GPS tracker med magnet og stort batteri 10.400 mAh

SinoTrack ST-915 GPS tracker med magnet og stort batteri på hele 10.800 mAh opfylder de fleste personers behov, og lidt til. Med kraftige neodymium magneter, kan du nemt og diskret sikre dine aktiver/køretøjer på alle metal flader.

GPS tracker med magnet

Er du på jagt efter en GPS tracker med magnet og et stort batteri, som ikke sprænger din bankkonto, men som stadig giver pålidelig sporing og en super lang batterilevetid mellem opladninger? Så er denne SinoTrack ST-915 GPS tracker med sit store 10.400 mAh batteri og stærke neodymium magneter, den perfekte løsning. Denne tracker i professionel kvalitet er selvfølgelig 100 % vandtæt og er udstyret med en gratis app og web portal til ubesværet flådestyring.

GPS tracker med magnet og uden abonnement

En af de nok mest iøjnefaldende funktioner ved denne tracker, er dens store indbyggede batteri, som sikrer ensartede sporingsdata. Med en kapacitet på hele 10.400mAh kan dette batteri holde op til 124 dage mellem opladninger, hvilket gør det til et pålideligt valg til at spore dine aktiver. Plus, med et gratis SIM-kort/startpakke inkluderet, behøver du ikke bekymre dig om eventuelle uventede omkostninger og kan gå i gang med at bruge denne GPS tracker med magnet, lige ud af æsken. Hvis du leder efter en endnu større model, så skal du kigge på dens “storebror” SinoTrack ST-925 som har et gigantisk batteri på hele 20.800 mAh.

Som vi selvfølgelig også sælger her hos Qsmart.dk – se den ved at trykke HER

SinoTrack ST-915 GPS tracker er designet med kvalitet og anonymitet i tankerne. Den bruges derfor af flere efterretningstjenester og specialstyrker, så du kan stole på dens ydeevne og holdbarhed er helt i top!

Kraftige neodymium magneter og gratis app og web portal

Ud over det indbyggede batteri er denne GPS tracker med magnet, ikke bare udstyret med almindelige magneter, men med kraftige neodymium magneter, der gør den nem at fastgøre til enhver metaloverflade, pålideligt og sikkert.

SinoTrack ST-915 GPS trackeren med magnet og stort batteri, kommer med en gratis app og web portal til nem sporing og overvågning. Du kan styre trackeren på flere forskellige måder, herunder via SMS, opkald, hjemmeside eller app, så du altid kan holde dig informeret om placeringen og status for dine aktiver. Du kan endda konfigurere brugerdefinerede alarmer og notifikationer, så du kan få besked, når bestemte hændelser indtræffer, eller når trackeren går ind eller ud af et forudbestemt sted.

Tag GPS trackeren i brug 15 min. efter du har modtaget den

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til alle GPS trackere, alt du skal gøre er at besøge Greentel’s hjemmeside og aktiverer SIM-kortet.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside

GPS sporing af lastbiler til cykler og bagage

Denne SinoTrack ST-915 GPS tracker med magnet og stort batteri kan bruges til at spore en række forskellige køretøjer og genstande. Nogle eksempler kan omfatte biler, lastbiler, motorcykler, både, trailere, autocampere, ATV’er og endda cykler. Det kan også bruges til at spore værdifulde aktiver såsom bagage, udstyr og værktøj. En GPS-tracker giver brugeren mulighed for at lokalisere det sporede emne i realtid og se dets bevægelses historik på et kort. Den kan også bruges til at opsætte grænser og modtage advarsler, når den sporede genstand kommer ind i eller forlader et udpeget område. GPS-sporing kan være nyttig til en række forskellige formål, såsom flådestyring, aktiv sporing og personlig sikkerhed.

Alt i alt, er SinoTrack ST-915 GPS-tracker et nemt, prisvenligt og pålideligt valg til at spore dine aktiver eller køretøjer. Med sin lange batteri levetid, højkvalitets design og mange funktioner er den et fremragende valg til pålidelig sporing og overvågning af dine køretøjer eller aktiver.

  • Stort batteri på hele 10.400 mAh
  • Batteri levetid ca. 120 dage mellem opladninger
  • 100% vandtæt
  • Kraftige neodymium magneter
  • Længde: 120 mm
  • Bredde: 78 mm
  • Højde: 28 mm
  • Vægt: 300 gram

GPS tracker med magnet og stort batteri 10.400 mAh

Original price was: 1.249,00 Kr..Current price is: 649,00 Kr..

Ikke på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

GPS tracker med magnet

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter