DanGear mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGears mini touch WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement pakke, det perfekte alarmsystem til lejlighed, sommerhus, villa eller en mindre virksomhed. Med gratis app-styring og mulighed for udvidelse af dit alarmsystem senere hen.

DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke, det perfekte alarmsystem til mindre ejendomme eller en lejlighedder. Specielt velegnet til en lejlighed over stue niveau, hvor der kun er én indgang i form af hovededøren. Denne pakke tilbyder den essentielle sikring i et lille og omkostningseffektivt format.

Dette lille effektive alarmsystem er ideelt til dem der søger et kvalitet alarmsystem, uden at sprænge bankkontoen.

Tryk på produktbillederne for at læse mere om produkterne.

Pakken indeholder:

DanGear HEIMDALL Touch Alarmpanel

1 stk.

Touchskærm Alarmpanel

DanGears touchskærm alarmpanel med dansk styresystem fungerer som hovedenheden i alarmsystemet.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du ønsker et WiFi eller et WiFi & 4G touch alarmpanel i din pakke.

DanGear BIFROSTO Dør og Vinduessensorere

1 stk.

Dør og Vinduessensor

Diskret lille dør- og vinduessensor med lang batterilevetid og 30 meters rækkevidde. Udløser alarmen hvis en dør eller vindue bliver brudt op.

DanGear SLEIPNER Bevægelsessensor

1 stk.

Bevægelsessensor

Kompakt og stilren, fuldt justerbar bevægelsessensor kan f.eks indstilles til ikke at tænde og slukke dioden ved bevægelse. Udløser alarmen, ved registreret bevægelse.

DanGear DRAUPNIR Fjernbetjening

1 stk.

Fjernbetjening

DanGears touchskærm alarmsystem kan til- og frakobles på tre forskellige måder; Fra touch panelet, via appen eller med denne fjernbetjening som er lige til at sætte i nøgleringen.

DanGear alarmsystemtilbehør

For lidt indhold i pakken?

Mangler der sensorer eller andet i pakken, kan du finde det alarmsystemtilbehør, du mangler, og tilføje det til kurven for at skræddersy pakken efter dine behov. Du kan tilføje op til 200 stk. tilbehør og sensorer til et DanGear touchskærm alarmsystem.

DanGear alarmsystemer

For meget indhold i pakken?

Søger du en billigerer pakke med midre indhold, så tag et kig på vores store udvalg af alarmsystempakker. Vælg en mindre pakke og tilføj eventuelt det nødvendige tilbehør for at skræddersy pakken til dine behov.

Læs mere om alarmsystemet herunder…

alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear alarmsystem uden abonnement logo

Derfor skal du købe et alarmsystem uden abonnement fra DanGear

Hvis du er på jagt efter et pålideligt kvalitetsalarmsystem uden abonnement, som du altid kan stole på, så er du kommet til det rette sted fordi…

Vores eksklusive sortiment omfatter udelukkende DanGears kvalitetssikringsprodukter, og der er flere gode grunde til det. DanGears ubetingede fokus på kvalitet, sikkerhed og omhyggelig kvalitetskontrol, sammen med deres konkurrencedygtige priser, er bare nogle af dem. Dette har gjort dem til et populært og økonomisk fornuftigt valg for dem, der ønsker at sikre deres ejendom med et kvalitetsalarmsystem uden abonnement.

Men tag ikke bare vores ord for det

Besøg vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder mener om DanGears produkter og den kundeservice, vi tilbyder her hos Qsmart.dk.

qsmart.dk trustpilot side

alarmsystem uden abonnement pakke Klik her for at udvide hver sektion

SmartLife app til DanGear alarmsystem uden abonnement med kameraer

App kontrolleret intelligent sikring med DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge, og ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via appen. SmartLife-appen er brugervenlig og intuitiv, og du kan dele adgang med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer og…

Alle DanGears alarmsystemer og sikringsprodukter er kompatible med SmartLife-appen, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af intelligente smart home produkter til dit hjem eller din virksomhed. Med et DanGear alarmsystem og SmartLife-appen kan du til- og frakoble alarmsystemet, overvåge sensorstatus, se live-video og gennemse gemte optagelser – for blot at nævne nogle få.

SmartLife-appen er kompatibel med flere tusind andre smart home produkter, såsom smart belysning, stikkontakter og termostater. Med et væld af SmartLife-kompatible smart home-produkter tilgængelige på markedet, bliver appen til en alsidig løsning, der gør dit hjem eller din virksomhed smartere og mere intelligent.

Læs mere om SmartLife-appen på DanGears hjemmeside.

Se i denne video, hvor nemt og hurtigt man forbinder DanGears alarmsystem med app’en og tilbehøret

DanGear alarmsystem uden abonnement og tilbehør monteret i hus diagram

Fuld skalerbart mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke og hurtig gør-det-selv installation

Til DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke findes en lang række tilbehør, som du kan udvide alarmsystemet med. Du kan f.eks…

Du kan f.eks. udvide alarmsystemet med flere overvågningskameraer, video-dørklokker, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, røgalarmer, vandskadesensorer, fjernbetjeninger og meget andet tilbehør.

Der kan forbindes op til 200 stk. DanGear sensorer og tilbehør til et DanGear touchskærm alarmpanel.

Se alt DanGear alarmsystemtilbehør her.

Med en hurtig og enkel gør-det-selv installation kan DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke monteres og konfigureres på kun få timer. Den brugervenlige app, touchskærmen og det danske styresystem gør opsætningen og betjeningen ubesværet. Alt nødvendigt tilbehør, såsom skruer, adaptere og kabler, er inkluderet.

alarmsystem uden abonnement pakke

Hvad er forskellen på alarmpanelet med WiFi og med WiFi & 4G?

Smart alarmsystem WiFi touchskærm

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi:

WiFi touchskærm alarmpanelet kommunikerer, ligesom WiFi & 4G modellen, med SmartLife-appen via WiFi…

WiFi versionen er ideel, hvis din internetforbindelse er stabil, og du ønsker at undgå de månedlige omkostninger forbundet med et 4G-teleudbyderabonnement. WiFi-modellen er uden sammenligning, det mest populære valg blandt vores kunder.

Læs mere om alarmpanel med WiFi her.

Smart alarmsystem WiFi og 4G touchskærm

DanGear touchskærm alarmpanel WiFi & 4G:

WiFi & 4G alarmpanelet har udover WiFi også et integreret 4G-modul og en simkortindgang i højre side af skærmen…

Med 4G funktionen kan du indstille op til 10 telefonnumre, som modtager et opkald eller en SMS ved alarm. Den er er ideel, hvis dit internet er ustabilt eller hvis du ønsker at kunne notificere flere personer ved alarm, der ikke har SmartLife-appen.

Læs mere om alarmpanel med WiFi & 4G her.

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til WiFi & 4G-systemer.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside.

DanGears mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

Skræddersy dit alarmsystem

Mangler der noget alarmsystemtilbehør i pakken, en solcelle sirene, smarte røgalarmer, store dør-og vinduessensorer eller noget andet? Intet problem – se vores omfattende udvalg af DanGear alarmsystemtilbehør og tilføj det, du mangler, til din indkøbskurv for at sammensætte den ideelle sikringspakke til din ejendom.

Se alt vores DanGear alarmsystemtilbehør her.

Vælg en kvalitet sikringsløsning – Vælg DanGear mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke

Køb DanGear mini touch WiFi eller 4G alarmsystem uden abonnement pakke. Oplev førsteklasses sikkerhed og tryghed i dit hjem eller din virksomhed med DanGears intelligente WiFi eller WiFi & 4G alarmsystem uden abonnement.

Vælg i dropdown-menuen om du ønsker et DanGear touchskærm alarmpanel med WiFi eller WiFi & 4G.

Tryk og vælg pakkeindhold  alarmsystem uden abonnement pakke

Fri fragt ved køb over 499,- kr.

Dansk alarmsystem i stilrent og nordisk design

Smart alarmsystem tyverisikring

DanGear’s touchskærm kontrolpanel og tilbehør er ikke kun sikkert, praktisk og funktionelt, men også visuelt tiltalende med sit nordiske og minimalistiske design. En elegant og tidløs sikringsløsning til alle boliger og virksomheder med dansk styresystem og tale.

alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear touchpanelet har en kraftfuld 600MHz processor og 32MB DDR4 RAM som giver en hurtig og problemfri brugeroplevelse.

Dette forbedre responstiden i styresystemet og afsendelse af push notifikationer. DanGear alarmsystemer er 10-15 gange hurtigere end markedsstandarden.

Processor

alarmsystem uden abonnement pakke

Markedsstandard:
75 MHz

DanGear standard:
600 MHz

MB RAM

alarmsystem uden abonnement pakke

Markedsstandard:
2 MB DDR2 RAM

DanGear standard:
32MB DDR4 RAM

DanGear alarmsystemer er kompatibel med Google Home

Med Google Home-appen på din smartphone kan du forbinde dit DanGear alarmsystem til dit Google Home-økosystem (eller Amazon Alexa). Med Google Home og Amazon Alexa kan du tilkoble, frakoble og sætte systemet i hjemmetilstand blot ved hjælp af din stemme. Men du kan også bede Google om mere avancerede funktioner, som for eksempel “deaktiver alarmsystemet mellem kl. 14 og 17”, hvis en ven kommer forbi for at vande dine blomster. Eller “Tænd for mine smartpærer i soveværelset og i stue, hvis alarmen går”.

alarmsystem uden abonnement pakke

DanGear alarmsystem kan bruges selvstændigt eller kobles sammen med flere tusind forskellige SmartLife- eller Tuya-kompatible SMART-produkter. Det kunne for eksempel være en smart dørlås, LED-lys, overvågningskameraer, video-dørklokker eller en termostat, for bare at nævne nogle få. Med et DanGear alarmsystem har du dit alarmsystem og alle dine smarte produkter samlet i én app. Du kan tilslutte op til 200 stk. sensorer eller tilbehør til din DanGear touchskærm-alarmpanel, så du altid kan udvide dit system, hvis behovet opstår.

alarmsystem uden abonnement pakke

Anmeldelser fra Trustpilot

 1. alarmsystem uden abonnement pakke

  Signe

  Trustpilot anmeldelse Per Holland
  22. aug. 2023
  Efter vores genbo havde indbrud bestemte vi os for at købe et nyt alarmsystem. Vi forhørte os hos venner og familie og blev anbefalet at købe et touchskærm alarmsystem og overvågningskameraer hos Qsmart. Vi har nu haft det i tre måneder og det virker bare som det skal. De overdriver ikke når de skriver at det er god kvalitet, for det er det virkelig. Nu med vejens smarteste alarmsystem og overvågningskameraer med knivskarpt billede, kan vi med rette give vores varmeste anbefalinger til Qsmart.
  PS tak for det hurtige svar på vores mail Tobias😉

 2. alarmsystem uden abonnement pakke

  Per Holland

  Trustpilot anmeldelse Per Holland
  7. aug. 2023
  Har købt et alarmsystem med wifi & 4G hos Qsmart. Det var forholdsvis nemt at opsætte. Kundeservicen er helt i top og de svarer hurtigt igen på spørgsmål og hjælp. Har haft det i 2md. Og ingen fejlalarmer. 😀👍

Se alle anmeldelser om denne virksomhed på virksomhedens profilside på Trustpilot.

alarmsystem uden abonnement pakke

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Titel