Alarm armbånd til ældre: Tilvælg en tryghedspakke til dit DanGear alarmsystem.

DanGears alarm armbånd til ældre er designet til at give ældre en enkel og effektiv måde at tilkalde hjælp på i nødsituationer. Med et enkelt tryk på SOS-knappen kan brugeren sende en SOS meddelelse til deres nærmeste, hvilket sikrer hurtig hjælp i kritiske øjeblikke.

SOS  armbånd til ældre: Din direkte linje til hjælp

Når SOS-knappen på armbåndet aktiveres ved at holde den nede i 2 sekunder, udløses en alarm, der sender en besked til DanGear HEIMDALL touchskærmspanel WiFi & 4G. Herfra sendes notifikationer automatisk til de forudindstillede telefonnumre via SMS eller opkald.

HJALMRHORN SOS Armbånd er designet som en personlig alarm med sos knap for ældre. Dette armbånd fungerer som et almindeligt ur, men med en livsvigtig funktion – det kan tilkalde hjælp med et enkelt tryk.

DanGear alarm armbånd til ældre

Funktioner af alarm armbånd til ældre:

 • SOS-knap: Aktiverer alarm armbånd til ældre og sender et nødsignal til dit DanGear touchskærm alarmsystem.
 • Enkel brug: Tryk i 2 sekunder for øjeblikkelig aktivering af alarmen.
 • Lang batterilevetid: Sikrer minimal vedligeholdelse.
 • Komfortabelt design: Fremstillet i allergivenligt silikone, som er behageligt at bære.

Vigtige Funktioner af HEIMDALL touchskærm alarmpanel med WiFi & 4G:

 • WiFi og 4G Funktionalitet: Modtag notifikationer gennem SmartLife-appen, opkald og SMS.
 • Backup Batteri: 1200 mAh batteri sikrer driften ved strømsvigt.
 • Langtrækkende Radiofrekvens: Sikrer stabil forbindelse til sensorer, tilbehør og alarm armbåndet til ældre.
 • Smart Integration: Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa.

Alarm armbånd til DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel – en tryghedspakke til dit nødkald

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel fungerer som hjertet i dit alarmsystem. Med avanceret teknologi og et brugervenligt dansk styresystem. DanGears alarm armbånd til ældre og deres alarmsystem er med til at højne sikkerheden i dit hjem.

Sådan opsætter du SOS modtagere:

 • Tilføj Telefonnumre: I DanGear touchskærmspanelet kan du tilføje op til 5 telefonnumre, der skal modtage alarmmeddelelser. Dette kan inkludere familiemedlemmer, naboer eller hjemmeplejen.
 • Modtag Alarmen: Når alarmen udløses, vil de valgte modtagere straks modtage en SMS og/eller et opkald, på både smartphones og almindelige mobiltelefoner som informerer dem om, at der er brug for hjælp.
 • Sikrer Hurtig Hjælp: Dette system er nyttigt. Det sikrer, at pårørende eller naboer straks bliver informeret og kan reagere hurtigt, til en der er dårligt gående faldalarmer.

Praktiske scenarier brug af til alarm armbånd til ældre

 • Faldulykker: Hvis du falder i køkkenet, badeværelset eller baghaven og ikke kan komme til en telefon. kan du med et tryk på armbåndet sende en alarm, der tilkalder hjælp fra dine pårørende eller naboer.
 • Akut Sygdom: Ved pludselig sygdom kan SOS-knappen bruges til hurtigt at få fat i nogen, der kan hjælpe eller tilkalde professionel medicinsk assistance.
 • Tryghed i Dagligdagen: Selv uden en akut nødsituation kan armbåndet give dig og dine pårørende ro i sindet ved at vide, at hjælp altid er inden for rækkevidde.

Opsætningsguide af DanGear SOS alarm armbånd til ældre til touchskærm alarmsystem:

 1. Naviger til Indstillinger: Åbn indstillinger og sensor og vælge sensor typen haster og tryk på forbind.

 2. Forbind alarm armbånd til ældre:
  Tryk på den røde knap på alarm armbånd til ældre, så er det forbundet og er klar til brug.
 3. Tilføj Kontakter: Indtast de telefonnumre, du ønsker skal modtage SOS alarmer. Dette kan gøres under indstillinger og sektionen telefon.

 4. Bekræft og Gem: Bekræft dine indstillinger og gem dem. Dine valgte kontakter vil nu modtage en SMS og/eller opkald, når SOS-knappen aktiveres.

Med DanGear HJALMRHORN SOS alarm armbånd til ældre og HEIMDALL touchskærmspanel WiFi & 4G, er hjælp altid lige ved hånden. Dette system giver dig tryghed i hverdagen og sikrer, at dine nærmeste altid bliver informeret hurtigt i tilfælde af en nødsituation.

Se denne korte opsætningsvideo til at forbinde alarm armbånd til ældre til systemet

Du kan også inkludere hjemmeplejens telefonnummer blandt modtagerne af alarmen. Dette sikrer, at professionelle hjælpere også bliver informeret og kan træde til, hvis der er brug for det. Dette er især vigtigt, hvis du bor alene og måske ikke har familie tæt på.

Sikr dine kære med DanGear HJALMRHORN SOS Armbånd og HEIMDALL touchskærmspanel WiFi & 4G. Giv dem tryghed og sikkerhed med et enkelt tryk. Bestil nu og få ro i sindet i dag!

Få mere viden om og svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er et SOS armbånd, og hvordan fungerer det?

Svar: Et SOS armbånd er en bærbar enhed, der ligner et ur, og som har en indbygget nødhjælpsknap. Når knappen aktiveres ved at holde den nede i 2 sekunder, sender armbåndet et nødsignal til DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel WiFi & 4G, som derefter sender en alarm til de forudindstillede telefonnumre via SMS eller opkald.

Hvem kan modtage alarmen fra SOS armbåndet?

Svar: Du kan konfigurere op til 5 telefonnumre til at modtage alarmmeddelelser fra SOS armbåndet. Dette kan inkludere familiemedlemmer, naboer eller hjemmeplejen, så de hurtigt kan reagere og tilbyde hjælp.

Hvor lang er rækkevidden for SOS armbåndet?

Svar: SOS armbåndet har en rækkevidde på op til 45 meter fra DanGear HEIMDALL alarmpanelet, hvilket sikrer pålidelig forbindelse i hele hjemmet.

Hvad sker der, når jeg trykker på alarm armbåndes SOS-knap?

Svar: Når du trykker på SOS-knappen, sendes et nødsignal til DanGear HEIMDALL alarmpanelet. Panelet sender derefter en SOS besked til de forudindstillede numre via SMS og/eller opkald, så dine kontakter bliver informeret om, at du har brug for hjælp.

Kan jeg bruge SOS armbåndet uden et SIM-kort i alarmpanelet?

Svar: Ja, du kan godt bruge SOS armbåndet med WiFi-modellen af DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel uden et SIM-kort. Notifikationer vil blive sendt til SmartLife-appen og dem du har givet adgang til din SmartLife konto. Der vil dog ikke blive sendt SMS eller foretaget opkald. Denne funktionalitet kræver HEIMDALL alarmpanel modellen med WiFi & 4G.

Hvordan oplader jeg SOS armbåndet, og hvor lang tid holder batteriet?

Svar: SOS armbåndet bruger udskiftelige batterier med lang levetid, hvilket sikrer minimal vedligeholdelse. Du skal blot udskifte batterierne, når de er brugt op.