DanGear lille touch WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke

DanGear lille touch WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke

DanGears lille touchskærm WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke, en komplet sikringsløsning til dig som ønsker et førsteklasses touch alarmsystem med kvalitet overvågningskameraer, uden abonnement. DanGears touchskærm alarmsystemer leveres med dansk styresystem, WiFi og/eller 4G, gratis app, og er selvfølgelig kompatibelt med Google Home.

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

DanGears lille WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer – En skræddersyet og komplet overvågnings- og alarmsystemløsning samlet i én pakke

DanGears lille touchskærm WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke er for dig, som værdsætter muligheden for at tilpasse din overvågnings- og sikkerhedsløsning præcist efter dine behov og ønsker. Med denne pakke kan du nemt og hurtigt skræddersy en kvalitetssikringsløsning, omhyggeligt tilpasset din unikke ejendom af den person, der kender den bedst – dig selv.

Tryk på produktbillederne for at læse mere om denne 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke.

Pakken indeholder:

DanGear HEIMDALL Touch Alarmpanel

1 stk.

Touchskærm Alarmpanel

DanGears touchskærm alarmpanel med dansk styresystem fungerer som hovedenheden i alarmsystemet.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du ønsker et WiFi eller et WiFi & 4G touch alarmpanel i din pakke.

DanGear MJØLNER WiFi Overvågningskamera

1 Stk. til 4 stk.

WiFi Overvågningskameraer

Intelligent overvågningskamera i robust metal konstruktion med AI og knivskarp 3MP eller 5MP opløsning.
Vælg i dropdown-menuen:
Antal overvågningskameraer og opløsning, du ønsker i din pakke.

DanGear Micro SD Memorykort 64GB

1 Stk. til 4 stk.

Micro SD Memorykort

DanGears micro SD memorykort er specielt tilpasset til deres overvågningskameraer. Der medfølger 1 stk. 64GB memorykort til hvert kamera.

DanGear BIFROST Dør og Vinduessensorere

6 stk.

Dør og Vinduessensorer

Diskret lille dør- og vinduessensor med lang batterilevetid og 30 meters rækkevidde. Udløser alarmen hvis en dør eller vindue bliver brudt op.

Store Dør og Vinduessensorer

2 stk.

Store Dør og Vinduessensorer

Stor dør- og vinduessensor med to batterier, længere batterilevetid og op til 45 meters rækkevidde. Ideel til steder som en hoveddør, hvor sensoren ofte aktiveres og bruger mere batteri.

DanGear SLEIPNER Bevægelsessensor

2 stk.

Bevægelsessensorer

Kompakt og stilren bevægelsessensor som er fuldt justerbar. Kan f.eks indstilles til ikke at tænde og slukke dioden ved bevægelse. Udløser alarmen, ved registreret bevægelse.

DanGear Indendørs Sirene

1 Stk.

Indendørs Sirene

Kraftig indendørs sirene som sættes i en 220V stikkontakt og forbindes til alarmpanelet med bare ét tryk. Hvis alarmen bliver udløst, udsender sirenen en høj 110DB sirene tone.

 DanGear Smart Ringeklokke

1 stk.

Smart Ringeklokke

DanGears smart ringeklokke, giver lyd fra touchpanelet og sender en notifikation i SmartLife appen. På den måde ved du, om der bliver ringet på din dør, også når du ikke er hjemme.

DanGear DRAUPNIR Fjernbetjening

2 stk.

Fjernbetjeninger

DanGears touchskærm alarmsystem kan til- og frakobles på tre forskellige måder; Fra touch panelet, via appen eller med denne fjernbetjening som er lige til at sætte i nøgleringen.

DanGear alarmsystemtilbehør

For lidt indhold i pakken?

Mangler der sensorer eller andet i pakken, kan du finde det alarmsystemtilbehør, du mangler, og tilføje det til kurven for at skræddersy pakken efter dine behov. Du kan tilføje op til 200 stk. tilbehør og sensorer til et DanGear touchskærm alarmsystem.

DanGear alarmsystemer

For meget indhold i pakken?

Søger du en billigerer pakke med midre indhold, så tag et kig på vores store udvalg af alarmsystempakker. Vælg en mindre pakke og tilføj eventuelt det nødvendige tilbehør for at skræddersy pakken til dine behov.

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

Læs mere om alarmsystemet herunder…

DanGear alarmsystem uden abonnement logo

Derfor skal du købe et alarmsystem uden abonnement fra DanGear

Hvis du er på jagt efter et pålideligt kvalitetsalarmsystem uden abonnement, som du altid kan stole på, så er du kommet til det rette sted fordi…

Vores eksklusive sortiment omfatter udelukkende DanGears kvalitetssikringsprodukter, og der er flere gode grunde til dette valg. DanGears ubetingede fokus på kvalitet, sikkerhed og omhyggelig kvalitetskontrol, sammen med deres konkurrencedygtige priser, er blot nogle af dem. DanGears sikringsprodukter er siden 2018 blevet et populært og økonomisk fornuftigt valg for alle, der ønsker at sikre deres ejendom med et kvalitetsalarmsystem uden abonnement. DanGear er en dansk virksomhed, der som de eneste i verden, tilbyder et alarmsystem med dansk styresystem og tale.

Men tag ikke bare vores ord for det

Besøg vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder mener om DanGears produkter og den kundeservice, vi tilbyder her hos Qsmart.dk.

qsmart.dk trustpilot side

4G alarmsystem uden abonnement med kamera Klik her for at udvide hver sektion

SmartLife app til DanGear alarmsystem uden abonnement med kameraer

App kontrolleret intelligent sikring med DanGears WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge, og ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via appen. SmartLife-appen er brugervenlig og intuitiv, og du kan dele adgang med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer og…

Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er kompatible med SmartLife-appen, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af intelligente smart home produkter til dit hjem eller din virksomhed. Med et DanGear alarmsystem og SmartLife-appen kan du til- og frakoble alarmsystemet, overvåge sensorstatus, se live-video og gennemse gemte optagelser – for blot at nævne nogle få.

SmartLife-appen er kompatibel med flere tusind andre smart home produkter, såsom smart belysning, stikkontakter og termostater. Med et væld af SmartLife-kompatible smart home-produkter tilgængelige på markedet, bliver appen til en alsidig løsning, der gør dit hjem eller din virksomhed smartere og mere intelligent.

Læs mere om SmartLife-appen på DanGears hjemmeside.

Se i denne video, hvor nemt og hurtigt man forbinder DanGears alarmsystem med app’en og tilbehøret

DanGear alarmsystem uden abonnement og tilbehør monteret i hus diagram

Fuld skalerbart WiFi og 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer og hurtig gør-det-selv installation

Til DanGears touch WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer findes en lang række tilbehør, som du kan udvide alarmsystemet med. Du kan f.eks…

Du kan f.eks. udvide alarmsystemet med flere overvågningskameraer, video-dørklokker, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, røgalarmer, vandskadesensorer, fjernbetjeninger og meget andet tilbehør.

Der kan forbindes op til 200 stk. DanGear sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmpanel.

Se alt DanGear alarmsystemtilbehør her.

Med en hurtig og enkel gør-det-selv installation kan DanGears touchskærm WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer monteres og konfigureres på kun få timer. Den brugervenlige app, touchskærmen og det danske styresystem gør opsætningen og betjeningen ubesværet. Alt nødvendigt tilbehør, såsom skruer, adaptere og kabler, er inkluderet.

I denne korte video giver vi dig et overblik over DanGear MJØLNER overvågningskameraet, hvad pakken indeholder, og hvor nemt det er at forbinde det til SmartLife-appen.

Bemærk, at antennen som er vist i videoen er større end den, der følger med kameraet. Den medfølgende antenne er mindre og ligner den på billedet af kameraet.

DanGear MJØLNER overvågningskamera 3MP og 5MP

Professionelt overvågningskamera i robust metal konstruktion

MJØLNER er et kompakt kvalitets WiFi-overvågningskamera, specielt designet til at modstå det skandinaviske klima. Det er fremstillet i en robust metal konstruktion – noget, man normalt kun ser i professionelle high-end overvågningskameraer til erhvervssektoren. Med sin store 3MP eller 5MP billedsensor med AI og 15 FPS leverer det knivskarpe og pålidelige optagelser…

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

2-vejs kommunikation og knivskarp night vission

Med 2-vejs kommunikation kan du til enhver tid lytte til og tale igennem kameraet direkte fra din smartphone. Desuden er kameraet udstyret med et innovativt justerbart 2-i-1 belysningssystem, så du kan se krystalklare farveoptagelser både dag og nat.

Sammenlign 8FPS og 15FPS video overvågningskamera

Slut med slørede og hakkende videooptagelser

De fleste billige WiFi-overvågningskameraer, der sælges på det danske marked, har en 2MP sensor med 1080p Fuld HD opløsning og optager video med 8 FPS (billeder per sekund). MJØLNER er udstyret med en intelligent AI-drevet CMOS-billedsensor, der både optager og streamer video med hele 15 FPS, hvilket resulterer i mere flydende og præcise videooptagelser.

Sammenligning af Fuld HD og 3 og 5MP overvågningskamera

En større billedsensor giver skarpere kvalitet og øget sikkerhed

MJØLNER’s store billedsensor opfanger 50% (3MP) eller 150% (5MP) flere pixels end et 2MP Fuld HD overvågningskamera. Så uanset om du vælger MJØLNER med 3MP eller 5MP billedsensor, vil du opleve en bemærkelsesværdig skarphed og kunne se detaljer som ansigtstræk og nummerplader, helt tydeligt.

Der medfølger 1,5 meter strømledning til hvert MJØLNER kamera. Du kan tilkøbe både 5 meter og 10 meter forlængerledninger.

Læs mere om DanGear MJØLNER overvågningskamera her.

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

Hvad er forskellen på alarmpanelet med WiFi og med WiFi & 4G?

Smart alarmsystem WiFi touchskærm

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi:

WiFi touchskærm alarmpanelet kommunikerer, ligesom WiFi & 4G modellen, med SmartLife-appen via WiFi…

WiFi versionen er ideel, hvis din internetforbindelse er stabil, og du ønsker at undgå de månedlige omkostninger forbundet med et 4G-teleudbyderabonnement. WiFi-modellen er uden sammenligning, det mest populære valg blandt vores kunder.

Læs mere om alarmpanel med WiFi her.

Smart alarmsystem WiFi og 4G touchskærm

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G:

WiFi & 4G alarmpanelet har udover WiFi også et integreret 4G-modul og en simkortindgang i højre side af skærmen…

Med 4G funktionen kan du indstille op til 10 telefonnumre, som modtager et opkald eller en SMS ved alarm. Den er er ideel, hvis dit internet er ustabilt eller hvis du ønsker at kunne notificere flere personer ved alarm, der ikke har SmartLife-appen.

Læs mere om alarmpanel med WiFi & 4G her.

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til WiFi & 4G-systemer.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside.

DanGear WiFi og 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer

Mangler der noget i pakken?

Mangler der noget til denne 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke? F.eks. en solcelle sirene, smarte røgalarmer, store dør-og vinduessensorer eller noget andet? Intet problem – se vores omfattende udvalg af DanGear alarmsystemtilbehør og tilføj det, du mangler, til din indkøbskurv for at sammensætte den ideelle sikringspakke til din ejendom.

Se vores store udvalg af DanGear alarmsystemtilbehør her.

Skræddersy dit nye 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer med bare 3 klik

Med blot tre klik i dropdown-menuerne kan du skræddersy dit nye DanGear WiFi og 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer, præcis tilpasset din unikke ejendom, behov, budget og præferencer…

Vælg i dropdown-menuerne, hvad du ønsker i pakken og se prisen med det samme.

  1. Vælg, om du ønsker et touchskærm alarmpanel med WiFi eller WiFi & 4G.
  2. Vælg det antal overvågningskameraer, du har behov for.
  3. Vælg den opløsning, du ønsker, overvågningskameraerne skal have.

Når du har valgt den konfiguration du ønsker, er du klar til at lægge dit WiFi og 4G alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke i kurven.

Lav lagerbeholdning af alarmsystem pakker

Bemærk, såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris.

Tryk og vælg pakkeindhold  4G alarmsystem uden abonnement med kamera

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Dansk alarmsystem i stilrent og nordisk design

Smart alarmsystem tyverisikring

DanGear’s touchskærm kontrolpanel og tilbehør er ikke kun sikkert, praktisk og funktionelt, men også visuelt tiltalende med sit nordiske og minimalistiske design. En elegant og tidløs sikringsløsning til alle boliger og virksomheder med dansk styresystem og tale.

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

DanGear touchpanelet har en kraftfuld 600MHz processor og 32MB DDR4 RAM som giver en hurtig og problemfri brugeroplevelse.

Dette forbedre responstiden i styresystemet og afsendelse af push notifikationer. DanGear alarmsystemer er 10-15 gange hurtigere end markedsstandarden.

Processor

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

Markedsstandard:
75 MHz

DanGear standard:
600 MHz

MB RAM

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

Markedsstandard:
2 MB DDR2 RAM

DanGear standard:
32MB DDR4 RAM

DanGear alarmsystemer er kompatibel med Google Home

Med Google Home-appen på din smartphone kan du forbinde dit DanGear alarmsystem til dit Google Home-økosystem (eller Amazon Alexa). Med Google Home og Amazon Alexa kan du tilkoble, frakoble og sætte systemet i hjemmetilstand blot ved hjælp af din stemme. Men du kan også bede Google om mere avancerede funktioner, som for eksempel “deaktiver alarmsystemet mellem kl. 14 og 17”, hvis en ven kommer forbi for at vande dine blomster. Eller “Tænd for mine smartpærer i soveværelset og i stue, hvis alarmen går”.

4G alarmsystem uden abonnement med kamera

DanGear alarmsystem kan bruges selvstændigt eller kobles sammen med flere tusind forskellige SmartLife- eller Tuya-kompatible SMART-produkter. Det kunne for eksempel være en smart dørlås, LED-lys, overvågningskameraer, video-dørklokker eller en termostat, for bare at nævne nogle få. Med et DanGear alarmsystem har du dit alarmsystem og alle dine smarte produkter samlet i én app. Du kan tilslutte op til 200 stk. sensorer eller tilbehør til din DanGear touchskærm-alarmpanel, så du altid kan udvide dit system, hvis behovet opstår.

4G alarmsystem uden abonnement med kamera
4G alarmsystem uden abonnement med kamera

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter