DanGear SOS armbånd

DanGear SOS Armbånd – Aktiver alarmen med et enkelt tryk på armbåndet og alarmer dine nærmeste eller kollegaer. Ideelt til ældre personer eller udsatte ansatte.

tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

DanGear HJALMRHORN SOS Armbånd – Din personlige sikkerhedsfølgesvend

HJALMRHORN SOS Armbånd er det intelligente armbånd, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i din hverdag. Dette smarte armbånd kan bæres som et almindeligt ur og er designet til øjeblikkelig aktivering af alarmen i nødsituationer.

Smart tilkalding af hjælp og høj brugervenlighed

Med et enkelt (2 sekunder) tryk på armbåndet aktiverer du alarmen og sender et nødsignal til dit DanGear touchskærm alarmsystem med WiFi & 4G. Dette er ideelt, hvis du er bekymret for indbrud eller uvelkomne besøg. Ældre borgere kan også drage fordel af dette armbånd som et ekstra lag af sikkerhed. Med SOS-funktionen kan de nemt tilkalde hjælp i tilfælde af en nødsituation.

Forbind DanGears SOS armbånd til alarmsystemet med ét tryk

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under ét minut kan forbinde og opsætte DanGear HJALMRHORN SOS Armbånd til touchskærm alarmsystemet. HJALMRHORN SOS Armbånd er den perfekte ledsager til dit DanGears touchskærm WiFi &4G alarmsystem som er kompatibelt med op til 10 kontakter på din “opkalds og SMS-liste”. Hvis alarmen udløses, vil dine nærmeste modtage et opkald og/eller en SMS-besked om situationen. Dette sikrer, at hjælp kan tilkaldes hurtigt i tilfælde af en indbrudsalarm eller en nødsituation, f.eks. hvis nogen falder og har brug for akut hjælp.

Lang batterilevetid og pålidelig forbindelse

HJALMRHORN SOS Armbånd har en imponerende batterilevetid, så du behøver ikke at bekymre dig om hyppig batteriskift. Armbåndet benytter sig af langtrækkende radiofrekvens til at forbinde til alarmsystemet, med en rækkevidde på op til 45 meter fra alarmhovedenheden. Dette giver dig frihed til at bære armbåndet i dit hjem og have sikkerheden lige ved hånden.

DanGears SOS armbånd er fremstillet i allergivenligt og fødevaregodkendt silikone, der garanterer komfort og et behageligt armbånd som alle kan bruge. Sikkerhed skal være enkel og tilgængelig for alle. Med DanGears HJALMRHORN SOS Armbånd får du en pålidelig måde at beskytte dig selv og dine kære i nødsituationer.

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 40 g
Størrelse 13 × 5 × 2,5 cm

DanGear SOS armbånd

Original price was: 399,00 Kr..Current price is: 249,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter