GPS tracker med magnet og stort batteri 5.000 mAh

Professionel & prisvenlig GPS tracker med magnet og stort batteri. Robust & billig GPS tracker med gratis app, benytter det langtrækkende og stabile 2G netværk.

tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

Effektiv og billig GPS tracker med magnet og stort batteri

Sinotrack ST-905 GPS tracker med magnet og et stort batteri på hele 5.000 mAh. Det perfekte valg for alle, der søger en pålidelig sporing og lang batterilevetid mellem opladninger.

Denne Sinotrack ST-905 GPS tracker med magnet og stort batteri er designet til at være effektiv, billig og præcis. Med sin store batterikapacitet og kraftige neodymium magneter er den et pålideligt og prisvenligt valg. Den er produceret i en robust og professionel kvalitet og leveres med gratis adgang til Sinotracks apps og webportal.

kraftige neodymium magneter og induktiv sensor

Ekstra sikkerhed med induktionssensor

Sinotrack ST-905 GPS tracker med magnet og stort batteri, tilføjer et ekstra lag af sikring ved at benytte en induktionssensor, der registrerer, om køretøjet er tændt. Sensoren måler elektromagnetisk stråling fra tændingssystemet og sender køretøjets position til appen og webportalen. På den måde ved du om køretøjet er tændt og slukket.

GPS tracker med kraftige neodymium magneter sikre nem og hurtig fastgørelse

Designet til nem og sikker fastgørelse ved hjælp af fem kraftige neodymium magneter. Disse magneter sikrer en pålidelig og robust fastgørelse til enhver metaloverflade og gør det enkelt og hurtigt at montere ST-905.

den bedste GPS tracker med gratis app

Gratis app og webportal

Sino-track GPS tracker med magnet og stort batteri, leveres med en gratis app og webportal til nem sporing og overvågning. Du kan styre trackerens placering på flere forskellige måder, herunder via SMS, opkald, webportal eller app, så du altid kan holde dig informeret om placeringen og status for dine aktiver. Du kan også konfigurere brugerdefinerede geo-fence alarmer og notifikationer, så du kan få besked, når bestemte hændelser indtræffer, eller når trackerens bevægelse ind eller ud af et forudbestemt sted.

Find den bedste GPS tracker

Robust og pålidelig sporing af alt fra lastbiler til cykler

Hvis du leder efter en pålidelige og prisvenlige GPS tracker med magnet og stort batteri, gratis app og webportal. – Er ST-905 GPS tracker med magnet og stort batteri, det rigtige valg for dig. Dette gælder såvel erhvervsmæssige og personlige formål. Den robuste, vand- og støvafvisende konstruktion sikrer, at trackeren holder sig stabil og pålidelig under forskellige vejrforhold og miljøer.

ST-905 GPS tracker med magnet og stort batteri, kan bruges til at spore en række forskellige køretøjer og genstande. Nogle eksempler kan omfatte biler, lastbiler, motorcykler, både, trailere, autocampere, ATV’er, entreprenørmaskiner og endda cykler. Den kan også bruges til at spore værdifulde aktiver eller forsendelser eller containere.

Fordele ved 2G-netværket til GPS-sporing

ST-905 GPS tracker med magnet og stort batteri, benytter sig af 2G-netværket, som giver bedre rækkevidde, pålidelighed og batterilevetid i forhold til 3G og 4G. Dets større dækningsområde sikrer mere præcis sporing i tætbefolkede områder og områder med dårlig dækning, hvilket gør det til det ideelle valg for GPS-sporing af genstande.

Tag GPS trackeren i brug 15 min. efter du har modtaget den

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til alle GPS trackere, alt du skal gøre er at besøge Greentel’s hjemmeside og aktiverer SIM-kortet.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside

Funktioner:

ST-905 GPS tracker med magnet og stort batteri fra Sinotrack, tilbyder en række imponerende funktioner. Her er et overblik over de vigtigste fordele og funktioner:

 • Imponerende batterilevetid: Med op til 60 dages driftstid mellem opladninger, behøver du ikke bekymre dig om hyppig opladning.
 • Kraftige neodymmagneter: Med fem kraftige neodymmagneter, kan du nemt og sikkert fastgøre denne GPS tracker med magnet og stort batteri, til næsten alle metaloverflader, såsom en bil, maskine eller en container.
 • Tilpas tracking-intervaller: Vælg, hvor ofte GPS trackeren skal opdatere sin position – fra hvert 10. sekund til én gang om dagen.
 • Magnetisk montering: Fastgør nemt og sikkert GPS trackeren til metaloverflader, som fx en bil, takket være den stærke magnetiske base.
 • Geo-fence funktion: Modtag beskeder, når GPStrackeren krydser foruddefinerede grænser på kortet i appen.
 • Indstilbare alarmer: Få alarmer, hvis GPS trackeren bevæger sig uden for specificerede områder eller tidsintervaller.
 • Nem overvågning: Brug Sinotracks gratis app eller webportal for at overvåge og administrere din GPS tracker med magnet og stort batteri.
 • Komplet historik: Få adgang til tidslinjen over GPS trackerens bevægelser gemt på Sinotracks servere via appen eller webportalen.

Specifikationer:

 • Stort batteri på 5.000 mAh
 • Batteri levetid 60 dage
 • Vand og støv afvisende
 • Kraftige neodymium magneter

Dimensioner:

 • Længde: 100 mm
 • Bredde: 80 mm
 • Højde: 25 mm
 • Vægt: 150 gram

Vælg den rigtige arbejdsindstilling og få mere ud af batteriet på din GPS tracker

Med tre forskellige arbejdsindstillinger og en batterikapacitet på 5.000 mAh afhænger batterilevetiden af den valgte indstilling.

 • “WORK” arbejdsindstilling: 3-14 dages batterilevetid.
  Trackeren er tændt non stop og sender opdateringer meget ofte f.eks. hvert 10 sekund.
  Egner sig til sporing af værdigulde forsendeler eller genstande, der har brug for konstant overvågning og hyppige opdateringer.
 • “MOVE” arbejdsindstilling: 20-60 dages batterilevetid.
  Trackeren er tændt og sender sin position, når den registrerer bevægelse. Når bevægelsen stopper, går GPS trackeren i dvale.
  Egner sig til sporing af køretøjer eller andre genstande som er i jævnlig i bevægelse
 • “STANDBY” arbejdsindstilling: ca. 40-60 dages batterilevetid.
  Trackeren er tændt og sender sin position, når den modtager en SMS eller et opkald fra dig. GPS trackeren går i dvale, når den ikke modtager nogen opkald eller SMS.
  Egner sig til sporing af aktiver, der ikke bevæger sig så ofte.

Sådan vælger du den rette GPS-tracker med batteri og magnet

Når du skal vælge en GPS-tracker, er det vigtigt at tage hensyn til faktorer som batterilevetid, opdateringsfrekvens, størrelse og monteringsmuligheder. Det præcise batterilevetid er svært at forudsige, da behovene varierer.

Batterilevetiden påvirkes generelt af arbejdsindstillingerne – flere opdateringer betyder mere strømforbrug. Men også af faktorer som vejrforhold, temperatur, monteringssted og andre variable faktorer. Det er derfor vigtigt at vælge den rette batteristørrelse og arbejdsindstilling samt tage hensyn til disse faktorer, når du skal finde den rigtige GPS-tracker med batteri og magnet.

Skal du bruge en GPS tracker med et større batteri?

Kunne et godt bud kunne være ST-915 GPS-trackeren med 10.400 mAh batteri

Skal du bruge en GPS tracker med et kæmpe batteri?

Kunne et godt bud kunne være ST-925 GPS-trackeren med 20.800 mAh batteri

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 110 g
Størrelse 10 × 12 × 10 cm

GPS tracker med magnet og stort batteri 5.000 mAh

Original price was: 1.099,00 Kr..Current price is: 479,00 Kr..

Ikke på lager

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter