DanGear WiFi 2MP dual-lens PTZ overvågningskamera

DanGear MIMIR er et avanceret 2 x 2MP 1080P PTZ-overvågningskamera med dobbeltlinser, auto-tracking, to-vejs kommunikation og nightvision. Optimal indendørs overvågning af hjemmet eller virksomheden.

tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

DanGear MIMIR 2 x 2MP 1080P dual-lens PTZ-overvågningskamera

DanGear MIMIR er et innovativt og unikt udformet 2 x 2MP 1080P dobbelt-linse indendørs 2MP dual-lens PTZ overvågningskamera, der tilbyder topmoderne funktioner og avanceret overvågning. Med to fuld HD 1080p linser giver dette kamera enestående videodækning af dit hjem eller virksomhed.

5MP overvågningskamera

Dual-lens design med auto-tracking og 15 FPS

MIMIR’s unikke dual-lens design giver optimal fleksibilitet. Den ene linse er fast monteret i kameraets base, mens den anden kan rotere 255 grader vandret og 85 grader lodret. Dette sikrer en bred og fleksibel synsvinkel, hvilket gør det muligt at dække store områder med stor præcision. Med to linser kan MIMIR f.eks. både filme hvad der foregår til højre for kameraet og lige frem på samme tid. Begge linser optager med 15 FPS (frames per second), hvilket sikrer klar og flydende video. Med auto-tracking-funktionen kan MIMIR med sin bevægelige linse automatisk tracke bevægelige objekter samt filme lige frem med den fikserede linse.

2-vejs kommunikation og smart bevægelsesregistrering

DanGear MIMIR 2MP dual-lens PTZ overvågningskamera er udstyret med bevægelses- og lydsensorer, der giver dig øjeblikkelig advarsel ved aktivitet. Med tovejs kommunikation kan du lytte til og tale igennem kameraet, direkte fra din smartphone. Udstyret med 6 infrarøde IR-dioder til night vision samt 2 kraftige LED-lysdioder for farve nightvision på op til 10 meters afstand.

SmartLife til DanGear alarmsystem

Gratis app og 24/7 adgang via din smartphone

Med den gratis smart home-app, SmartLife, kan du live streame og se tidligere gemte optagelser direkte fra din smartphone. SmartLife-appen er en effektiv, gratis og brugervenlig app, der giver dig ro i sindet og sikrer, at du altid har adgang til MIMIR – uanset hvor du befinder dig. Med et DanGear micro SD-hukommelseskort monteret i kameraet, gemmes alle optagelserne på memorykortet, så du til hver en tid kan gå tilbage i tiden og se tidligere optagelser direkte fra appen.
5MP overvågningskamera

MIMIR understøtter op til 128GB micro SD-kort, som kan tilkøbes separat.

DanGear microSD-kort 64GB klasse 1 – gemmer ca. 14 dages 24/7 optagelse.

DanGear micro SD kort 128GB klasse 1 – kan gemme ca. 28 dages 24/7 optagelse.

Vi anbefaler, at du køber originale DanGear micro SD-kort, da de er specielt tilpasset deres overvågningskameraer mht. skrive/læse hastighed, buffer størrelse osv.

2MP dual-lens PTZ overvågningskamera

Moderne kompakt design og nem opsætning

MIMIR er designet til enkel installation og brug. Den hurtige opsætning via SmartLife appen gør det let at komme i gang med kun et par minutters konfiguration. Kameraet kan endda monteres med bunden op, perfekt til loftmontering for optimal dækning.

DanGear MIMIR er et avanceret 360 graders dobbelt linse PTZ overvågningskamera, designet til indendørs overvågningen af dit hjem eller virksomhed. Med en elegant og kompakt moderne design passer det ubesværet ind i enhver indretningsstil og sikrer dig ro i sindet ved at holde et vågent øje med dine ejendom.

Når du pakker MIMIR ud, vil du straks kunne se og mærke, at der er tale om et overvågningskamera af høj kvalitet.

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 338 g
Størrelse 9,5 × 9 × 16 cm

DanGear WiFi 2MP dual-lens PTZ overvågningskamera

Original price was: 899,00 Kr..Current price is: 449,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter