DanGear WiFi 3MP overvågningskamera med solcelle og batteri

DanGear’s WiFi overvågningskamera med solcelle og batteri, et avanceret og moderne bud på et helt selvkørende overvågningskamera. Det er ideelt til brug i områder, der ikke har adgang til strøm f.eks. i træer, på husgavle, facader mm.

overvågningskamera med solcelle

DanGear WiFi overvågningskamera med solcelle og stort batteri

DanGears overvågningskamera med solcelle, stort batteri og 3MP sensor er et avanceret kamera som er helt selvkørende. Takket være sin store 7,5W solcelle og enorme 10.400mAh batteri. Dette gør det ideelt til brug i områder, der ikke har adgang til strøm, men har adgang til WiFi-forbindelse.
DanGears overvågningskamera med solcelle fungerer ved at tilslutte til WiFi, så det kan sende billeder og videoer til dig via internetforbindelse. Dette gør det nemt for dig at følge med i, hvad der foregår i dit hjem eller på din ejendom, uanset hvor du befinder dig, via gratis app’en SmartLife.

overvågningskamera med solcelle

Nem installation af overvågningskamera med solcelle og gratis app

Tilslut solcellen, tænd for kameraet og download SmartLife appen til din smartphone. Scan QR-koden på din smartphone med kameraet – på kun 2 minutter er overvågningskameraet med solcelle forbundet og klar til brug!
Med SmartLife-appen kan du nemt styre dit DanGear overvågningskamera med solcelle direkte fra din smartphone. Uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til dit overvågningskamera. Du kan til enhver tid se live video fra dit kamera og få real-time notifikationer direkte på din smartphone, så du kan reagere hurtigt, minimere skader og øge sikkerheden.

SmartLife-appen er gratis at downloade og benytte og er designet til at være brugervenlig og intuitiv, både at opsætte og betjene. Appen tilbyder en let forståelig brugerflade, der gør det nemt at navigere og tage fuld kontrol over dine overvågningskameraer med solcelle, selv når du er på farten.

Læs mere om SmartLife-appen og dens funktioner på DanGears hjemmeside.

overvågningskamera med solcelle og batteri 4G

Helt selvkørende WiFi overvågningskamera med solcelle og batteri

Med den kraftige 7,5 watt solcelle og det enorme 10.400mAh batteri kan overvågningskameraet med solcelle holde sig 100% selvkørende, uden at du skal bekymre dig om at skulle oplade det eller skifte batterier. Det er også nemt at installere, da du blot skal tilslutte det til WiFi og følge installationsprocessen. Kameraet er også udstyret med mikrofon og højttaler, så det er muligt at benytte to-vejs kommunikation.

overvågningskamera med solcelle

150 graders kameravinkel og 15FPS

DanGear‘s overvågningskamera med solcelle og batteri har en meget bred kameravinkel på 150 grader, hvilket gør det nemt for overvågningskameraet med solcelle at dække store områder. Dette gør det ideelt til brug i store rum, haller, gårdhave eller lignende, hvor du ønsker at holde øje med et større område.
Med en så bred kameravinkel kan du nemt få et overblik over hele dit hjem eller ejendom, uanset hvor overvågningskameraet med solcelle er placeret. Det gør det nemt for dig at følge med i, hvad der foregår, og reagere hurtigt, hvis der sker noget uventet. En bred kameravinkel er også nyttig, hvis du ønsker at holde øje med flere områder på samme tid.

DanGear‘s overvågningskamera med solcelle og batteri optager med hele 15FPS (Frames Per Second), sammenlignet med mange andre solcelle-kameraer, der kun optager med 8FPS. Kort sagt betyder 15FPS, at overvågningskameraet med solcelle tager 15 billeder pr. sekund, når det optager video.

Herunder kan du se forskellen på 8FPS og 15FPS.

overvågningskamera med solcelle

Alt i alt er DanGear‘s WiFi overvågningskamera med solcelle og batteri et utroligt nyttigt værktøj til at holde øje med dit hjem eller ejendom, uanset hvor du befinder dig. Det er nemt at installere og giver dig den ro i sindet. Du har styr på sikkerheden og kan altid følge med i, hvad der foregår direkte fra SmartLife appen.

Ønsker du at gemme dine optagelser, så du altid kan tilgå dem via SmartLife-appen? Så skal du bruge et Micro SD-hukommelseskort til dine optagelser. Kameraet understøtter op til 128GB kort. Du kan købe et separat Micro SD-kort ved at klikke her.

DanGear WiFi 3MP overvågningskamera med solcelle og batteri

Original price was: 1.999,00 Kr..Current price is: 1.199,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

overvågningskamera med solcelle

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter