DanGear 3MP & 5MP inden/udendørs WiFi overvågningskamera stor pakke

DanGear stor indendørs og udendørs overvågningskamera pakke er designet til at imødekomme behovene hos dem, der søger en stor, robust og pålidelig overvågningsløsning til deres indendørs og udendørsområder. Pakken indeholder alt hvad du har brug for, herunder skruer, raw-plugs, en brugermanual, forlængerledninger, micro SD-hukommelseskort og gratis app-styring.

klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

Stor indendørs og udendørs overvågningspakke specielt designet til vores nordiske vejrforhold

DanGear’s 3MP & 5MP inden/udendørs WiFi overvågningskamera stor pakke indeholder deres banebrydende, dansk-designede udendørs MJØLNER og indendørs SAGA overvågningskameraer. MJØLNER er skræddersyet til at imødekomme de skiftende nordiske vejrforhold året rundt. Kameraerne fra MJØLNER er udstyret med OMVI-kameramoduler og linser, der er optimeret til at levere skarpe optagelser, uanset om det er under vinterens udfordringer med regn og sne eller om sommeren, hvor den nordiske sols intensitet er markant, og solstrålerne falder i en mere direkte vinkel på vores breddegrader. MJØLNERS robuste metalkonstruktion gør dem 100% vandtætte og vejrbestandige.

SAGA er DanGears smarte og stilrene indendørs PTZ-overvågningskamera med 360 graders motoriseret bevægelse, som kan kontrolleres via SmartLife appen. SAGA har også en indbygget bevægelsessensor, der kan følge bevægelser, krystalklar nightvision og et moderne nordisk design. Ligesom MJØLNER har SAGA også 2-vejs kommunikation.

Uanset om du vælger pakken med 5MP eller 3MP overvågningskameraer, får du en pålidelig og alsidig, knivskarp indendørs og udendørs overvågningsløsning.

Når du pakker MJØLNER og SAGA ud, vil du straks kunne se og mærke, at det er overvågningskameraer af højeste kvalitet.

Pakken indeholder:

Læs mere om hvert produkt ved at trykke på billede

DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem

4 stk.

Intelligent overvågningskamera i robust metal konstruktion med Ai kameramodul og knivskarp 3MP eller 5MP opløsning.
Vælg i dropdown-menuen:
Antal overvågningskameraer og opløsning, du ønsker i din pakke.

DanGear SAGA PTZ overvågningskamera

1 stk.

WiFi Overvågningskamera

Stilrent indendørs PTZ-overvågningskamera med motoriseret 360 graders bevægelse, 2-vejs kommunikation og krystalklar nightvision.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du vil have overvågningskameraet med 3MP eller 5MP opløsning.

DanGear HEIMDALL WiFi og 4G touchskærm alarmpanel til alarmsystem

5 stk.

DanGear high-end micro SD memorykort, designet til at levere optimal præstation i deres kameraer.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du vil have et 64GB eller 128GB memorykort med til hvert overvågningskamera.

DanGear GJALLARHORN Ringeklokke til alarmsystem

4 stk.

Hvor langt har du til den nærmeste stikkontakt? Der medfølger 1.5 meter strømledning plus længden på den forlængerledning, du vælger.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du vil have en 5 eller 10 meter forlængerledning med til hver kamera

Opsætningsguide video af DanGear MJØLNER overvågningskamera

I denne korte video giver vi dig et overblik over DanGear MJØLNER overvågningskameraet, hvad pakken indeholder, og hvor nemt det er at forbinde det til SmartLife-appen.

Bemærk, at antennen som er vist i videoen er større end den, der følger med kameraet. Den medfølgende antenne er mindre og ligner den på billedet af kameraet.

DanGear MJØLNER overvågningskamera stående på bord

Overvågnings pakke med knivskarp opløsning

DanGear WiFi overvågningskamera pakke giver dig mulighed for at tilpasse en overvågningsløsning, der bedst passer til dine præferencer og budget. Du vælger selv, om du ønsker 3MP eller 5MP MJØLNER overvågningskameraer i din pakke. Du kan også vælge længden på strømforlængerledningerne og størrelsen på memory kortene.

SmartLife til DanGear alarmsystem

Videoovervågning med gratis app og 24/7 adgang via din smartphone

Med den gratis smart home-app, SmartLife, kan du live streame og se tidligere gemte optagelser direkte fra din smartphone. SmartLife-appen er en effektiv, gratis og brugervenlig app, der giver dig ro i sindet og sikrer, at du altid har adgang til MJØLNER – uanset hvor du befinder dig.

DanGear MJØLNER overvågningskamera på bord fra siden

Dansk designet overvågningskamera i robust metalkonstruktion

DanGears dansk-designede MJØLNER overvågningskamera har både kamerahus og beslag som er fremstillet af solidt metal hvilket gør dem velegnet til både indendørs og udendørs overvågning. Deres robuste metal konstruktion gør dem også 100% vandtætte og vejrbestandige, du kan være garanteret at du med MJØLNER monteret har overvågning mage år frem i tiden.

Når du pakker MJØLNER ud, vil du straks kunne se og mærke, at der er tale om et lækkert og robust overvågningskamera af høj kvalitet.

DanGear MJØLNER overvågningskamera monteret på væg

150% skarpere billedkvalitet sammenlignet med Fuld HD overvågningskameraer

MJØLNER-overvågningskameraerne er udstyret med en stor 3MP eller 5MP billedsensor, der leverer en imponerende opløsning på henholdsvis:

  • 2304 x 1296P for 3MP-versionen.
  • 2880 x 1620P for 5MP-versionen.

Sammenlignet med fuld HD-overvågningskameraer, som kun har en opløsning på:

  • 1920 x 1080P og 2MP.

Med MJØLNER’s store billedsensor kan du være sikker på at fange alle de vigtige detaljer – også på lang afstand og når du zoomer.

DanGear MJØLNER overvågningskamera RJ45 ethernetkabel og stømkabel

Fleksibelt overvågningskamera til både kablet og WiFi overvågning

MJØLNER kan nemt tilsluttes via WiFi, så du hurtigt kan få din tådløse WiFi overvågning op at køre. Har du svagt WiFi-signal eller ønsker at montere MJØLNER langt fra din router, kan du også indsætte et RJ45 ethernet-kabel og forbinde MJØLNER direkte til din router. Dette giver dig et godt alternativ til WiFi overvågning, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

DanGear MJØLNER forklaring af specs

Overvågning med smart lys og krystalklar to-vejs kommunikation

MJØLNER-kameraerne er udstyret med et innovativt 2-i-1 diodebelysningssystem, der kombinerer LED-lys og infrarødt lys (IR). Dette sikrer sublim natoptagelse i sort-hvidt og farveoptagelser om natten i udendørsområder. Med den vejrbestandige mikrofon og højttaler kan du kommunikere med besøgende eller uventede gæster fra SmartLife-appen på din smartphone.

DanGear 3MP & 5MP inden/udendørs WiFi overvågningskamera stor pakke

Brugervenlig stor udendørs overvågningspakke med nem og hurtig installation

Installationen af vores store udendørs overvågnings pakke er nem og lige til, så du hurtigt kan komme i gang med at overvåge dine udendørsomgivelser. Installation og opsætning kan i de fleste tilfælde klares på få minutter. Start med at skrue metalbeslaget fast (med de medfølgende skruer og raw-plugs), sæt strømforlængerledningen i kameraet og træk ledningen til den nærmeste 220V stikkontakt og sæt adapteren i.

Vælg “WiFi overvågningskamera” i SmartLife-app’en, hold derefter din smartphone op foran kameraet, så kameraet kan scanne QR-koden fra appen, så er kameraet forbundet og klar til brug.

5MP inden/udendørs WiFi overvågningskamera stor pakke

Skræddersy en stor indendørs og udendørs overvågningspakke med få klik

Vælg denne pakke, hvis du ønsker en kvalitet overvågningsløsning med pålidelige kameraer, der vil levere knivskarp overvågning af dine indendørs og udendørs områder mange år frem i tiden.

Vælg i dropdown-menuen, om du ønsker din overvågningskamerapakke med 3MP eller 5MP SAGA og MJØLNER overvågningskameraer og om du ønsker 5 eller 10 meter forlængerledninger til hvert MJØLNER-kamera. Det har aldrig været lettere at tilpasse en stor indendørs og udendørs overvågningskamerapakke til din ejendom og skabe den tryghed, du fortjener.

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 2828 g
Størrelse 20 × 30 × 29,5 cm
Opløsning

Med 3MP Billedsensor, Med 5MP Billedsensor

Strøm

5 meter forlængerledninger, 10 meter forlængerledninger

Memorykort

64GB memorykort, 128GB memorykort

Tryk og vælg pakkeindhold  pil ned

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores flinke sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter