GPS tracker til cykel og ladcykel udformet som en cykellygte

Denne GPS tracker til cykel er perfekt skjult i en cykellygte for maksimal sikkerhed. Den har GPS-sporing, blinklys og bremseindikator, som styres via en fjernbetjening monteret på styret. Vandtæt design og lang batterilevetid gør den til en pålidelig løsning GPS tracker til ladcykler såvel som almindelige cykler.

Trustpilot klik her for at se vores trustpilot Qsmart.dk
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning om vores produkter.

Det er gratis og uforpligtende – det koster intet at spørge.

Vi kontakter dig kun denne ene gang

KÆMPE UDSALG🚀
SPAR OP TIL 55%!

SLUTTER OM:

0
0
0
0
Dage
0
0
Timer
0
0
Minutter
0
0
Sekunder

*Kæmpe udsalg løber til og med mandag den 7. oktober kl. 23:59, eller så længe lager haves. Der tages forbehold for ændringer i betingelser samt eventuelle tastefejl, billedfejl og udsolgte varer.

GPS tracker til cykel – En avanceret GPS til ladcykler eller cykler camoufleret som cykellygte

Er du på udkig efter en effektiv og diskret GPS tracker til cykel eller ladcykel mod tyveri? Så er denne innovative GPS tracker til ladcykel eller cykel, indbygget i en cykellygte, den perfekte løsning for dig. Med dens camouflerede design og smarte funktioner kan du trygt parkere din cykel, velvidende at den er sikret med avanceret GPS-teknologi. Denne GPS tracker er ideel til både almindelige cykler og ladcykler og tilbyder mere end blot sporingsfunktioner – den fungerer også som en fuldt funktionel cykellygte med blinklys og bremseindikator via fjernbetjeningen på styret.

Skjult GPS tracker i cykellygte – Uden at tiltrække uønsket opmærksomhed

En af de største fordele ved denne GPS tracker til cykel er, at den er integreret direkte i cykellygten, hvilket gør den næsten umulig at opdage for tyve. I modsætning til synlige GPS enheder, der kan tiltrække opmærksomhed, er denne enhed kamufleret og fungerer som en almindelig cykellygte. Dette giver dig ro i sindet, da cyklen ikke tiltrækker uønsket opmærksomhed fra potentielle tyve.

Lygten har flere funktioner, der gør din cykeloplevelse mere sikker. Med den medfølgende trådløse fjernbetjening, som nemt kan monteres på styret, kan du aktivere baglygtelyset, blinklys til højre og venstre samt indikere, når du bremser. Det er en funktion, der ikke blot øger din synlighed i trafikken, men også forbedrer din sikkerhed markant, især i mørke og tæt trafikerede områder.

GPS tracker til ladcykel og cykel forklaring

Avanceret GPS teknologi – Spor din cykel nemt og præcist

Denne GPS tracker til ladcykel og almindelige cykler tilbyder en pålidelig og præcis GPS sporing, hvilket gør det nemt at finde din cykel, hvis den bliver stjålet eller lånt ud. GPS enheden understøtter GSM/GPRS, også kaldet 2G, hvilket sikrer, at trackeren altid har forbindelse, uanset hvor din cykel befinder sig. Både i storbyer og “langt ude på landet” hvor der ikke er 3G eller 4G dækning, vil denne 2G tracker virke. Den høje GPS sensitivitet på 159 dBm betyder, at du kan spore din cykel præcist ned til få meter, selv i områder med dårlig/svag signalstyrke.

Med Sinotrack Pro-appen kan du få realtidsopdateringer om din cykels placering, hvilket gør det nemt at følge med fra din smartphone via SinoTrack appen. Desuden kan du tilgå enheden via tracking systemet på www.VIP.sinotrack.com, via en internet browser, som giver dig endnu flere funktioner og muligheder.

Denne skjulte GPS tracker cykel har også flere alarmer, herunder overspeed, geofence og lavt batteriniveau. Geofence-funktionen giver dig mulighed for at definere et bestemt område, og hvis cyklen forlader dette område, vil du modtage en alarm. Dette er en fantastisk funktion til både personlig brug og flådestyring af flere cykler.

Brugervenlighed og robust design – En cykel GPS tracker til ethvert vejr

Denne GPS tracker til cykel er ikke blot smart, men også robust. Den er designet til at kunne modstå de hårde vejrforhold, man ofte oplever i Danmark. Med en IPX4-klassificering er enheden vandtæt, så du kan være sikker på, at den fungerer, selv når det regner kraftigt.

Enheden kommer med et kraftigt, indbygget 2400 mAh batteri, der sikrer langvarig drift uden hyppig opladning. Det gør den ideel til både daglig brug og længere ture. Skulle batteriet løbe lavt, vil du modtage en advarsel, så du kan sørge for at oplade det i tide. Desuden leveres enheden med alt nødvendigt tilbehør, inklusive skruer, monteringsbeslag, USB-kabel og brugermanual og gratis simkort startpakke, hvilket gør installationen nem og hurtig.

Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at betjene lygtens lysfunktioner med et enkelt tryk. Du kan hurtigt skifte mellem lysfunktionerne med et tryk på en knap, hvilket gør din køretur både sikker og bekvem.

Monteringsbillede af GPS tracker til cykel og ladcykel

Tag GPS trackeren i brug 15 min. efter du har modtaget den

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til alle vores GPS trackere, alt du skal gøre er at besøge Greentel’s hjemmeside og aktiverer SIM-kortet.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside

GPS tracker til elcykler, cykler og ladcykelbrugere – Diskret og effektiv beskyttelse

Uanset om du ejer en almindelig cykel, elcykel eller en ladcykel, er denne GPS tracker til elcykel, ladcykel og cykel en uundværlig investering for at beskytte din cykel. Mange tyve er opmærksomme på synlige GPS enheder, men med denne skjulte GPS tracker, der er camoufleret som en almindelig cykellygte, er du et skridt foran dem.

Denne GPS tracker til cykel er ikke kun til dem, der ønsker at beskytte deres cykel mod tyveri, men også til dem, der ønsker at forbedre deres sikkerhed og synlighed på vejene med de smarte lysfunktioner. Blinklys- og bremseindikatorerne er særligt nyttige for ladcykelbrugere, som ofte kører med større laster og derfor har brug for ekstra sikkerhed i trafikken.

Afslutningsvis er denne GPS tracker til cykel en alsidig og diskret løsning, der giver dig mulighed for at beskytte din cykel på den mest effektive måde, samtidig med at du forbedrer din synlighed og sikkerhed på vejen. Med dens mange funktioner, robuste design og nemme installation er det den perfekte GPS tracker til at spore din cykel og er en smart løsning til både hverdags- og langturscyklister.

Størrelse & vægt af forsendelse

Vægt 530 g
Størrelse 11,0 × 7,5 × 4,5 cm

GPS tracker til cykel og ladcykel udformet som en cykellygte

Original price was: 1.499,00 Kr..Current price is: 899,00 Kr..

10 stk. på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Del dit køb i 4, 6, 8 eller 10 betalinger med GPS tracker til cykel

Trustpilot anmeldelser

Loading...
Trustpilot klik her for at se vores trustpilot Qsmart.dk
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning om vores produkter.

Det er gratis og uforpligtende, det koster intet at spørge.

Vi kontakter dig kun denne ene gang

Flere lignende produkter