DanGear mega touch WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke

DanGears mega touchskærm WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke, en komplet sikringsløsning til dig som ønsker et førsteklasses touch alarmsystem med kvalitet overvågningskameraer, uden abonnement. DanGears touchskærm alarmsystemer leveres med dansk styresystem, WiFi og/eller 4G, gratis app, og er selvfølgelig kompatibelt med Google Home.

tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

DanGears mega WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke – En skræddersyet og komplet overvågnings- og alarmsystemløsning samlet i én pakke

DanGears mega touchskærm WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke er for dig, som værdsætter muligheden for at tilpasse din overvågnings- og sikkerhedsløsning præcist efter dine behov og ønsker. Med denne pakke kan du nemt og hurtigt skræddersy en kvalitetssikringsløsning, omhyggeligt tilpasset din unikke ejendom af den person, der kender den bedst – dig selv.

Pakken indeholder:

Læs mere om hvert produkt ved at trykke på billede

DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem

1 stk.

DanGears touchskærm alarmpanel med dansk styresystem fungerer som hovedenheden i dit alarmsystem.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du ønsker et WiFi eller et WiFi & 4G touch alarmpanel i din pakke.

DanGear MJØLNER overvågningskamera monteret på væg fra siden

1 til 4 stk.

Intelligent overvågningskamera i robust metal konstruktion med Ai kameramodul og knivskarp 3MP eller 5MP opløsning.
Vælg i dropdown-menuen:
Antal overvågningskameraer og opløsning, du ønsker i din pakke.

micro SD kort 64GB klasse 3

1 til 4 stk.

Micro SD Memorykort

DanGears micro SD memorykort er specielt tilpasset til deres overvågningskameraer, hvilket sikrer optimal ydeevne

Der medfølger 1 stk. 64GB memorykort til hvert kamera.

DanGear BIFROST dør og vinduessensor til alarmsystem

10 stk.

DanGears lille dør- og vinduessensor er næsten usynlig, når først den er monteret. Lang batterilevetid og op til 30 meters rækkevidde. Monteres på døre/vinduer, som ikke bliver åbnet så ofte. Udløser alarmen, hvis en dør/vindue bliver brudt op.

DanGear EIDR stor dør og Vinduessensor til alarmsystem

2 stk.

DanGears store dør- og vinduessensor med to batterier har en ekstra lang batterilevetid og op til 45 meters rækkevidde. Den er ideel til steder som f.eks. en hoveddør, hvor sensoren ofte aktiveres og derfor bruger mere batteri. Den udløser alarmen, hvis en dør eller et vindue bliver brudt op.

DanGear SLEIPNER Bevægelsessensor til alarmsystem

4 stk.

DanGears kompakte, stilrene og justerbare bevægelsessensor med anti-afmonteringssensor. En smart funktion er, at man kan deaktivere lysdioden, så den ikke tænder og slukker hele tiden ved bevægelse. Bevægelsessensoren udløser alarmen ved registreret bevægelse.

 DanGear smart røgalarm til alarmsystem

4 stk.

DanGears smart røgalarm udsender både en 85 dB hyletone og notificerer dig via SmartLife-appen, hvis der opfanges røg. Den alarmerer, hvis den opfanger røgudvikling og er med til at styrke din ejendoms brandsikkerhed.

DanGear JOTUN Indendørs Sirene til alarmsystem

1 stk.

DanGears kraftige indendørs sirene skal blot sættes i en 220V stikkontakt og forbindes til alarmsystemet med ét tryk. Med et indbygget backupbatteri på 500 mAh. Udsender en højlydt 110 dB sirenetone og blinker ved alarm.

DanGear udendørs solcelle sirene til alarmsystem

1 stk.

DanGears kompakte udendørs solcellesirene med 3W solcelle og batteri monteres et solrigt sted uden at trække strøm. Har en præventiv og afskrækkende effekt. Udsender en højlydt 100 dB sirenetone og blinker ved alarm.

DanGear DRAUPNIR Fjernbetjening til alarmsystem

2 stk.

DanGears touchskærm alarmsystem kan til- og frakobles på tre forskellige måder: Fra touchpanelet, via SmartLife gratis appen eller med denne smart fjernbetjening. DanGears kompakte micro fjernbetjening er lige til at sætte i din nøglering.

Kort opsætningsguide video af touchskærm alarmpanelet og tilbehøret

I denne video viser vi, hvor nemt det er at forbinde DanGears touchskærm alarmpanel med SmartLife app’en og tilbehøret, herunder dør- og vinduessensorer, fjernbetjening og bevægelsessensor.

Opsætningsguide video af DanGear MJØLNER overvågningskamera

I denne korte video giver vi dig et overblik over DanGear MJØLNER overvågningskameraet, hvad pakken indeholder, og hvor nemt det er at forbinde det til SmartLife-appen.

Bemærk, at antennen som er vist i videoen er større end den, der følger med kameraet. Den medfølgende antenne er mindre og ligner den på billedet af kameraet.

Læs mere om alarmsystemet herunder…

DanGear alarmsystem uden abonnement logo

Hvorfor skal du købe et alarmsystem uden abonnement fra DanGear?

Er du på udkig efter et pålideligt kvalitetsalarmsystem uden abonnement? Et lækkert og stilrent alarmsystem som du altid kan stole på, når det virkelig gælder? Så er du kommet til det rette sted. Vores eksklusive sortiment omfatter nemlig…

Vores eksklusive alarmsystem sortiment omfatter nemlig udelukkende DanGears kvalitet sikringsprodukter, og der er flere gode grunde til det.

DanGears ubetingede fokus på kvalitet, sikkerhed og omhyggelig kvalitetskontrol, sammen med deres konkurrencedygtige priser, er bare nogle af dem. Siden 2018 er DanGear blevet et populært, fornuftigt og økonomisk valg for dem, der ønsker at sikre deres ejendom med et kvalitet alarmsystem. Flere af DanGears produkter er desuden dansk designet.

Se hvad vores kunder mener

Besøg vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder mener om DanGears kvalitetssikringsprodukter. Se også, hvad de mener om den kundeservice, vi tilbyder her hos Qsmart.dk.

qsmart.dk trustpilot side
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Klik for at læse mere om hver sektion

DanGear MJØLNER overvågningskamera monteret på væg fra siden

Professionelt overvågningskamera i robust metal konstruktion

MJØLNER er et kompakt kvalitets-WiFi-overvågningskamera, specielt designet til at modstå det skandinaviske klima. Det er fremstillet i en robust metalkonstruktion – noget, man normalt kun ser i professionelle high-end overvågningskameraer til erhvervssektoren. Med sin store 3MP eller 5MP billedsensor leverer MJØLNER knivskarpe og pålidelige optagelser.

Når du pakker MJØLNER ud, vil du straks kunne se og mærke, at der er tale om et lækkert og robust overvågningskamera af høj kvalitet.

DanGear MJØLNER overvågningskamera monteret på væg

150% skarpere billedkvalitet sammenlignet med Fuld HD overvågningskameraer

MJØLNER-overvågningskameraerne er udstyret med en stor 3MP eller 5MP billedsensor, der leverer en imponerende opløsning på henholdsvis:

  • 2304 x 1296P for 3MP-versionen.
  • 2880 x 1620P for 5MP-versionen.

Sammenlignet med fuld HD-overvågningskameraer, som kun har en opløsning på:

  • 1920 x 1080P og 2MP.

Med MJØLNER’s store billedsensor kan du være sikker på at fange alle de vigtige detaljer – også på lang afstand og når du zoomer.

DanGear MJØLNER overvågningskamera RJ45 ethernetkabel og stømkabel

Fleksibelt overvågningskamera til både kablet og WiFi overvågning

MJØLNER kan nemt tilsluttes via WiFi, så du hurtigt kan få din trådløse WiFi-overvågning op at køre. Men hvis du har svagt WiFi-signal eller måske ønsker at montere MJØLNER langt væk fra din router, kan du også indsætte et internetkabel og forbinde MJØLNER direkte til din router. Dette giver dig en fleksibel og pålidelig overvågningsløsning, du kan tilpasse specifikt til dine behov.

SmartLife til DanGear alarmsystem

Gør din ejendom sikker og intelligent med DanGear og SmartLife-appen

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge, og ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via appen. SmartLife-appen er brugervenlig og intuitiv, og du kan dele adgang med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer. Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er…

Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er kompatible med SmartLife-appen. Det giver dig adgang til et bredt udvalg af intelligente smart home-produkter til dit hjem eller din virksomhed. Fra smarte belysningsløsninger og overvågningskameraer til intelligente dørlåse og termostater. Med SmartLife-appen kan du skabe et integreret og fuldt tilpasset smart hjem, der opfylder dine behov og præferencer.

Alt samlet i én gratis og brugervenlig app.

Herunder kan du se nogle af de smarte funktioner DanGears alarmsystem tilbyder.

Nogle af de smarte funktioner ved et DanGear alarmsystem og SmartLife appen

Tryk på billederne for at se dem i stor format

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Enkel betjening

Med bare ét tryk i SmartLife appen kan du tilkoble og frakoble alarmsystemet samt sætte det i skalsikring eller SOS-tilstand. Du kan også se en fuld historik, komplet sensoroversigt og tilpasse indstillingerne.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Fuld historik

Se en komplet og detaljeret historik, der giver dig det fulde overblik over, hvornår og af hvem dit alarmsystem er blevet tilkoblet og frakoblet. Du kan altså se alle alarmhændelser helt ned til sensorniveau.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Komplet sensoroversigt

Tjek, om en sensor er åben eller lukket, og bliv notificeret om batteriniveauet på hver enkelt sensor. Du kan også indstille, om en sensor skal benyttes til skalsikring når du er hjemme, eller sensoreren kun skal være aktiv i tilkoblet tilstand.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Utallige indstillinger

Tilpas dit DanGears alarmsystem med et væld af indstillingsmuligheder, såsom tidsindstillet eller geolokaliseret til/frakobling, varighed af sirene, push-notifikationer til din smartphone og meget, meget mere.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Smartscene & geolokation

Til- og frakobl dit DanGears alarmsystem baseret på din smartphones geolokation. Ved at oprette en smartscene kan du f.eks. indstille, at systemet skal tilkobles, når du er 100 meter væk fra dit hjem, eller frakobles, når du kommer hjem igen.

DanGear vandskadesensor til alarmsystem

Smart home

SmartLife-appen virker sammen med tusindvis af smart home-produkter, som f.eks. belysning, stikkontakter, overvågningskameraer og dørlåse. DanGears alarmsystem kan “tale” og integrere med disse produkter via appen.

DanGear SOLHJALMR stor solcellesirene til alarmsystem monteret på hus
DanGear SAGA PTZ overvågningskamera

Fuld skalerbart smart alarmsystem

Til DanGears WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem pakke findes en lang række tilbehør, som du kan udvide alarmsystemet med. Du kan f.eks udvide alarmsystemet med…

Du kan f.eks. udvide alarmsystemet med overvågningskameraer, video-dørklokker, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, røgalarmer, vandskadesensorer, fjernbetjeninger og meget andet tilbehør.

Du kan forbinde op til 200 stk. DanGear sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmsystem.

Se forskellen mellem DanGears alarmpanel med WiFi og med WiFi & 4G

DanGear HEIMDAL WiFi touchskærm alarmpanel til alarmsystem

DanGear alarmpanel med WiFi

WiFi touchskærm alarmpanelet kommunikerer, ligesom WiFi & 4G modellen, med SmartLife-appen via WiFi. Derfor er WiFi-versionen…

Derfor er WiFi-versionen ideel, hvis din internetforbindelse er stabil, og du ønsker at undgå de månedlige omkostninger forbundet med et 4G-teleudbyderabonnement. WiFi-modellen er det mest populære valg blandt vores kunder.

Læs mere om alarmpanel med WiFi her.

DanGear HEIMDAL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem

DanGear alarmpanel med WiFi & 4G

WiFi & 4G alarmpanelet har udover WiFi også et integreret 4G-modul og en simkortindgang i højre side af skærmen. Med 4G-funktionen…

Med 4G-funktionen kan du indstille op til 5 telefonnumre, som modtager et opkald eller en SMS ved alarm. Den er ideel, hvis dit internet er ustabilt, eller hvis du ønsker at kunne notificere flere personer, der ikke har SmartLife-appen, ved en alarm.

Læs mere om alarmpanel med WiFi & 4G her.

Et ekstra lag af sikkerhed med opkald- og SMS-notifikationer for kun 78 øre om dagen

Når du køber et DanGear alarmsystem med både WiFi & 4G, giver vi dig en gratis Greentel simkort-startpakke med i pakken. DanGears alarmsystemer med WiFi & 4G benytter sig af 4G-forbindelsen, men bruger kun tale og SMS, ikke data. Vi anbefaler derfor, at du vælger…

Vi anbefaler derfor, at du vælger den pakke hos Greentel med 5000 SMS’er og 10 min. tale om måneden. Pakken koster 285 kr. om året og 0 kr. i oprettelse, hvilket svarer til kun 78 øre om dagen.

Når du modtager alarmsystemet fra os, går du ind på Greentels hjemmeside og vælger samt betaler for den ønskede pakke. 15 minutter efter er simkortet aktiveret og klar til at blive indsat i WiFi & 4G touchskærm alarmpanelet.

Klik her for at se alle vores 4G tale og SMS pakker på Greentels hjemmeside.

DanGear smart home alarmsystem med Google Home integration

Med DanGear alarmsystemet og Google Home-appen på din smartphone kan du nemt integrere dit alarmsystem i dit Google Home-økosystem. Ved hjælp af Google Assistant kan du tilkoble, frakoble og sætte systemet i hjemmetilstand ved blot at bruge din stemme. Udover disse grundlæggende kommandoer kan du også bede Google Assistant om mere avancerede funktioner…

For eksempel kan du instruere systemet om at deaktivere alarmsystemet i et bestemt tidsrum, hvis en ven skal besøge dig. Alternativt kan du bede om at tænde smartpærerne i soveværelset, hvis alarmen udløses. Integrationsmulighederne er mangfoldige og kan tilpasses efter behov og præferencer, hvilket giver dig en høj grad af kontrol og fleksibilitet.

DanGear SLEIPNER bevægelsessensor til alarmsystem monteret på væg

Nem og hurtig gør-det-selv installation

Når vi siger hurtig og enkel gør-det-selv installation, så mener vi det. DanGears touch alarmsystem pakke er så brugervenligt, at du kan have det installeret og klar til brug på kun få timer. Med den brugervenlige SmartLife-app og det danskstyrede touchskærm alarmpanel bliver installationen en leg. Alt nødvendigt tilbehør, såsom…

Alt nødvendigt tilbehør, såsom skruer, adaptere og kabler, følger med.

Dele som f.eks. touchskærm alarmpanelet og bevægelsessensorerne, skal skrues fast og kræver derfor at du bore for med en boremaskine. Men langt de fleste dele, som f.eks. dør- og vinduessensorer, røgalarm og ringeklokke, kommer med dobbeltklæbende tape.

Vi plejer at sige, at hvis du kan bore et par huller i væggen, så kan du uden problemer selv installere et DanGear touchskærm alarmsystem.

Skræddersy den perfekte DanGear alarmsystem pakke

Mangler der alarmsystemtilbehør i pakken? Intet problem – du kan tilføje op til 200 sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmpanel.

Start med at lægge den ønskede pakke i kurven. Se derefter vores store udvalg af DanGear alarmsystemtilbehør og tilføj det, du mangler, for at skræddersy din ideelle sikringspakke.

Kvalitetsalarmsystemet du altid kan regne med!

Køb en DanGear touchskærm alarmsystem pakke og oplev den førsteklasses sikkerhed, som dit hjem eller din virksomhed fortjener. Beskyt dine nærmeste eller dine værdier med DanGears smarte alarmsystem, uden abonnement og med gratis app.

Vælg i dropdown-menuen, om du ønsker en WiFi eller en WiFi & 4G alarmsystem pakke, og start sikringen af din ejendom allerede i dag.

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 3280 g
Størrelse 31 × 20 × 26 cm
Netværk

Alarmsystem med WiFi, Alarmsystem med WiFi & 4G

Antal

1 Stk. Overvågningskamera, 2 Stk. Overvågningskameraer, 3 Stk. Overvågningskameraer, 4 Stk. Overvågningskameraer, 5 Stk. Overvågningskameraer

Opløsning

3MP Opløsning, 5MP Opløsning

Tryk og vælg pakkeindhold 

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter