DanGear bevægelsessensor

DanGear SLEIPNER bevægelsessensor til alarmsystem bruger passiv infrarød teknologi, der sikrer fuld funktionalitet både dag og nat. Gør dit hjem indbrudssikkert samt få besked med det samme ved registreret bevægelse.

bevægelsessensor

Bevægelsessensoren beskytter dit hjem og giver dig besked ved registreret bevægelse

DanGear SLEIPNER, deres trådløse bevægelsessensor til alarmsystem med indbygget batteri, kommunikere med dit alarmsystem via radiofrekvens signal. Bevægelsessensoren bruger passiv infrarød teknologi med en rækkevidde på 15 meter og er udstyret med en 110 graders detekteringsradius. Dette sikrer fuld funktionalitet både dag og nat, eftersom den også registrere bevægelse selv i direkte sollys eller når det er bælgmørkt.  Når bevægelsessensoren registrere bevægelse i dens synsfelt sendes et radiofrekvens signal(RF) til alarmsystemet. Dette udløser en alarm, og alarmsystemet sender dig herefter en notifikation enten via WIFI eller hvis alarmsystemet har indbygget 4G med simkort.

Intelligent bevægelsessensor til alarmsystem

DanGear SLEIPNER bevægelsessensor kan sagtens bruges selvom du har kæledyr i hjemmet da den genkender og ignorerer kæledyrs bevægelser. Dette sikre at alarmsystemet sagtens kan aktiveres når du ikke er hjemme selvom du har kæledyr.

Bevægelsessensoren til alarmsystem

Trådløs og lang batterilevetid

DanGear SLEIPNER’ smarte og moderne design, samt kompakte størrelse, gør at bevægelsessensoren passe perfekt ind i de fleste hjem eller virksomheder. SLEIPNER er trådløs og har en lang rækkevidde på over 100 meter. Den gennemsnitlige batterilevetid i bevægelsessensoren er på ca. 1 år afhængigt af hvor meget aktivitet som registreres foran bevægelsessensoren.

DanGear SLEIPNER bevægelsessensor til alarmsystem er kompatible med alle DanGear alarmsystemer og indeholder den nyeste teknologi på markedet og er særligt optimeret imod fejlalarmer.

Pakken indeholder:

  • 1 stk. Bevægelsessensor
  • 3 stk. Batterier 1.5V AA
  • 1 stk. Beslag til vægmontering
  • 2 stk. skruer og rawlplugs
  • 1 stk. Justerbart kuglebeslag (sikre rette vinkel)

DanGear bevægelsessensor

Original price was: 299,00 Kr..Current price is: 189,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

bevægelsessensor

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter