DanGear vandskadesensor

Beskyt dit hjem mod potentielle vandskader med DanGears intelligente NJORD vandskadesensor. Hvis NJORD opfanger vand, sender denne intelligente sensor en høj alarmtone fra sensoren, udløser alarmsystemet og sirenerne, samt sender dig en notifikation i SmartLife-appen.

vandskadesensor

DanGear NJORD vandskadesensor – Alarmer og notifikationer i realtid med følsom kvalitetssensor

Vandskader kan være en bekostelig og træls ting at skulle igennem, og det er her, DanGears NJORD vandskadesensor kommer ind fra sidelinjen og redder dagen! Hvis NJORD registrerer den mindste mængde vand, udsender sensoren en høj alarmtone og sender øjeblikkelige notifikationer direkte til din SmartLife-app. Hvis du har indstillet dit DanGear alarmsystem til det, udløser det også alarmen og sirenen. Uanset hvor du er, kan du derfor straks skride til handling og mindske risikoen for omfattende vandskader. NJORD vandskadesensoren er udstyret med en ekstremt følsom kvalitetssensor, der registrerer selv små mængder vand. Dette sikrer, at du får pålidelige advarsler, så snart der er tegn på vandudslip.

vandskadesensor

Vandskadesensor i kompakt design med nem installation

Med sin kompakte størrelse og ultrafølsomme kvalitetssensor er NJORD vandskadesensoren et afgørende sikringsprodukt for alle ejendomme og virksomheder med vandinstallationer. NJORD vandskadesensoren kan installeres på få minutter. Alt du skal gøre er at forbinde den til dit DanGear alarmsystem, fjerne den dobbeltklæbende tape på bagsiden af sensoren og montere den, med de to poler rettet mod der, hvor du mener, der kunne komme en eventuel vandskade. NJORD registrerer vandudslip fra de første dråber og advarer dig omgående, så du kan tage de nødvendige skridt for at afværge skader, inden de eskalerer.

 

vandskadesensor

Lang rækkevidde – Lang batterilevetid

DanGear NJORD vandskadesensor kommunikerer direkte med dit DanGear alarmsystem via den pålidelige 433MHz radiofrekvensforbindelse. Dette sikrer en lang rækkevidde og pålidelig kommunikation, selv i store ejendomme. NJORD er designet til at have en lang batterilevetid, og med det udskiftelige batteri er det nemt selv at skifte batteriet, når det er tømt. Du vil modtage en besked i SmartLife-appen, når det er tid til at skifte batteriet.

Et must for hjem eller virksomheder med vandinstallationer

Uanset om det er i hjemmet eller virksomheden, er NJORD vandskadesensoren en essentiel tilføjelse til ejendomme med flere vandinstallationer. NJORD kan monteres bag opvaskemaskiner, vaskemaskiner, under vasken eller der, hvor vandrør går ind i ejendommen. DanGears vandskadesensor giver dig ro i sindet og sikrer, at du proaktivt er beskyttet mod de potentielle ødelæggelser, som vandskader kan medføre.

Køb DanGear NJORD vandskadesensor og få ro i sindet

Gå ikke på kompromis med sikkerheden af dine ejendele. Opgrader dit DanGear alarmsystem med en DanGear NJORD vandskadesensor og oplev den ro i sindet, som kommer med tidlig opdagelse af vandudslip og proaktiv beskyttelse.

DanGear vandskadesensor

Original price was: 249,00 Kr..Current price is: 139,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

vandskadesensor

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter