DanGear stor udendørs solcelle sirene

DanGear SOLHJALMR – Kraftfuld stor udendørs solcelle sirene med indbygget batteri. Effektiv afskrækkelse med lys og lyd, robust og vandtæt design og nem installation.

stor udendørs solcelle sirene

DanGear SOLHJALMR – En stor udendørs solcelle sirene med indbygget batteri – den ultimative sirene

Opgrader dit DanGear alarmsystem med SOLHJALMR, en stor udendørs solcelle sirene. DanGears avancerede solcelle sirene er skabt specielt til alle DanGear alarmsystemer. Sirenen oplader sit interne batteri ved hjælp af solenergi, så du slipper for at forbinde den til strøm. Den leverer en førsteklasses sikkerhedsoplevelse og har et meget lavt standby-strømforbrug og et stort indbygget genopladeligt batteri. Dette betyder, at du ikke behøver bekymre dig om strømforsyning, da Solhjalmr kan forblive i standby-tilstand i op til 20 dage helt uden sollys.

Kraftfuld sirene og effektiv afskrækkelse

DanGear SOLHJALMR er udstyret med et højintensivt LED-stroboskoplys og en højlydt 110-decibel sirene lyd. Denne kraftfulde kombination skaber en utrolig effektiv afskrækkende virkning. Potentielle indbrudstyve og ubudne gæster vil uden tvivl blive afskrækket af kombinationen af lyd og blitz, der varsler hele området om potentielle trusler.

Solcelle sirene i robust og vandtæt design

DanGear SOLHJALMR er designet til at klare selv de hårdeste vejrforhold med sin solide og vandtætte konstruktion (IP65). Uanset om det regner, sner eller solen skinner, garanterer DanGear SOLHJALMR pålidelig drift under alle udendørs forhold. Det betyder, at du kan stole på din sikkerhedsløsning uanset vejret.

Let og problemfri installation

DanGear har gjort installationen af SOLHJALMR så nem som mulig, så du hurtigt og problemfrit kan integrere DanGear SOLHJALMR i dit eksisterende alarmsystem.

Tænd for sirenen, forbind den til dit DanGear alarmsystem og monter sirenen et passende sted, hvor den er synlig, sidder højt placeret, og får rigeligt med sollys i løbet af dagen.

Selv om SOLHJALMR er en forholdsvis stor udendørs solcelle sirene med batteri, så er den kompakt nok til, at den nemt kan placeres præcis der, hvor du har brug for den. Og med det indbyggede solcellepanel, der oplader det kraftfulde 1000 mAh lithiumbatteri, behøver du ikke bekymre dig om at tilslutte den til en strømkilde.

Beskyt dit hjem og din familie med den bedste sirene på markedet. Køb DanGear SOLHJALMR i dag og opgrader dit alarmsystem til den ultimative sikkerhedsløsning.

DanGear stor udendørs solcelle sirene

999 Kr.

12 stk. på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

stor udendørs solcelle sirene

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter