DanGear micro SD kort 128GB klasse 1

DanGear micro SD kort 128GB klasse 1, det perfekte micro SD kort specielt tilpasset DanGear’s produkter.

 

349 Kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 499,- kr.

DanGear micro SD kort 128GB klasse 1

DanGear’s originale micro SD memorykort klasse 1 med 128GB, er det rigtige valg til DanGear overvågningskameraer med fuld HD opløsning – ikke bare fordi prisen er god, men også fordi det er et kvalitets micro SD kort med høj driftssikkerhed og strenge krav til kvalitet.

DanGear micro SD memorykort klasse 1 med 128GB kapacitet, virker til DanGear’s fuld HD overvågningskamera produkter og altså ikke til 3MP, 4MP eller 5MP overvågningskameraer med højere opløsning.

Optimalt konfigureret og specielt tilpasset DanGear produkter

DanGear micro SD memorykort klasse 1 med 128GB, er specielt tilpasset til brug i alle DanGear’s kameraer med fuld HD opløsning eller derunder.

Det er specielt tilpasset deres overvågningskameraer med fuld HD opløsning, hvor en normal minimum/maksimum og skrive/læse hastighed er påkrævet.

Når du køber dette DanGear micro SD memorykort, er du sikret at den korrekte skrive/læse hastighed til alle DanGears’s fuld HD overvågningskameraer.

Vi anbefaler altid, at du benytter originale DanGear micro SD memorykort, til dine DanGear produkter. På den måde sikre du optimal driftssikkerhed og stabilitet af dine DanGear sikringsprodukter.

  • 1 stk. DanGear micro SD memorykort klasse 1 med 128GB
micro SD kort 128GB klasse 1

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter

Titel