DanGear udendørs solcelle sirene

DanGear SOLGARD – Kompakt lille udendørs solcelle sirene med indbygget batteri. Effektiv afskrækkelse med lys og lyd, robust, vandtæt og meget kompakt design. Nem installation.

udendørs solcelle sirene

DanGear SOLGARD – En kompakt udendørs solcelle sirene med indbygget batteri og kraftig lyd – den lille smarte sirene

Giv dit DanGear alarmsystem et boost med SOLGARD, DanGears yderst pladsbesparende udendørs solcelle sirene skabt specielt til steder med lidt plads. Selvom SOLGARD har en mindre fysisk størrelse sammenlignet med dens storebror SOLHJALMR, skal du ikke lade dig narre af størrelsen, den leverer en imponerende sirene lydstyrke på 100 dB. Og med dens 700 mAh store genopladelige batteri og 3W solcelle tilbyder den en ekstremt kompakt og alligevel kraftfuld sireneløsning.

Skræmer ubudne gæster på en smart og effektiv måde

SOLGARD er udstyret med et kraftfuldt LED-stroboskoplys og en højlydt sirene, denne kraftfulde kombination skaber en effektiv afskrækkende virkning og advarer om mulige trusler. Indbrudstyve og uønskede gæster vil blive afskrækket af det intense lysblink og den høje lyd, der effektivt vil advare alle i nærheden.

Robust og vejrbestandig kompakt solcelle sirene

SOLGARD udendørs solcelle sirene er konstrueret til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold takket være dens robuste og vandtætte design (IP65). Uanset om det regner eller solen skinner, vil SOLGARD fungere pålideligt under alle udendørs forhold. Du kan have fuld tillid til, at SOLGARD vil beskytte dit hjem, uanset vejret.

Enkel og ukompliceret installation

Installationen af SOLGARD er ligetil og problemfri. Tilslut den til dit DanGear alarmsystem og placér sirenen et synligt og højt placeret sted, hvor den kan få rigeligt sollys i løbet af dagen.

Med den indbyggede 3W solcelle er SOLGARD kompakt nok til at placeres, hvor du har behov for det. Det genopladelige batteri med en kapacitet på 700 mAh oplades af solcellen, hvilket fjerner bekymringer om strømforbrug. SOLGARD kan forblive i standby-tilstand i op til 12 dage, helt uden sollys.

Beskyt dit hjem eller virksomhed med DanGear SOLGARD udendørs solcelle sirene – En smart, kompakt og kraftfuld lille sirene. Opgrader dit DanGear alarmsystem i dag, med en SOLGARD solcellesirene.

Forbind DanGear SOLGARD solcelle sirene til alarmsystemet på under 1 minut

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under ét minut kan forbinde og opsætte DanGear SOLGARD solcelle sirene til touchskærm alarmsystemet.

DanGear udendørs solcelle sirene

Original price was: 699,00 Kr..Current price is: 389,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

udendørs solcelle sirene

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter