DanGear WiFi boks alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke

DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer, en komplet og prisvenlig sikringsløsning til dig som ønsker et kvalitet alarmsystem, uden abonnement. DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement leveres med gratis app, og er selvfølgelig kompatibelt med Google Home.

tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer – Prisvenlig overvågning og alarmsystem løsning samlet i én pakke

DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer, er en prisvenlig og komplet sikringspakke, en avanceret og brugervenlig tyverisikring og overvågningsløsning. Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at sikre din ejendom.

Med bare tre klik kan du skræddersy en DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke, omhyggeligt tilpasset din unikke ejendom af den person, der kender den bedst – dig selv. Nemmere bliver det ikke.

Pakken indeholder:

Lad os se nærmere på, hvad denne komplette tyverisikringspakke indeholder, og hvordan du kan tilpasse den til dine specifikke behov, budget og præferencer.

DanGear WiFi alarmboks

1 stk.

WiFi alarmboksen fungerer som hovedenheden i alarmsystemet og betjenes via SmartLife appen. Den kan tilkoble op til 100 stk. alarmtilbehør. Bemærk, at sirener ikke kan tilsluttes til alarmbokssystemer. Ønsker du også, at tilslutte sirener, skal du vælge en touchskærm-alarmpakke.

DanGear MJØLNER WiFi Overvågningskamera

1 Stk. til 5 stk.

Intelligent overvågningskamera i robust metal konstruktion med AI og knivskarp 3MP eller 5MP opløsning.
Vælg i dropdown-menuen:
Antal overvågningskameraer og opløsning, du ønsker i din pakke.

DanGear HOENIR Micro SD Memorykort 64GB og 128GB

1 Stk. til 5 stk.

DanGears micro SD memorykort er specielt tilpasset til deres overvågningskameraer. Der medfølger 1 stk. 64GB memorykort til hvert kamera.

DanGear BIFROST Dør og Vinduessensorere

8 stk.

Diskret lille dør- og vinduessensor med lang batterilevetid og 30 meters rækkevidde. Udløser alarmen hvis en dør eller vindue bliver brudt op.

DanGear SLEIPNER Bevægelsessensor

3 stk.

Kompakt og stilren bevægelsessensor som er fuldt justerbar. Kan f.eks indstilles til ikke at tænde og slukke dioden ved bevægelse. Udløser alarmen, ved registreret bevægelse.

DanGear GJALLARHORN Ringeklokke

1 Stk.

DanGears smart ringeklokke, giver lyd fra touchpanelet og sender en notifikation i SmartLife appen. På den måde ved du, om der bliver ringet på din dør, også når du ikke er hjemme.

 DanGear smart røgalarm

1 stk.

DanGears smart røgalarm som udsender en 85db hyletone og notificerer dig via SmartLife-appen, hvis der opfanges røg. Beskytter mod brand og røgudvikling.

DanGear DRAUPNIR Fjernbetjening

2 stk.

DanGears boks alarmsystem kan til- og frakobles på to forskellige måder; Fra SmartLife appen eller med denne fjernbetjening som er lige til at sætte i nøgleringen.

DanGear alarmsystem uden abonnement logo

Derfor skal du købe et alarmsystem uden abonnement fra DanGear

Hvis du er på jagt efter et pålideligt kvalitetsalarmsystem uden abonnement, som du altid kan stole på, så er du kommet til det rette sted…

Vores eksklusive sortiment omfatter udelukkende DanGears kvalitetssikringsprodukter, og der er flere gode grunde til det. DanGears ubetingede fokus på kvalitet, sikkerhed og omhyggelig kvalitetskontrol, sammen med deres konkurrencedygtige priser, er bare nogle af dem. Dette har gjort dem til et populært og økonomisk fornuftigt valg for dem, der ønsker at sikre deres ejendom med et kvalitetsalarmsystem uden abonnement.

Men tag ikke bare vores ord for det

Besøg vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder mener om DanGears produkter og den kundeservice, vi tilbyder her hos Qsmart.dk.

qsmart.dk trustpilot side

WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer Klik her for at udvide sektionerne

SmartLife til DanGear alarmsystem

App kontrolleret intelligent sikring med DanGears WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge, og ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via appen. SmartLife-appen er brugervenlig og intuitiv, og du kan dele adgang med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer og…

Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er kompatible med SmartLife-appen, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af intelligente smart home produkter til dit hjem eller din virksomhed. Med et DanGear alarmsystem og SmartLife-appen kan du til- og frakoble alarmsystemet, overvåge sensorstatus, se live-video og gennemse gemte optagelser – for blot at nævne nogle få.

SmartLife-appen er kompatibel med flere tusind andre smart home produkter, såsom smart belysning, stikkontakter og termostater. Med et væld af SmartLife-kompatible smart home-produkter tilgængelige på markedet, bliver appen til en alsidig løsning, der gør dit hjem eller din virksomhed smartere og mere intelligent.

Læs mere om SmartLife-appen på DanGears hjemmeside.

DanGear alarmsystem uden abonnement og tilbehør monteret i hus diagram

DanGears WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer et fuld skalerbart alarmsystem med hurtig gør-det-selv installation

Til DanGears WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke findes en lang række tilbehør, som du kan udvide alarmsystemet med….

Bemærk, du kan ikke tilslutte indendørs eller udendørs sirener til DanGears boks alarmsystem. Hvis du ønsker at tilslutte sirener, skal du vælge en touchskærm-alarmsystem pakke.

Du kan f.eks. udvide alarmsystemet med flere overvågningskameraer, video-dørklokker, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, røgalarmer, vandskadesensorer, fjernbetjeninger og meget andet tilbehør.

Der kan forbindes op til 100 stk. DanGear sensorer og tilbehør til DanGears WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer.

Se alt DanGear alarmsystemtilbehør her.

Med en hurtig og enkel gør-det-selv installation kan DanGears WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer pakke, monteres og konfigureres på kun få timer. Den brugervenlige app gør opsætningen og betjeningen ubesværet. Alt nødvendigt tilbehør, såsom skruer, adaptere og kabler, er inkluderet.

I denne korte video giver vi dig et overblik over DanGear MJØLNER overvågningskameraet, hvad pakken indeholder, og hvor nemt det er at forbinde det til SmartLife-appen.

Bemærk, at antennen som er vist i videoen er større end den, der følger med kameraet. Den medfølgende antenne er mindre og ligner den på billedet af kameraet.

DanGear MJØLNER overvågningskamera 3MP og 5MP

Professionelt WiFi overvågningskamera i robust metal konstruktion

Med til DanGears WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer, følger MJØLNER, et kompakt kvalitets WiFi overvågningskamera, specielt designet til at modstå det skandinaviske klima. Det er fremstillet i en robust metal konstruktion – noget, man normalt kun ser i professionelle high-end overvågningskameraer til erhvervssektoren. Med sin store 3MP eller 5MP billedsensor med AI og 15 FPS leverer det knivskarpe og pålidelige optagelser…

WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer

2-vejs kommunikation og knivskarp night vission

Med 2-vejs kommunikation kan du til enhver tid lytte til og tale igennem kameraet direkte fra din smartphone. Desuden er kameraet udstyret med et innovativt justerbart 2-i-1 belysningssystem, så du kan se krystalklare farveoptagelser både dag og nat.

Sammenlign 8FPS og 15FPS video overvågningskamera

Slut med slørede og hakkende videooptagelser

De fleste billige WiFi-overvågningskameraer, der sælges på det danske marked, har en 2MP sensor med 1080p Fuld HD opløsning og optager video med 8 FPS (billeder per sekund). MJØLNER er udstyret med en intelligent AI-drevet CMOS-billedsensor, der både optager og streamer video med hele 15 FPS, hvilket resulterer i mere flydende og præcise videooptagelser.

Sammenligning af Fuld HD og 3 og 5MP overvågningskamera

En større billedsensor giver skarpere kvalitet og øget sikkerhed

MJØLNER’s store billedsensor opfanger 50% (3MP) eller 150% (5MP) flere pixels end et 2MP Fuld HD overvågningskamera. Så uanset om du vælger MJØLNER med 3MP eller 5MP billedsensor, vil du opleve en bemærkelsesværdig skarphed og kunne se detaljer som ansigtstræk og nummerplader, helt tydeligt.

Der medfølger 1,5 meter strømledning til hvert MJØLNER kamera. Du kan tilkøbe både 5 meter og 10 meter forlængerledninger.

Læs mere om DanGear MJØLNER overvågningskamera her.

DanGear micro SD-kort til overvågningskamera 64GB & 128GB

Videoovervågning med gratis app og op til 40 dages gemte optagelser

DanGear micro SD-memorykort er specifikt designet og tilpasset til deres overvågningskameraer med hensyn til læse/skrive hastighed, bufferstørrelse…

Med et DanGear micro SD-memorykort monteret i kameraet, gemmes alle optagelserne lokalt på kameraet, så du kan se, spole og gå tilbage i optagelserne direkte fra SmartLife-appen.

64 GB – gemmer 12-20 dages 24/7 optagelse.
128 GB – gemmer 24-40 dages 24/7 optagelse.

Hvor meget du kan gemme afhænger af memorykortets størrelse, kameraopløsning og aktivitetsniveauet.

Læs mere om DanGear micro SD memorykort her.

WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer

Oplev den ultimative sikringsløsning med DanGears WiFi alarmsystem med kamera uden abonnement

Oplev førsteklasses beskyttelse og tryghed i dit hjem eller din virksomhed med DanGears smarte WiFi alarmsystem uden abonnement med overvågningskameraer.

Vælg i dropdown-menuerne, hvad du ønsker i pakken og se prisen med det samme.

  1. Vælg det antal overvågningskameraer, du har behov for.
  2. Vælg den opløsning, du ønsker, overvågningskameraerne skal have.
  3. Vælg mellem 64GB eller 128GB micro SD-hukommelseskort med til hvert overvågningskamera.

Med bare tre klik kan du skræddersy dit nye DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer, præcis tilpasset din unikke ejendom og præferencer. Nemmere bliver det ikke.

Se, hvad vores kunder har at sige om os

Når du investerer i et DanGear WiFi alarmsystem uden abonnement med overvågningskameraer, handler det om mere end bare at købe et produkt – det er en tillidssag. Besøg vores Trustpilot-side for at se, hvad vores kunder har at sige om DanGears produkter og om vores kundeservice.

Qsmart.dk Trustpilot

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 1536 g
Størrelse 22 × 20 × 16 cm
Netværk

Alarmsystem med WiFi

Kamera

1 Stk. Overvågningskamera, 2 Stk. Overvågningskameraer, 3 Stk. Overvågningskameraer, 4 Stk. Overvågningskameraer, 5 Stk. Overvågningskameraer

Opløsning

Med 3MP Opløsning, Med 5MP Opløsning

Tryk og vælg pakkeindhold  WiFi alarmsystem uden abonnement med kameraer

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter