DanGear overfaldsalarm SOS knap

En overfaldsalarm er en nem og professionel måde at øge sikkerheden det sted du føler dig aldermest tryg.

Overfaldsalarm

DanGear’s overfaldsalarm SOS knap

DanGear’s overfaldsalarm SOS knap er en nyttig og effektiv måde at holde dit hjem eller din virksomhed sikker på. Knappen kan placeres, lige hvor du måtte ønske, og hvis du trykker på den, vil den udløse en alarm, der advarer de personer du har valgt skal have afgang til dit alarmsystem.

Forskellige formål

SOS knappen er ikke kun nyttig til at beskytte din ejendom, den kan også være et godt værktøj for boliger med ældre mennesker. Hvis de falder eller føler sig utrygge, kan de blot trykke på knappen for at advare deres pårørende og få hjælp.

Nem og hurtig installation

Installationen af DanGear’s overfaldsalarm SOS knap er nem og hurtig. Den skal bare pares og forbindes til dit DanGear alarmsystem, så er den klar til at brug. Med det indbyggede batteri har knappen en lang batterilevetid på op til 2 år. Du modtager besked via push notifikation ved lavt batteri niveau, så du kan være sikker på, at den vil fungere, når du har brug for den. Derudover modtager alle personer du har givet adgang til alarmsystemet push notifikation med det samme du trykker på SOS knappen. Det er muligt at tilkoble op til 20 personer, således at der er størst mulighed for at få hjælp i tide.

Overfaldsalarm

DanGear‘s overfaldsalarm

Er en pålidelig og effektiv måde at holde dit hjem eller din virksomhed sikkert på.
Det er muligt at udvide rækkeviden fra 100 meter op til 600 meter med en signal forstærker. Dette øger chancerne for at det altid er muligt, at kunne slå alarm på sin ejendom.

DanGear overfaldsalarm SOS knap

249 Kr.

9 stk. på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Overfaldsalarm

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter