DanGear radiofrekvens signalforstærker

DanGears radiofrekvenssignalforstærker sikrer en stabil radiofrekvensforbindelse mellem dit alarmsystem og alle sensorer og tilbehør. Dette er særligt praktisk, hvis du står over for konstruktionsmæssige udfordringer såsom flere lag murværk, betonarmering eller hvis der er betydelige afstande fra alarmhovedenheden til sensorerne og tilbehøret.

Radiofrekvens signalforstærker

DanGear’s radiofrekvenssignalforstærker er en kraftfuld forstærkerløsning, der er designet til at forstærke radiofrekvenssignalet fra DanGears alarmsystemer til tilbehør, såsom dør- og vinduessensorer, bevægelsessensorer, sirener og vibrationsensorer. Alt DanGear’s radiofrekvensdrevne tilbehør kan tilsluttes og forstærkes med denne radiofrekvensforstærker.

Forstærker signalet op til 500 meter fra hovedenheden til 99 stk. tilbehør

DanGear’s alarmsystemer, sensorer og tilbehør har et radiofrekvens signalområde på 20-50 meter indendørs og op til 100 meter udendørs. Men med DanGear’s radiofrekvenssignalforstærker kan du udvide rækkevidden betydeligt, med helt op til 150 meter indendørs og op til 500 meter udendørs.

Dette er perfekt til sikring af store ejendomme, såsom villaer, landejendomme og lignende. DanGear’s radiofrekvenssignalforstærker har fem zoner, som du kan opdele dit tilbehør i, eller du kan nøjes med at bruge bare én zone. Radiofrekvenssignalforstærkeren kan forbindes og forstærke signalet på op til 99 stykker tilbehør og sensorer.

Radiofrekvenssignalforstærker

Indbygget backupbatteri

Signalforstærkeren har indbygget backupbatteri, så den virker i op til 12 timer, selv hvis strømmen er gået. På den måde kan du være sikker på, at den fungerer, også når du har mest brug for det.

Hurtig installation og nem opsætning

Installationen er hurtig og nem, idet signalforstærkeren blot tilsluttes en stikkontakt og pares med alarmsystemet og tilbehøret. En problemfri måde at udvide rækkevidden af dit alarmsystem og sikre dit hjem eller din virksomhed over større områder.

Se i videoen, hvordan du forbinder signalforstærkeren til dit DanGear-alarmsystem.

DanGear radiofrekvens signalforstærker

Original price was: 799,00 Kr..Current price is: 399,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Radiofrekvens signalforstærker

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter