DanGear dør og vinduessensor

DanGear BIFROSTO dør og vinduessensor byder på super nem montering, en lang batterilevetid og rækkevidde. Sender øjeblikkeligt notifikation i SmartLife-appen hvis en dør eller et vindue bliver brudt op eller åbnet.

149 Kr.

Ikke på lager

Fri fragt ved køb over 499,- kr.

DanGear BIFROSTO – En elegant og intelligent lille dør og vinduessensor

Med DanGear BIFROSTO dør og vinduessensor kan du være tryg ved at vide, at dine vinduer og døre er sikret med en kvalitetssensor. BIFROSTO dør og vinduessensor er kompatibel med alle DanGears alarmsystemer, og med sit minimalistiske design og kompakte størrelse er den næsten usynlig, når først den er monteret.

Dør og vinduessensor med lang rækkevidde

BIFROSTO byder på en imponerende rækkevidde på op til 30 meter og har en fremragende batterilevetid. Søger du en dør og vinduessensor med endnu længere rækkevidde, anbefaler vi at du kigger på BIFROSTO’ storebror, EIDR,. som har en rækkevidde på op til 45 meter.

Hurtig montering og brugervenlig betjening

DanGear BIFROSTO dør og vinduessensor kan på få øjeblikke monteres ved hjælp af den medfølgende kraftige 3M dobbeltklæbende tape. Du forbinder BIFROSTO dør og vinduessensor til alarmsystemet med få klik, enten på touchskærmen eller hvis du har alarmbokssystemet, via SmartLife-appen.

Batterialarm giver optimal tryghed

Når batteriniveauet på BIFROSTO falder til ca. 30%, vil du blive notificeret i SmartLife-appen om, at det snart er tid til at skifte batteriet. Du kan altså være sikker på, at BIFROSTO gør sit job, og holder din ejendom sikret, til hver en tid.

Døre og vinduer som ofte åbnes eller er langt væk fra alarmsystemet

Til sikring af døre eller vinduer, som tit bliver åbnet, vil vi anbefale, at du kigger nærmere på DanGears EIDR, som er storebroren til BIFROSTO. Den er udstyret med to batterier, kontra ét batteri i BIFROSTO, hvilket giver den en længere rækkevidde og dobbelt så lang batterilevetid. Vi anbefaler, at man benytter EIDR dør og vinduessensor til hoveddøre, indvendige døre eller vinduer, som tit bliver åbnet og lukket. EIDR er også et oplagt valg, hvis du har et udehus, skur eller andre steder, som skal sikres, men som er langt fra, hvor alarmsystemet er monteret.

dør og vinduessensor

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tilbyder gratis råd og vejledning.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Titel