GPS tracker med stort batteri og magnet 20.800 mAh

SinoTrack ST-925 2G GPS tracker med stort batteri på hele 20.800 mAh! Diskret og kompakt designet med kraftige magneter. Med gratis app og mulighed for flådestyring.

GPS tracker med stort batteri

Har du brug for en pålidelig og omkostningseffektiv GPS tracker med stort batteri, til at holde styr på dine aktiver eller køretøjer? Så behøver du ikke at lede længere, end denne SinoTrack ST-925 GPS tracker med stort batteri og meget kraftige neodymium magneter. Denne GPS tracker er produceret i professionel kvalitet og er selvfølgelig vand og støvafvisende. Med SinoTracks gratis app og web portal til at overvåge din GPS tracker er den også ideel til flådestyring, hvor fast montering i aktiver eller køretøjer ikke er muligt eller foretrukket.

GPS tracker med stort batteri og uden abonnement

En af de mest iøjnefaldende funktioner ved SinoTracks ST-925 GPS tracker, er dens enorme indbyggede batteri, som er det største, vi har set på markedet. Med en kapacitet på hele 20.800 mAh er dette batteri i stand til at levere sporingsdata i op til 240 dage, hvilket gør det til en af de mest pålidelige GPS trackere på markedet. Med et gratis SIM-kort/startpakke uden abonnement inkluderet, kan du komme i gang med at bruge den, lige ud af æsken – uden skjulte omkostninger. Leder efter en lidt mindre model, men stadig med et stort batteri og over 120 dages batteri levetid? Så skal du kigge på dens “lillebror” SinoTrack ST-915 som har et stort batteri på 10.400 mAh.

Som vi selvfølgelig også sælger her hos Qsmart.dk – se den ved at trykke HER. 

Professionel kvalitet med kraftige neodymium magneter

Denne SinoTrack GPS tracker med stort batteri er designet med kvalitet og anonymitet i tankerne. Den bruges derfor af flere efterretningstjenester og specialstyrker rundt omkring i verden, så du kan stole på dens pålidelighed og ydeevne, den er i top!

SinoTrack ST-925 GPS tracker er udstyret med en kraftig  neodymium magneter, der gør den let at fastgøre til enhver metaloverflade. Dens dimensioner er 110 mm x 75 mm x 45 mm, og den vejer kun 500 gram, hvilket gør den nem at bære og transportere. Og med dets 100 % vandtætte design kan du regne med, at den giver nøjagtige sporingsdata selv under de hårdeste forhold.

Tag GPS trackeren i brug 15 min. efter du har modtaget den

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til alle GPS trackere, alt du skal gøre er at besøge Greentel’s hjemmeside og aktiverer SIM-kortet.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside

Gratis app og web portal

For at gøre det endnu nemmere at holde styr på dine aktiver eller køretøjer, kommer denne GPS tracker med en gratis SinoTrack-app og webportal. Du kan styre trackeren på flere forskellige måder, herunder via SMS, opkald, hjemmeside eller app, så du altid kan holde dig informeret om placeringen og status for dine aktiver. Du kan endda konfigurere brugerdefinerede alarmer og notifikationer, så du kan få besked, når bestemte hændelser indtræffer, eller når trackeren går ind eller ud af et forudbestemt sted.

Samlet set er SinoTrack GPS tracker med stort batteri og kraftige indbyggede neodymium magneter, det perfekte valg for alle, der leder efter en pålidelig og omkostningseffektiv måde at tracke deres aktiver eller køretøjer. Dens imponerende batterilevetid, højkvalitets design og alsidige kontrolmuligheder gør den til det ideelle valg til pålidelig sporing og overvågning.

  • Meget stort batteri på 20.800 mAh
  • Batteri levetid ca. 240 dage mellem opladninger
  • 100% vandtæt
  • Kraftige neodymium magneter
  • Længde: 110 mm
  • Bredde: 75 mm
  • Højde: 45 mm
  • Vægt: 500 gram

GPS tracker med stort batteri og magnet 20.800 mAh

1.699 Kr.

Ikke på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

GPS tracker med stort batteri

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.