DanGear smart ringeklokke

DanGear smart ringeklokke til alarmsystem, en brugervenlig og kompakt ringeklokke der både giver lyd fra alarmhovedenheden og sender en notifikation i appen når nogen ringer på din dør.

smart ringeklokke

DanGear GJALLARHORN smart ringeklokke til alarmsystem

DanGear GJALLARHORN ringeklokken er en intelligent ringeklokke, en smart ringeklokke til alarmsystem, der kommunikerer trådløst via radiofrekvens med alarmsystemet. Når der ringes på døren, lyder både en “ding-dong”-lyd fra touchpanelet eller alarmboksen, og der sendes push-notifikationer direkte til din smartphone. På denne måde har du altid overblikket over, hvornår der bliver ringet på dit hjem eller din virksomhed, selv når du ikke er hjemme.

Nem og hurtig installation samt kompakt størrelse

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under ét minut kan forbinde og opsætte DanGear GJALLARHORN til touchskærm alarmsystemet. DanGears smarte ringeklokke til alarmsystem er nem at installere og kan placeres hvor som helst indenfor eller udenfor dit hjem eller din virksomhed. Den monteres ved hjælp af kraftig dobbeltklæbende 3M tape på bagsiden af ringeklokken. Med sin kompakte størrelse på kun 7,5 x 5 x 1 cm og sit anonyme design tiltrækker den ikke unødig opmærksomhed, men forbliver stadig synlig.

Lang batterilevetid

Ringeklokken er batteridrevet og er designet til at have en lang batterilevetid på helt op til to år. Den giver dig selvfølgelig også besked, når batteriet er lavt, så du altid ved, hvornår det er tid til at udskifte det.

Et ekstra lag af sikkerhed

Med DanGear ringeklokken til alarmsystem får du en praktisk og sikker løsning, der holder dig opdateret om, hvornår der er besøg ved dit hjem eller din virksomhed, selv når du er væk. Det er en effektiv måde at øge sikkerheden i dit hjem på.

DanGear smart ringeklokke

Original price was: 249,00 Kr..Current price is: 139,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

smart ringeklokke

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter