kan du indstille op til 10 telefonnumre, som modtager et opkald eller en SMS ved alarm. Den er er ideel, hvis dit internet er ustabilt eller hvis du ønsker at kunne notificere flere personer ved alarm, der ikke har SmartLife-appen.

Læs mere om alarmpanel med WiFi & 4G her.

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til WiFi & 4G-systemer.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside.

DanGear-stor-touch-WiFi-4G-alarmsystem-uden-abonnement-pakke

Skræddersy dit alarmsystem

Mangler der noget alarmsystemtilbehør i pakken, en solcelle sirene, smarte røgalarmer, store dør-og vinduessensorer eller noget andet? Intet problem – se vores omfattende udvalg af DanGear alarmsystemtilbehør og tilføj det, du mangler, til din indkøbskurv for at sammensætte den ideelle sikringspakke til din ejendom.

Se alt vores DanGear alarmsystemtilbehør her.

Vælg en kvalitet sikringsløsning – Vælg DanGears store touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

Køb DanGear store touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke. Oplev førsteklasses sikkerhed og tryghed i dit hjem eller din virksomhed med DanGears intelligente WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement.

Vælg i dropdown-menuen om du ønsker et DanGear touchskærm alarmpanel med WiFi eller WiFi & 4G.

Lav lagerbeholdning af alarmsystem pakker

Bemærk, såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris.

Tryk og vælg pakkeindhold  4G alarmsystem uden abonnement pakke

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Dansk alarmsystem i stilrent og nordisk design

Smart alarmsystem tyverisikring

DanGear’s touchskærm kontrolpanel og tilbehør er ikke kun sikkert, praktisk og funktionelt, men også visuelt tiltalende med sit nordiske og minimalistiske design. En elegant og tidløs sikringsløsning til alle boliger og virksomheder med dansk styresystem og tale.

4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear touchpanelet har en kraftfuld 600MHz processor og 32MB DDR4 RAM som giver en hurtig og problemfri brugeroplevelse.

Dette forbedre responstiden i styresystemet og afsendelse af push notifikationer. DanGear alarmsystemer er 10-15 gange hurtigere end markedsstandarden.

Processor

4G alarmsystem uden abonnement pakke

Markedsstandard:
75 MHz

DanGear standard:
600 MHz

MB RAM

4G alarmsystem uden abonnement pakke

Markedsstandard:
2 MB DDR2 RAM

DanGear standard:
32MB DDR4 RAM

DanGear alarmsystemer er kompatibel med Google Home

Med Google Home-appen på din smartphone kan du forbinde dit DanGear alarmsystem til dit Google Home-økosystem (eller Amazon Alexa). Med Google Home og Amazon Alexa kan du tilkoble, frakoble og sætte systemet i hjemmetilstand blot ved hjælp af din stemme. Men du kan også bede Google om mere avancerede funktioner, som for eksempel “deaktiver alarmsystemet mellem kl. 14 og 17”, hvis en ven kommer forbi for at vande dine blomster. Eller “Tænd for mine smartpærer i soveværelset og i stue, hvis alarmen går”.

4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear alarmsystem kan bruges selvstændigt eller kobles sammen med flere tusind forskellige SmartLife- eller Tuya-kompatible SMART-produkter. Det kunne for eksempel være en smart dørlås, LED-lys, overvågningskameraer, video-dørklokker eller en termostat, for bare at nævne nogle få. Med et DanGear alarmsystem har du dit alarmsystem og alle dine smarte produkter samlet i én app. Du kan tilslutte op til 200 stk. sensorer eller tilbehør til din DanGear touchskærm-alarmpanel, så du altid kan udvide dit system, hvis behovet opstår.

4G alarmsystem uden abonnement pakke
4G alarmsystem uden abonnement pakke

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter