DanGear stor dør og vinduessensor

EIDR er en kraftig stor dør og vinduessensor med dobbelt så meget batterikraft og rækkevidde i forhold til sin lillebror, BIFROSTO. EIDR sikrer optimalt de områder af dit hjem eller din virksomhed, hvor der er meget aktivitet, eller som er længst væk fra alarmens hovedenhed.

249 Kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 499,- kr.

DanGear stor dør og vinduessensor – lidt større og dobbelt så kraftfuld

DanGear EIDR er en stor dør og vinduessensor, der sørger for, at hyppigt benyttede åbninger såsom din hoveddør eller andre ofte anvendte vinduer altid er sikret. Med et lidt større design end sin “lillebror” BIFROSTO er EIDR udstyret med to batterier. Dette gør den ideel til områder, hvor sensoren ofte aktiveres ved at åbne eller lukke døre eller vinduer.

Langtrækkende stor dør- og vinduessensor med dobbelt batterikraft

Med en forbløffende rækkevidde på op til 45 meter sikrer EIDR, at selv de fjerneste dele af dit hjem eller din virksomhed er sikret. De to store batterier garanterer en lang batterilevetid og en imponerende rækkevidde.

Enkel installation og nem integration

Montering af EIDR tager kun få minutter ved hjælp af den medfølgende kraftige 3M dobbeltklæbende tape. Integration med DanGears alarmsystemer er enkel, enten via touchskærmen eller SmartLife-appen.

Konstant batteriovervågning for kontinuerlig tryghed

Når batteriniveauet i EIDR nærmer sig ca. 30%, vil du modtage en notifikation i SmartLife-appen, når det er tid til at udskifte batterierne. Med EIDR får du en stor dør og vinduessensor, der sikrer, at din ejendom er beskyttet døgnet rundt.

stor dør og vinduessensor

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Titel