DanGear kraftig indendørs sirene

DanGears kraftfulde JOTUN indendørs sirene, sikre at ingen er i tvivl om at alarmen er gået, den skaber øget fokus som stresser tyven og tiltrækker opmærksomhed fra eksempelvis naboen.

Indendørs sirene

DanGear JOTUN kraftig indendørs sirene

DanGear JOTUN indendørs sirene har en høj 110 decibel sirene tone, perfekt til at skræmme ubudne gæster og advare eventuelle naboer eller andre i nærheden. Udover den høje lyd har den også en kraftig rød blinkende LED lampe for yderligere at afskrække uønskede besøgende.

Indedørs sirene lige til at sætte i stikkontakten

Installationen af DanGear JOTUN sirenen er hurtig og nem – du skal bare sætte den direkte i en 220V stikkontakt, forbinde den til dit alarmsystem med ét tryk og så er den klar til brug. Den er altså nem og hurtig at integrere i din eksisterende DanGear sikkerhedsløsning.

Indendørs sirene

Indedørs sirene med backup batteri øger sikkerheden

DanGear JOTUN sirenen er kompatibel med alle DanGear alarmsystemer, hvilket gør den nem at integrere i din eksisterende sikkerhedsopsætning. Derudover har den et 500Mah backup batteri som sikrer at den stadig er funktionel selv hvis strømmen går, så du kan være sikker på, at JOTUN fungere, når du har brug for den.

Hvis du ønsker at øge opmærksomheden i tilfælde af alarm i dit hjem eller i din virksomhed, er DanGears indendørs sirene JOTUN, et uvurderligt værktøj, der kan bidrage til at øge sikkerheden.

Er du på udkig efter en udendørs sirene til dit DanGear alarmsystem? Tryk for at se DanGears lille kompakte udendørs sirene SOLGARD, eller deres store udendørs sirene SOLHJALMR.

Forbind sirenen til alarmsystemet på under 2 minutter

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under to minutter kan forbinde og opsætte DanGear JOTUN indendørs sirene til touchskærm alarmsystemet.

DanGear kraftig indendørs sirene

349 Kr.

Ikke på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Indendørs sirene

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter