DanGear WiFi 3MP PTZ overvågningskamera med solcelle og batteri

PTZ overvågningskamera med solcelle og batteri WiFi

DanGear PTZ overvågningskamera med WiFi-forbindelse

DanGear’s PTZ overvågningskamera med WiFi-forbindelse er en effektiv og brugervenlig måde at holde øje med dit hjem eller ejendom på. Kameraet er designet med en fleksibel pan-tilt-zoom-funktion, der giver dig mulighed for at justere synsvinklen og digitalt zoome ind og ud på specifikke områder, så du nemt kan følge med i, hvad der sker.

Høj billedkvalitet og bevægelsesregistrering

Overvågningskameraet har en 3 megapixel kamerasensor, der optager i høj kvalitet, så du nemt kan følge med i, hvad der sker i realtid. Kameraet er også udstyret med en bevægelsessensor, der registrerer bevægelser og sender en alarm til dig, så du kan reagere hurtigt, hvis der sker noget uventet.

SmartLife til DanGear alarmsystem

Nem installation og gratis 24/7 fjernadgang fra din smartphone

Med SmartLife-appen kan du nemt styre dit DanGear overvågningskamera, direkte fra din smartphone. Uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til dit overvågningskamera. Du kan til hver en tid se live video fra dine kameraer og få realtime notifikationer, direkte på din smartphone. Med realtime notifikationer kan du reagere hurtigt, minimere skader og øge sikkerheden.

SmartLife-appen er gratis at downloade og benytte og er designet til at være brugervenlig og intuitiv, både at opsætte og betjene. Appen tilbyder en let forståelig brugerflade, der gør det nemt at navigere og tage fuld kontrol over dine overvågningskameraer, selv når du er på farten.

Læs mere om SmartLife appen og dens funktioner på DanGears hjemmeside.

To-vejs kommunikation og nattesyn

Kameraet er udstyret med en mikrofon og højtaler, så du kan benytte to-vejs kommunikation. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at kommunikere med personer, der befinder sig i nærheden af kameraet, eller hvis du ønsker at afskrække potentielle indbrudstyve. Kameraet har også nattesynsfunktion, der sikrer klare og tydelige optagelser selv i mørke omgivelser om natten.

Alt i alt er DanGear’s PTZ overvågningskamera med WiFi-forbindelse en pålidelig og brugervenlig løsning til at overvåge dit hjem eller ejendom. Med sin fleksible PTZ-funktion og høje 3MP billedkvalitet kan du nemt holde øje med specifikke områder, og med 24/7 fjernadgang via appen, er det muligt at følge med i, hvad der sker – uanset hvor du befinder dig.

DanGear WiFi 3MP PTZ overvågningskamera med solcelle og batteri

2.499,00 Kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

PTZ overvågningskamera med solcelle og batteri WiFi

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter