DanGear WiFi 3MP NVR tablet med 4 overvågningskameraer

DanGear’s NVR tablet med 4 overvågningskameraer 10,1″ LED-skærm, fjernbetjening og 4 stk. 3MP IP-overvågningskameraer, samt mulighed for at tilkoble en ekstern harddisk. Systemet er nemt at opsætte og konfigureres enten via din smartphone eller den medfølgende fjernbetjening og mus. Systemet bruger højeffektiv videokodning teknologi for at sikre højkvalitets optagelser.

NVR tablet med 4 overvågningskameraer

DanGears NVR-tablet med 4 overvågningskameraer 3MP

Tag springet ind i fremtidens sikkerhed med DanGears nye innovative NVR-tablet overvågningssystem. Dette alt-i-en system, leveres med 4 stk. 3MP Wifi-kameraer konstrueret i robust metal, og tilbyder ultimativ beskyttelse til dit hjem eller din virksomhed.

NVR tablet med 4 overvågningskameraer

Nem og hurtig opsætning

Glem de komplekse opsætningsprocedurer. Med DanGears NVR-tablet kan du begynde at overvåge dit område i realtid i løbet af få minutter. Scan QR-koden, download SmartLife-appen, og tilslut den medfølgende adapterboks, så klarer systemet resten. Selvom NVR-tabletskærmen ikke er en touchskærm, sikrer den intuitive fjernbetjening, den medfølgende mus eller SmartLife app’en på din smartphone, en gnidningsfri og nem betjening af systemet.

Kraftfulde funktioner for en optimal præstation

DanGears NVR-tablet går et skridt videre med sin avancerede teknologi. Den understøtter tilslutning af en ekstern 2,5″ SATA 3.0 HDD-harddisk på op til 6TB og er kompatibel med både 4 og 8 kanaler. Drevet af en kraftig MC6810-hovedprocessor og med indbygget LINUX-operativsystem samt H.265-billedkodning, sikrer tabletten, at hver eneste pixel i dine optagelser er knivskarpe. Lige meget om du har behov for heldagsoptagelse, tidsbestemt eller bevægelsesdetektions-optagelse, er dette system klar til at imødekomme dine behov.
tablet med 4 overvågningskameraer

3MP-kameraer: Knivskarp billedkvalitet både dag og nat

Hvert af de medfølgende 3MP-kameraer er designet til at fungere i alle lysforhold. Med en 1/2,8″ 3MP Pixel CMOS-billedsensor kan du forvente klare billeder og videoer, selv i svagt lys. Med indbyggede højttalere, mikrofoner, 4 kraftige LED-lysdioder, og infrarøde dioder til nightvision, er disse kameraer klar til at holde øje med dit område døgnet rundt.

NVR tablet med 4 overvågningskameraer

Din totale overvågningsløsning selv over stor afstand

DanGears NVR tablet overvågningssystem er udstyret med et professionelt WiFi modtagermodul og antenner, der leverer en transmissionsafstand på op til 100 meter uden forhindringer, og op til 30 meter gennem vægge indendørs. Uanset om temperaturen svinger fra iskoldt til brændende varmt, er både NVR-tabletten og kameraerne opgaven voksen.

Sikker og stabil netværksforbindelse

Med DanGears NVR-tablet kan du forvente en problemfri overførsel af billeder direkte til NVR-tabletten, takket være anvendelsen af langtrækkende 2,4G WiFi-netværk. Dette betyder, at du kan sige farvel til at trække kabler mellem tabletten og kameraerne. Det eneste du skal huske, det er, at både NVR-tabletten og de medfølgende kameraer skal være forbundet til det samme WiFi-netværk.

SmartLife app: Overvågning på farten

Med SmartLife-appen er overvågning aldrig længere væk end et klik. Uanset hvor i verden du befinder dig, giver SmartLife appen dig adgang til live videostream direkte på din smartphone eller tablet. Og med indbyggede højttalere og mikrofoner i kameraerne, muliggør dette system to-vejs kommunikation direkte via SmartLife-appen på både Android- og iOS-enheder. SmartLife appen er gratis at downloade og benytte.

DanGears NVR-tablet er mere end blot et overvågningssystem – det er en fuldt integreret sikkerhedsløsning, der tilbyder høj kvalitet, alsidighed og pålidelighed. Uanset om du ønsker at sikre dit hjem eller din virksomhed, er denne komplette overvågningspakke det perfekte valg.

Med DanGear nye NVR tablet med 4 overvågningskameraer, kan du holde øje med dit område i realtid og trygt stole på, at dine værdier er overvåget og sikret 24/7.

DanGear WiFi 3MP NVR tablet med 4 overvågningskameraer

Original price was: 5.999,00 Kr..Current price is: 2.999,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

NVR tablet med 4 overvågningskameraer

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter