GPS tracker til flådestyring med real-time tracking

Sinotrack ST-906 2G GPS tracker til flådestyring giver dig real-time tracking og mulighed for gratis flådestyring via webportal og app.

tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

GIGANTISK LAGERSALG!

*SPAR op til 63% på ALLE vores sikringsprodukter!
Uden sammenligning markedets billigste
Slå til, før vi melder UDSOLGT

*Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl samt billedfejl. Såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris. GIGANTISK LAGERSALG gælder fra lørdag d. 1 juni til og med mandag d. 1. juli kl. 23:59
eller så længe lager haves.

SinoTrack 2G GPS tracker til flådestyring i realtid

Forøg effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed med SinoTrack GPS tracker til flådestyring Model ST-906 2G. Denne robuste og brugervenlige GPS tracker er designet til at modstå selv de hårdeste vejrforhold og er det optimale redskab til præcis og pålidelig flådestyring.

Funktionsrig GPS tracker til flådestyring

SinoTrack GPS Tracker Model ST-906 2G byder på en række unikke funktioner. Realtids tracking og et års placering historik giver fuldt overblik over dine køretøjers ruter. Med den geografiske hegn funktion og hastighedsalarm, sikrer du dine køretøjer overholder planlagte ruter og hastighedsgrænser. Denne GPS tracker tilbyder også fjernstyring af motoren via app, web eller sms.

Avanceret GPS tracker med indbygget backup batteri

Med den nyeste 2G teknologi garanterer SinoTrack GPS Tracker Model ST-906 2G præcis tracking og konstant forbindelse til dine køretøjer. Det indbyggede 500mAh backup batteri og strømbesparende dvalemode sikrer kontinuerlig tracking i op til to dage ved strømsvigt. Denne GPS tracker er både vand- og støvafvisende, så den kan modstå selv de hårdeste vejrforhold.

 

gps tracker med gratis app

Gratis app og webportal: Flådestyring lige ved hånden

Med SinoTrack’s GPS tracker til flådestyring er det nemt at holde styr på dine køretøjer – lige meget hvor du er. Med vores gratis, brugervenlige app, har du altid adgang til realtime tracking, historisk ruteinfo, hastighedsalarmer, og meget mere, lige ved hånden. Ønsker du en mere dybdegående analyse, kan du benytte SinoTrack’s webportal. Her kan du lave avancerede søgninger, lave dybdegående analyser af kørselsmønstre og optimere din flådestyring.

Hvis du ønsker at købe mere end 10 stk. ST-906 2G GPS tracker, kan du netop nu, drage fordel af vores gratis flådestyrringskonto oprettelse og spare 1499- kr. Så har du din egen private flådestyrringskonto med admin login, som set på billede herunder.

 

GPS tracker med gartis flådestyring app til erhverv

 

Desuden gør SinoTrack’s app og webportal det muligt at fjernstarte eller stoppe motoren på dine køretøjer – lige meget hvor du er. Alt du behøver er en internetforbindelse. Det har aldrig været nemmere at administrere din flåde af køretøjer, uanset om det er entreprenørmaskiner, varevogne eller andet stort værktøj.

SinoTrack GPS Tracker Model ST-906 2G er det ideelle redskab for enhver virksomhed, der ønsker at optimere sin flådestyring og sikring af køretøjer. Med avancerede funktioner som SOS-knap og indbygget mikrofon, er den uundværlig for en effektiv, sikker og omkostningseffektiv drift.

BEMÆRK: Gratis flådestyrings app og webportal VIP konto oprettelse, gælder kun ved køb af minimum. 10 stk. ST-906 GPS trackere.

Kontak os via e-mail på: [email protected]

Efter køb af minimum 10 stk. ST-906 GPS trackere, for at vi kan oprettet en gratis admin og flådestyringskonto til dig (værdi 1499,- kr.).

Tag GPS trackeren i brug 15 min. efter du har modtaget den

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til alle GPS trackere, alt du skal gøre er at besøge Greentel’s hjemmeside og aktiverer SIM-kortet.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside

Effektiv GPS tracker til flådestyring af entreprenørmaskiner til varevogne

SinoTrack GPS Tracker Model ST-906 2G er ikke kun ideel til lastbiler og varevogne, men kan også anvendes på en række andre køretøjer og udstyr. Det er en perfekt løsning for entreprenørmaskiner, større værktøj og andre typer af udstyr, som har behov for overvågning og sporing. Med sin robusthed og avancerede teknologi kan denne GPS tracker til flådestyring, hjælpe med at sikre dine værdifulde ressourcer, uanset hvor de befinder sig.

Funktioner:

 • GPS tracker til flådestyring
 • Placerings historik playback op til 1 år
 • Dvalemode batteribesparende
 • Geografisk hegn med alarm
 • Overvågning af hastighed med alarm
 • Fjernstart eller stop motor på køretøj via app, web eller sms
 • Vibrationssensor
 • Realtid tracking
 • SOS-knap
 • Indbygget mikrofon
 • Benytter sig af det langtrækkende 2G netværk
 • Vand- og støvafvisende
 • Backup batteri på 500mAh

Dimensioner:

 • Længde: 100mm
 • Bredde: 50mm
 • Højde: 25mm
 • Vægt: 75 Gram

se vores andre GPS trackere her

Størrelse & vægt af produktkasse

Vægt 75 g
Størrelse 10,0 × 5,0 × 2,5 cm

GPS tracker til flådestyring med real-time tracking

Original price was: 999,00 Kr..Current price is: 419,00 Kr..

4 stk. på lager

Fri fragt ved alle køb over 799,- kr.
Bestil før kl. 15:00 så sender vi samme hverdag.

Trustpilot anmeldelser

Loading...
tekst hvor der står klik her for at se vores trustpilot
Vi er rangeret som nr. 1 i kategorien Leverandør af sikkerhedssystemer på Trustpilot.dk

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter