DanGear mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGears mini touch WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement pakke, det perfekte alarmsystem til lejlighed, sommerhus, villa eller en mindre virksomhed. Med gratis app-styring og mulighed for udvidelse af dit alarmsystem senere hen.

Trustpilot klik her for at se vores trustpilot Qsmart.dk
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning om vores sikringsprodukter.

Det er gratis og uforpligtende, det koster intet at spørge.

Vi kontakter dig kun denne ene gang

DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke, det perfekte alarmsystem til mindre ejendomme eller en lejlighedder. Specielt velegnet til en lejlighed over stue niveau, hvor der kun er én indgang i form af hovededøren. Denne pakke tilbyder den essentielle sikring i et lille og omkostningseffektivt format.

Dette lille effektive alarmsystem er ideelt til dem der søger et kvalitet alarmsystem, uden at sprænge bankkontoen.

Hvis du er på udkig efter en førsteklasses sikkerhedsløsning spækket med tilbehør, så er DanGears mini touch pakke det perfekte valg for dig.

Mangler der alarmsystemtilbehør i pakken?

Intet problem – du kan tilføje op til 200 stk. sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmpanel. Start med at finde den alarmsystem pakke, som kommer tættest på det du søger. Læg pakken i kurven og find derefter det alarmsystemtilbehør du mangler og tilføj det til kurven.

Kort fortalt, kan du se alarmsystem pakkerne som en base, du selv kan bygge videre på.

Pakken indeholder:

DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem

1 stk.

DanGears touchskærm alarmpanel med dansk styresystem er hovedenheden i dit alarmsystem. Pakken inkluderer et WiFi touchskærm alarmpanel. Tryk på “Opgrader” knappen hvis du ønsker et WiFi & 4G touchskærm alarmpanel i pakken.

DanGear BIFROST dør og vinduessensor til alarmsystem

1 stk.

DanGears lille dør- og vinduessensor er næsten usynlig, når først den er monteret. Lang batterilevetid og op til 30 meters rækkevidde. Monteres på døre/vinduer, som ikke bliver åbnet så ofte. Udløser alarmen, hvis en dør/vindue bliver brudt op.

DanGear SLEIPNER Bevægelsessensor til alarmsystem

1 stk.

DanGears kompakte, stilrene og justerbare bevægelsessensor med anti-afmonteringssensor. En smart funktion er, at man kan deaktivere lysdioden, så den ikke tænder og slukker hele tiden ved bevægelse. Bevægelsessensoren udløser alarmen ved registreret bevægelse.

DanGear DRAUPNIR Fjernbetjening til alarmsystem

1 stk.

DanGears touchskærm alarmsystem kan til- og frakobles på tre forskellige måder: Fra touchpanelet, via appen eller med denne fjernbetjening. DanGears kompakte micro fjernbetjening er lige til at sætte i din nøglering.

Kort opsætningsguide video af touchskærm alarmpanelet og tilbehøret

I denne video viser vi, hvor nemt det er at forbinde DanGears touchskærm alarmpanel med SmartLife app’en og tilbehøret, herunder dør- og vinduessensorer, fjernbetjening og bevægelsessensor.

Se forskellen mellem DanGears alarmpanel med WiFi og med WiFi & 4G

DanGear HEIMDAL WiFi touchskærm alarmpanel til alarmsystem

DanGear alarmpanel med WiFi

WiFi touchskærm alarmpanelet kommunikerer, ligesom WiFi & 4G modellen, med SmartLife-appen via WiFi. Derfor er WiFi-versionen…

Derfor er WiFi-versionen ideel, hvis din internetforbindelse er stabil, og du ønsker at undgå de månedlige omkostninger forbundet med et 4G-teleudbyderabonnement. WiFi-modellen er det mest populære valg blandt vores kunder.

Læs mere om alarmpanel med WiFi her.

DanGear HEIMDAL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem

DanGear alarmpanel med WiFi & 4G

WiFi & 4G alarmpanelet har udover WiFi også et integreret 4G-modul og en simkortindgang i højre side af skærmen. Med 4G-funktionen…

Med 4G-funktionen kan du indstille op til 5 telefonnumre, som modtager et opkald eller en SMS ved alarm. Den er ideel, hvis dit internet er ustabilt, eller hvis du ønsker at kunne notificere flere personer, der ikke har SmartLife-appen, ved en alarm.

Læs mere om alarmpanel med WiFi & 4G her.

Læs mere om alarmsystemet herunder…

DanGear alarmsystem uden abonnement logo

Hvorfor skal du købe et alarmsystem uden abonnement fra DanGear?

Er du på udkig efter et pålideligt kvalitetsalarmsystem uden abonnement? Et lækkert og stilrent alarmsystem som du altid kan stole på, når det virkelig gælder? Så er du kommet til det rette sted. Vores eksklusive sortiment omfatter nemlig…

Vores eksklusive alarmsystem sortiment omfatter nemlig udelukkende DanGears kvalitet sikringsprodukter, og der er flere gode grunde til det.

DanGears ubetingede fokus på kvalitet, sikkerhed og omhyggelig kvalitetskontrol, sammen med deres konkurrencedygtige priser, er bare nogle af dem. Siden 2018 er DanGear blevet et populært, fornuftigt og økonomisk valg for dem, der ønsker at sikre deres ejendom med et kvalitet alarmsystem. Flere af DanGears produkter er desuden dansk designet.

Se hvad vores kunder mener

Besøg vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder mener om DanGears kvalitetssikringsprodukter. Se også, hvad de mener om den kundeservice, vi tilbyder her hos Qsmart.dk.

qsmart.dk trustpilot side
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

alarmsystem uden abonnement pakkeKlik for at læse mere om hver sektion

SmartLife til DanGear alarmsystem

Gør din ejendom sikker og intelligent med DanGear og SmartLife-appen

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge, og ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via appen. SmartLife-appen er brugervenlig og intuitiv, og du kan dele adgang med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer. Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er…

Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er kompatible med SmartLife-appen. Det giver dig adgang til et bredt udvalg af intelligente smart home-produkter til dit hjem eller din virksomhed. Fra smarte belysningsløsninger og overvågningskameraer til intelligente dørlåse og termostater. Med SmartLife-appen kan du skabe et integreret og fuldt tilpasset smart hjem, der opfylder dine behov og præferencer.

Alt samlet i én gratis og brugervenlig app.

Herunder kan du se nogle af de smarte funktioner DanGears alarmsystem tilbyder.

Nogle af de smarte funktioner ved et DanGear alarmsystem og SmartLife appen

Tryk på billederne for at se dem i stor format

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Enkel betjening

Med bare ét tryk i SmartLife appen kan du tilkoble og frakoble alarmsystemet samt sætte det i skalsikring eller SOS-tilstand. Du kan også se en fuld historik, komplet sensoroversigt og tilpasse indstillingerne.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Fuld historik

Se en komplet og detaljeret historik, der giver dig det fulde overblik over, hvornår og af hvem dit alarmsystem er blevet tilkoblet og frakoblet. Du kan altså se alle alarmhændelser helt ned til sensorniveau.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Komplet sensoroversigt

Tjek, om en sensor er åben eller lukket, og bliv notificeret om batteriniveauet på hver enkelt sensor. Du kan også indstille, om en sensor skal benyttes til skalsikring når du er hjemme, eller sensoreren kun skal være aktiv i tilkoblet tilstand.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Utallige indstillinger

Tilpas dit DanGears alarmsystem med et væld af indstillingsmuligheder, såsom tidsindstillet eller geolokaliseret til/frakobling, varighed af sirene, push-notifikationer til din smartphone og meget, meget mere.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Smartscene & geolokation

Til- og frakobl dit DanGears alarmsystem baseret på din smartphones geolokation. Ved at oprette en smartscene kan du f.eks. indstille, at systemet skal tilkobles, når du er 100 meter væk fra dit hjem, eller frakobles, når du kommer hjem.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Smart home

SmartLife-appen virker sammen med tusindvis af smart home-produkter, som f.eks. belysning, stikkontakter, overvågningskameraer og dørlåse. DanGears alarmsystem kan “tale” og integrere med disse produkter via appen.

DanGear SOLHJALMR stor solcellesirene til alarmsystem monteret på hus
DanGear SAGA PTZ overvågningskamera

Fuld skalerbart smart alarmsystem

Til DanGears WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem pakke findes en lang række tilbehør, som du kan udvide alarmsystemet med. Du kan f.eks udvide alarmsystemet med…

Du kan f.eks. udvide alarmsystemet med overvågningskameraer, video-dørklokker, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, røgalarmer, vandskadesensorer, fjernbetjeninger og meget andet tilbehør.

Du kan forbinde op til 200 stk. DanGear sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmsystem.

Et ekstra lag af sikkerhed med opkald- og SMS-notifikationer for kun 78 øre om dagen

Når du køber et DanGear alarmsystem med både WiFi & 4G, giver vi dig en gratis Greentel simkort-startpakke med i pakken. DanGears alarmsystemer med WiFi & 4G benytter sig af 4G-forbindelsen, men bruger kun tale og SMS, ikke data. Vi anbefaler derfor, at du vælger…

Vi anbefaler derfor, at du vælger den pakke hos Greentel med 5000 SMS’er og 10 min. tale om måneden. Pakken koster 285 kr. om året og 0 kr. i oprettelse, hvilket svarer til kun 78 øre om dagen.

Når du modtager alarmsystemet fra os, går du ind på Greentels hjemmeside og vælger samt betaler for den ønskede pakke. 15 minutter efter er simkortet aktiveret og klar til at blive indsat i WiFi & 4G touchskærm alarmpanelet.

Klik her for at se alle vores 4G tale og SMS pakker på Greentels hjemmeside.

DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem Google Assistant

DanGear smart home alarmsystem med Google Home integration

Med DanGear alarmsystemet og Google Home-appen på din smartphone kan du nemt integrere dit alarmsystem i dit Google Home-økosystem. Ved hjælp af Google Assistant kan du tilkoble, frakoble og sætte systemet i hjemmetilstand ved blot at bruge din stemme. Udover disse grundlæggende kommandoer kan du også bede Google Assistant om mere avancerede funktioner…

For eksempel kan du instruere systemet om at deaktivere alarmsystemet i et bestemt tidsrum, hvis en ven skal besøge dig. Alternativt kan du bede om at tænde smartpærerne i soveværelset, hvis alarmen udløses. Integrationsmulighederne er mangfoldige og kan tilpasses efter behov og præferencer, hvilket giver dig en høj grad af kontrol og fleksibilitet.

DanGear BIFROST dør og vinduessensor til alarmsystem monteret på dør
DanGear SLEIPNER bevægelsessensor til alarmsystem monteret på væg

Nem og hurtig gør-det-selv installation

Når vi siger hurtig og enkel gør-det-selv installation, så mener vi det. DanGears touch alarmsystem pakke er så brugervenligt, at du kan have det installeret og klar til brug på kun få timer. Med den brugervenlige SmartLife-app og det danskstyrede touchskærm alarmpanel bliver installationen en leg. Alt nødvendigt tilbehør, såsom…

Alt nødvendigt tilbehør, såsom skruer, adaptere og kabler, følger med.

Dele som f.eks. touchskærm alarmpanelet og bevægelsessensorerne, skal skrues fast og kræver derfor at du bore for med en boremaskine. Men langt de fleste dele, som f.eks. dør- og vinduessensorer, røgalarm og ringeklokke, kommer med dobbeltklæbende tape.

Vi plejer at sige, at hvis du kan bore et par huller i væggen, så kan du uden problemer selv installere et DanGear touchskærm alarmsystem.

Skræddersy den perfekte DanGear alarmsystem pakke

Mangler der alarmsystemtilbehør i pakken? Intet problem – du kan tilføje op til 200 sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmpanel.

Start med at lægge den ønskede pakke i kurven. Se derefter vores store udvalg af DanGear alarmsystemtilbehør og tilføj det, du mangler, for at skræddersy din ideelle sikringspakke.

DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem indpakning
DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem åben låg indpakning

Kvalitetsalarmsystemet du altid kan regne med!

Køb en DanGear touchskærm alarmsystem pakke og oplev den førsteklasses sikkerhed, som dit hjem eller din virksomhed fortjener. Beskyt dine nærmeste eller dine værdier med DanGears smarte alarmsystem, uden abonnement og med gratis app.

Vælg i dropdown-menuen, om du ønsker en WiFi eller en WiFi & 4G alarmsystem pakke, og start sikringen af din ejendom allerede i dag.

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 576 g
Størrelse 16 × 15 × 12 cm
Netværk

Alarmsystem med WiFi, Alarmsystem med WiFi & 4G

Tryk og vælg pakkeindhold  alarmsystem uden abonnement pakke

Product Quantity

Opgrader til et WiFi & 4G alarmpanel

Original price was: 1.499,00 Kr..Current price is: 399,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.
Køb før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag

Trustpilot anmeldelser

Loading...
Trustpilot klik her for at se vores trustpilot Qsmart.dk
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning om vores sikringsprodukter.

Det er gratis og uforpligtende, det koster intet at spørge.

Vi kontakter dig kun denne ene gang