DanGear WiFi 5MP PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

DanGear PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom, forøg sikkerheden i dit hjem eller virksomhed. Få skarpe billeder, 20x optisk zoom, Sony sensor og nem adgang via gratis app.

PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

DanGear 5MP WiFi PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom – Sikkerhed og kvalitet i højsæde

DanGears nyeste tilføjelse inden for overvågningskameraer, er deres PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom og en 1/2.8″ 5.0MP Sony IMX335 CMOS sensor. Dette kamera er designet til både indendørs og udendørs brug og er især velegnet til erhvervssektoren. Overvågningskameraet leverer skarpe og klare billeder i høj kvalitet, selv på lang afstand, og sikrer optimal sikkerhed for dit hjem eller din virksomhed.

PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

Det ultimative PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

DanGear PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom er udstyret med 20X optisk zoom og en avanceret 1/2.8″ 5.0MP Sony IMX335 CMOS sensor. Denne sikrer skarpe og klare billeder med en opløsning på op til 5MP, selv om natten og under dårlige lysforhold. Med 20x optisk zoom giver overvågningskameraet dig mulighed for at zoome ind på objekter på lang afstand uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Optisk zoom er en mekanisk proces, hvor linsen i kameraet fysisk flyttes for at zoome ind eller ud. Det giver et krystalklart, skarpt og detaljeret billede, selv ved høje zoomniveauer. Optisk zoom er altid bedre end digital zoom, som kan medføre tab af kvalitet på grund af softwarebaseret forstørrelse af billedet.

PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

Krystalklare billeder og avancerede funktioner med overvågning til hjemmet eller virksomheden

Dette DanGear PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom, er for dig, som søger et PTZ kamera med krystalklart billede, avancerede teknologier og funktioner, nem fjernadgang og en høj 5MP opløsning. Med 20X optisk zoom får du den perfekte løsning til at sikre dit hjem eller din virksomhed.

PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom og spækket med funktioner

DanGear’s PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom er fyldt med avancerede teknologier og funktioner. Det har Smart 2D, 3D DNR og RAE eksponeringsalgoritme, der sikrer klar nightvision uden billedstøj. Kameraet understøtter desuden H.265 / H.264 / M-JPEG-kodning og har menneskegenkendelse og -sporing.

For at sikre optimal sikkerhed er kameraet udstyret med en høj alarmtone og kraftige alarmlys (monteret på toppen). Det understøtter push-notifikationer, der sendes via appen eller SMTP og FTP (hvis du benytter dig af et POE-system).

DanGear overvågningskamera med 20X optisk zoom understøtter både WiFi og POE og kan fjernbetjenes appen TUYA eller Smart Life, som begge er gratis smarthome apps. Det gør det nemt for dig at se billeder og videoer, uanset hvor du er. Kameraet er kompatibelt med standard ONVIF 2.4, RTSP-protokol, Hikvision og XMtech private protokol og understøtter op til 128GB SD-kort.

Fordele ved at vælge DanGear PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom:

  • Høj billedkvalitet med 5MP opløsning
  • Japansk-producret Sony CMOS sensor
  • PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom
  • Avancerede teknologier, såsom Smart 2D, 3D DNR og RAE eksponeringsalgoritme
  • Menneskegenkendelse og -sporing for øget sikkerhed
  • Høj alarmtone og kraftige alarmlys for at afskrække ubudne gæster
  • Fjernadgang via gratis appen TUYA eller Smart Life
  • Kompatibel med ONVIF 2.4, RTSP-protokol, Hikvision og XMtech private protokol

Øg sikringen af dit hjem eller din virksomhed med et DanGear PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

DanGear PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom, et fremragende valg for dig som ønsker at sikre din ejendom eller virksomhed bedst mulige måde. Tag det næste skridt og invester i et kvalitet overvågningskamera fra DanGear, det giver dig den sikkerhed og tryghed, du fortjener.

DanGear WiFi 5MP PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

3.499 Kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

PTZ overvågningskamera med 20X optisk zoom

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter