DanGear smart mini ringeklokke

DanGear smart ringeklokke til alarmsystem er en af de mindste ringeklokker til alarmsystemer på markedet. Den er både brugervenlig og kompakt og giver både lyd fra alarmhovedenheden og sender en notifikation i appen, når nogen ringer på din dør.

smart mini ringeklokke

DanGear GJALLARHORN MINI super smart mini ringeklokke til alarmsystemer

DanGear GJALLARHORN smart MINI ringeklokken er den kompakte lillebror til vores intelligente ringeklokke GJALLARHORN, og den er en af de mindste ringeklokker til alarmsystemer på markedet. Med sin cirkulære form og dimensioner på kun 5 cm i diameter og 1 cm i dybden passer den perfekt selv i de mest begrænsede pladsforhold.

smart mini ringeklokke

Nem installation og fleksibel montering

Installationen af GJALLARHORN smart MINI er enkel og hurtig. Den leveres med kraftig dobbeltklæbende 3M tape på bagsiden, så du nemt kan placere den, hvor du ønsker det. Alternativt kan den også fastmonteres ved hjælp af to skruer for ekstra stabilitet. Med sit diskrete design forbliver den næsten usynlig og tiltrækker ikke unødig opmærksomhed.

Forbind DanGear GJALLARHORN MINI til alarmsystemet på under 1 minut

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under ét minut kan forbinde og opsætte DanGear GJALLARHORN MINI til touchskærm alarmsystemet.

Lang batterilevetid

GJALLARHORN MINI er batteridrevet og er designet til at have en imponerende lang batterilevetid på op til to år. Du behøver ikke bekymre dig om hyppig udskiftning, da du vil modtage advarsler, når batteriet er lavt.

Trådløs forbindelse til alarmsystemet

DanGear’s smarte mini ringeklokke er udstyret med langtrækkende radiofrekvens, der sikrer en pålidelig forbindelse til alarmsystemet, herunder både touchskærm og alarmsystemboksen. Når der ringes på døren, aktiveres både alarmsystemets “ding-dong” lyd, og der sendes push-notifikationer direkte til din smartphone.

Prisvenlig sikkerhedsløsning

GJALLARHORN smart MINI ringeklokke tilbyder den samme pålidelige sikkerhed som sin storebror GJALLARHORN, men til en mere prisvenlig pris. Det er den perfekte måde at få en ringeklokke til dit alarmsystem i dit hjem eller din virksomhed på en budgetvenlig måde.

DanGear smart mini ringeklokke

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 89,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

smart mini ringeklokke

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter