Skalsikring af hus

Hvad er skalsikring af hus?

Skalsikring af hus er en vigtig del af enhver sikkerhedsstrategi for både hjem og virksomheder. Det handler om at beskytte de ydre grænser af din ejendom ved hjælp af smarte alarmsystemer og sensorer, der kan opdage og stoppe indbrudstyve, før de når ind i bygningen. Hos Qsmart.dk tilbyder vi DanGears husalarmsystemer, der kombinerer smart teknologi med brugervenlighed og økonomisk overkommelighed. I denne artikel vil vi dykke ned i, hvad skalsikring af hus er, og hvordan DanGears husalarm kan hjælpe dig med at opnå en højere sikkerhed uden de løbende omkostninger ved abonnementer.
Skalsikring af hus refererer til beskyttelsen af de ydre grænser af en bygning, såsom døre, vinduer og andre adgangspunkter. Ved at installere sensorer og alarmer på disse punkter kan du opdage indbrudsforsøg, før de bliver til fuldbyrdede indbrud. Dette system er især effektivt om natten eller når bygningen er ubemandet, da det skaber en første forsvarslinje mod ubudne gæster.

Hvad kan man sikre ved skalsikring af hus?

Skalsikring af hus sikrer døre, vinduer, garager, kælderskakte og andre potentielle adgangspunkter. Ved at udstyre disse steder med sensorer og alarmer kan du hurtigt blive opmærksom på indbrudsforsøg og handle derefter.

Hvordan fungerer DanGears skalsikring af hus?

Sådan fungerer DanGears skalsikring af hus: Det er, som ordet betyder, en sikring af husets skal. Spørgsmålet er, om du vil have alarmen koblet til indendørs, udendørs eller begge områder. Du kan konfigurere forskellige tilstande for dit alarmsystem, såsom fuld skalsikring af hus om natten og delvis skalsikring af hus, når du er hjemme. Dette giver dig fleksibiliteten til at bevæge dig frit indenfor, mens de ydre grænser er beskyttet. Ved at definere, hvilke sensorer der skal være aktiverede eller deaktiverede, kan du tilpasse systemet til dine daglige behov. For eksempel kan du have fuld beskyttelse af ydre døre og vinduer, mens du deaktiverer indendørs bevægelsessensorer om natten.
DanGears alarmsystemer bruger smarte sensorer til at opdage bevægelser og indbrudsforsøg ved dine døre og vinduer. Disse sensorer kan konfigureres til at sende alarmer og notifikationer direkte til din smartphone via SmartLife-appen.

Vælg de rigtige skalsikringssensorer

For at opnå den bedste skalsikring af hus, anbefaler vi følgende DanGear-sensorer:

DanGears tre alarmsystem-tilstande:

I DanGear husalarmsystem kan du vælge mellem tre forskellige alarmsystem-tilstande: Tilkoblet, Hjemme og Frakoblet.
Touchskærm som er hovedenheden af DanGears alarmsystem. Her kan du se de omtalt områder som følgende:

  • Tilkoblet: Tilkobler alle dine sensorer(medmindre du har indstillet andet) og alarmerer, hvis en af dine sensorer bliver aktiveret. Bruges når du forlader huset.
  • Hjemme: Hjemmetilstand er DanGears version af det, man også i daglig tale kalder for “skalsikring.” Her kan du opsætte, hvilke sensorer der skal være tilkoblet, og hvilke der skal deaktiveres, når du er hjemme. Du kan f.eks. aktivere alle dør- og vinduessensorer og deaktivere alle bevægelsessensorer. På den måde kan du frit bevæge dig indendørs uden at alarmen går, men hvis et vindue eller en dør åbnes eller bliver brudt op, går alarmen.
  • Frakoblet: Frakobler alle sensorer i dit alarmsystem. Bruges når du er hjemme om dagen.

SmartLife-app: Din håndholdte kontrolcentral

SmartLife-appen giver dig mulighed for at styre og overvåge dit alarmsystem fra din smartphone. Du får øjeblikkelige notifikationer, når der registreres en hændelse, hvilket giver dig mulighed for at reagere hurtigt. I appen kan du definere, hvad skalsikring i hus er for dig, og vælge hvilke rum der skal være aktive, mens du er hjemme. Du kan for eksempel vælge terrasse døren fra skalsikring i hus/hjemmetilstand, hvilket betyder, at terrasse døren ikke giver notifikation, når du er hjemme og ønsker at bruge døren ofte. Der er et hav af muligheder for at konfigurere dit husalarmsystem i appen, så du kan tilpasse det til dine behov.

Skalsikring af hus med en husalarm uden abonnement

DanGears husalarmer er alle uden abonnement, det giver dig en komplet skalsikring af dit hus og et smart home alarmsystem uden at være  bundet af abonnementer. Du kan nemt tilføje flere sensorer eller opgradere husalarm systemet efter behov, det giver dig en skalerbar sikkerhedsløsning til skalsikringen af dit hus.

Undgå stress med et DanGear alarmsystem og skalsikring af dit hjem

Med DanGears alarmsystem behøver du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt dit hjem er sikkert. Alarmsystemet er lige så simpelt at installere, som det er at sætte en kaffemaskine til. Forestil dig at komme hjem efter en lang dag og vel vidende, at dit hus har været godt er beskyttet – uden de evindelige abonnementer og ekstra omkostninger. Og ja, det er så nemt at bruge, at selv din teknologiforskrækkede onkel kan finde ud af det.

Brugervenlig installation og opsætning

DanGears alarmsystem er designet til at være brugervenligt og hurtigt at installere, og skalsikring af hus er ligeså nemt at konfigurer. Du behøver ikke at en teknisk nørd(som os) for at få det til at fungere. Med enkle vejledninger, videoguides og en intuitiv app, kan du nemt sætte husalarm systemet op på ingen tid. Og skulle du alligevel løbe ind i problemer, sidder vores supportteam klar til at hjælpe – næsten dag og nat!

Konklusion

Skalsikring er en vigtig del af at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod indbrud og andre trusler. Uanset om du har brug for skalsikring af hus eller til erhverv, kan DanGears alarmsystemer give dig den tryghed og ro i maven du fortjener. Her på Qsmart.dk kan du finde den perfekte alarmsystempakke til dine behov.

Beskyt dit hjem med skalsikring af huset eller virksomheden med den nyeste teknologi og nyd godt af en enkel, men effektiv sikringsløsning.

Kontakt gerne vores kundeservice for mere information. Du kan ringe, maile eller skrive dit spørgsmål her: kontaktformular.

Se vores udvalg af husalarm systemer herunder.