DanGear micro SD kort 64GB klasse 3

DanGear micro SD kort 64GB klasse 3, det perfekte micro SD kort specielt tilpasset DanGear’s produkter.

179 Kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 499,- kr.

DanGear micro SD kort 64GB klasse 3

DanGear’s originale micro SD memorykort klasse 3 med 64GB, er det rigtige valg til DanGear overvågningskameraer med høj opløsning – ikke bare fordi prisen er god, men også fordi det er et kvalitets micro SD kort med høj driftssikkerhed og strenge krav til kvalitet.

DanGear micro SD memorykort klasse 3 med 64GB, virker kun med DanGear’s høj pixel overvågningskamera produkter og altså ikke fuld HD overvågningskameraer.

Optimalt konfigureret og specielt tilpasset DanGear produkter

DanGear micro SD memorykort klasse 3 med 64GB kapacitet, er specielt tilpasset til brug i alle DanGear’s kameraer med 3MP eller derover.

Det er specielt tilpasset deres overvågningskameraer med høj opløsning over fuld HD, hvor en hurtig minimum/maksimum og skrive/læse hastighed er påkrævet.

Når du køber dette DanGear micro SD memorykort, er du sikret at den korrekte skrive/læse hastighed til alle DanGears’s høj pixel overvågningskameraer, på over 3MP.

Vi anbefaler altid, at du benytter originale DanGear micro SD memorykort, til dine DanGear produkter. På den måde sikre du optimal driftssikkerhed og stabilitet af dine DanGear sikringsprodukter.

  • 1 stk. DanGear micro SD memorykort klasse 3 med 64GB
micro SD kort 64GB klasse 3

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter

Titel