DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G er din nøgle til avanceret sikkerhed og kontrol. Med en elegant touchskærm, pålidelig WiFi & 4G forbindelse, dansk styresystem og brugervenlig app-styring, får du en alarmhovedenhed, der giver dig ultimativ beskyttelse til dit hjem eller din virksomhed.

1.499 Kr.

Ikke på lager

Fri fragt ved køb over 499,- kr.

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G fungerer som hovedenheden i dit alarmsystem. Med sin avancerede teknologi og brugervenlige danske styresystem er betjeningen legende let. Fra den smarte og kompakte 4,3 tommer store touchskærm har du altid fuld kontrol over sikkerheden i dit hjem eller virksomhed.

DanGears touchskærm alarmpanel WiFi & 4G er den ultimative hovedenhed til at beskytte din ejendom på en smart og effektiv måde. DanGears avancerede touchskærm alarmpanel er designet med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og pålidelighed.

Touchskærm alarmpanel med WiFi eller med WiFi & 4G

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel fås i to forskellige versioner: enten med WiFi eller med WiFi & 4G. Begge touchskærm alarmpaneler har alle de samme funktioner. Det eneste, der adskiller dem, er, at 4G-versionen har integreret 4G-funktionalitet med opkalds- og SMS-funktion, som beskrevet herunder. Udover dette er begge paneler fuldstændig ens.

Tryk her for at se WiFi modellen uden 4G.

Smart alarmsystem WiFi og 4G touchskærm

Integreret 4G-funktionalitet

Dette avancerede touchskærm alarmpanel har en integreret 4G-funktionalitet samt en simkortindgang placeret på højre side af skærmen. Med et 4G-simkort monteret i alarmpanelet kan du udvide sikkerheden og alarmere på en helt ny måde. Du har mulighed for at indstille op til 10 telefonnumre, som vil modtage et opkald og/eller en SMS under en alarmhændelse. Dette gør WiFi & 4G-modellen ideel, hvis du ønsker at installere alarmsystemet et sted med ustabilt internetforbindelse eller hvis du gerne vil alarmere personer, der ikke har SmartLife-appen.

Du kan også bruge WiFi & 4G-modellen uden et simkort i touchskærmen. I dette tilfælde vil du blot ikke have adgang til 4G-funktionaliteten, og alarmpanelet vil fungere præcis som WiFi-modellen.

Bemærk venligst, for at bruge 4G funktionaliteten kræver det, at du har et aktivt abonnement hos en teleudbyder for det 4G-simkort, du indsætter i alarmpanelet.

Med gratis Greentel simkort

Der medfølger et gratis Greentel simkort til hvert touchskærm alarmpanel WiFi & 4G du køber. Dette gælder også hvis du køber en alarmsystem pakke.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel og deres forskellige pakker her.

Smart alarmsystem tyverisikring

Elegant touchskærm

Alarmpanelets touchskærm er ikke kun praktisk, men også visuelt tiltalende med sit nordiske og minimalistiske design.

SmartLife til DanGear alarmsystem

App-styring

Du kan nemt til- og frakoble alarmen samt overvåge status og modtage realtidsnotifikationer via den gratis SmartLife-app på din smartphone eller tablet.

Forbind DanGears touchskærm WiFi & 4G alarmpanel med SmartLife appen og tilbehøret på under 3 minutter

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under tre minutter kan forbinde og opsætte DanGears WiFi & 4G touchskærm alarmpanel til SmartLife appen, dør- og vinduessensoren, bevægelsessensoren og fjernbetjeningen.

Enkel installation

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G kan nemt installeres på få timer med “plug and play” installation. Alt nødvendigt monteringsudstyr medfølger.

touchskærm alarmpanel WiFi & 4G

Smart integration med Google Home

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G er kompatibelt med Google Home, så du kan styre det med din stemme og integrere det i dit smart home-økosystem. Benytter du Amazon Alexa, kan du selvfølgelig også integrere dit DanGear alarmsystem med det.

Dansk styresystem

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G er det eneste alarmsystem i verden med dansk styresystem og tale. Det understøtter også 9 andre sprog.

Backup batteri for ekstra sikkerhed

DanGear WiFi & 4G touchskærm Alarmpanel er udstyret med et kraftfuldt backup-batteri med en kapacitet på 1200 mAh. Backup batteriet træder til i tilfælde af strømsvigt og sørger for, at touchskærmen og hele alarmsystemet forbliver aktivt og fungerer i op til 12 timer. Det betyder, at dit alarmsystem forbliver operativt, selv hvis strømmen svigter.

Langtrækkende radiofrekvens

DanGear WiFi & 4G touchskærm Alarmpanel etablerer trådløs forbindelse med alarmsystemets tilbehør og sensorer ved hjælp af en langtrækkende 433 MHz radiofrekvens. Radiofrekvensmodulet, der er indbygget i DanGear touchskærm alarmpanelet, er af førsteklasses kvalitet sammenlignet med andre billige alarmsystemer, der benytter moduler af betydeligt lavere kvalitet. 433 MHz radiofrekvens er en pålidelig kommunikationsmetode, der sikrer, at alle sensorer og tilbehør forbliver tilsluttet hovedenheden, selv på betydelige afstande og på trods af eventuelle konstruktionsmæssige hindringer, såsom vægge og døre.

Udvid med flere touchskærme

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G kan også bruges til at udbygge dit alarmsystem, hvis du ønsker flere kontrolpunkter i din bolig eller virksomhed. Det giver dig mulighed for at holde øje med systemstatus og ændre indstillinger fra et andet sted i bygningen og gør det nemt at aktivere og deaktivere alarmen ved hjælp af touchskærmen fra flere steder.

touchskærm alarmpanel WiFi & 4G

Skalerbart alarmsystem

Det kan tilkoble op til 200 sensorer og andet tilbehør pr. kontrolpanel. Dette giver dig mulighed for at tilpasse og udvide dit alarmsystem senere hen efter behov.

touchskærm alarmpanel WiFi & 4G

Tre alarmsystem tilstande

Du vælge mellem tre forskellige alarmsystemtilstande: Tilkoblet, Hjemme og Frakoblet.

  • Tilkoblet: Tilkobler alle dine sensorer og alarmerer, hvis en af dine sensorer bliver aktiveret.
  • Hjemme: Hjemmetilstand er DanGears version af det, man også kalder for “skalsikring.” Her kan du opsætte, hvilke sensorer der skal være tilkoblet, og hvilke der skal deaktiveres, når du er hjemme. Du kan f.eks. aktivere alle dør- og vinduessensorer og deaktivere alle bevægelsessensorer. På den måde kan du frit bevæge dig indendørs, uden at alarmen går, men hvis et vindue eller en dør åbnes eller bliver brudt op, går alarmen.
  • Frakoblet: Frakobler alle sensorer i dit alarmsystem.

Vælg Kvalitet – Vælg DanGear

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G er din pålidelige vægter, som 24/7 vogter over dine værdier eller dine kære. Vælg kvalitet og pålidelighed – Vælg DanGear til at beskytte dit hjem eller din virksomhed.
Sikr din ejendom i dag med DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G-forbindelse.

touchskærm alarmpanel WiFi & 4G

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Titel