DanGear dør og vinduessensor

DanGear BIFROST dør og vinduessensor med anti-sabotage funktion, nem montering og med lang batterilevetid og rækkevidde. Sender øjeblikkeligt notifikation i SmartLife-appen hvis en dør eller et vindue bliver brudt op eller åbnet.

dør og vinduessensor

DanGear BIFROST – En elegant og intelligent lille dør og vinduessensor

Med DanGear BIFROST dør og vinduessensor kan du være tryg ved at vide, at dine vinduer og døre er sikret med en kvalitetssensor. BIFROST dør og vinduessensor er kompatibel med alle DanGears alarmsystemer, og med sit minimalistiske design og kompakte størrelse er den næsten usynlig, når først den er monteret.

DanGear BIFROST Dør og Vinduessensor dimensioner

Dør og vinduessensor med lang rækkevidde og anti-sabotagefunktion

BIFROST byder på en imponerende rækkevidde på op til 30 meter og har en fremragende batterilevetid. DanGear BIFROST har på bagsiden af sensoren en anti-sabotageknap, som udløser en alarm, hvis nogen forsøger at afmontere sensoren. Anti-sabotage-knappen tilføjer et ekstra lag af sikkerhed og sikrer, at du altid er orienteret, hvis nogen forsøger at sabotere dit alarmsystem. Hvis BIFROST bliver forsøgt afmonteret eller aktiveret, modtager du straks en notifikation i SmartLife-appen – selv når du ikke er til stede.

dør og vinduessensor

Hurtig montering og brugervenlig betjening

DanGear BIFROST dør og vinduessensor kan på få øjeblikke monteres ved hjælp af den medfølgende kraftige 3M dobbeltklæbende tape. Du forbinder BIFROST dør og vinduessensor til alarmsystemet med få klik, enten på touchskærmen eller hvis du har alarmbokssystemet, via SmartLife-appen.

Batterialarm giver optimal tryghed

Når batteriniveauet på BIFROST falder til ca. 30%, vil du blive notificeret i SmartLife-appen om, at det snart er tid til at skifte batteriet. Du kan altså være sikker på, at BIFROST gør sit job, og holder din ejendom sikret, til hver en tid.

Døre og vinduer som ofte åbnes eller er langt væk fra alarmsystemet

Til sikring af døre eller vinduer, som tit bliver åbnet, vil vi anbefale, at du kigger nærmere på DanGears EIDR, som er storebroren til BIFROST. Den er udstyret med to batterier, kontra ét batteri i BIFROST, hvilket giver den en længere rækkevidde og dobbelt så lang batterilevetid. Vi anbefaler, at man benytter EIDR dør og vinduessensor til hoveddøre, indvendige døre eller vinduer, som tit bliver åbnet og lukket. EIDR er også et oplagt valg, hvis du har et udehus, skur eller andre steder, som skal sikres, men som er langt fra, hvor alarmsystemet er monteret.

DanGear dør og vinduessensor

Original price was: 179,00 Kr..Current price is: 89,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

dør og vinduessensor

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter