DanGear WiFi 3MP mini NVR med 4 overvågningskameraer med batteri

overvågningskamera hub pakke med 4 batteri kameraer

DanGear overvågningskamera med 4 batteri og hub til WiFi-forbindelse

Hvis du leder efter en pålidelig og avanceret overvågningsløsning til dit hjem eller ejendom, så er DanGear’s 4 batteridrevne overvågningskameraer med tilhørende hub til WiFi-forbindelse det perfekte valg. Med hele fire kameraer og en hub kan du dække en større overflade og have fuldt overblik over dit hjem eller ejendom direkte fra din smartphone.

Høj opløsning og bred kameravinkel

Kameraerne har en høj opløsning på 3 megapixel og kan optage skarpe og detaljerede billeder og video både dag og nat. De har også en bred kameravinkel på 150 grader, så du kan dække store områder og få et fuldt overblik over dit hjem eller ejendom. Den brede kameravinkel er også ideel, hvis du ønsker at holde øje med flere områder på samme tid, f.eks. flere indgange eller en større gårdhave.

Lang batterilevetid

Batteridrevne overvågningskameraer er ideelle, hvis du ønsker en selvkørende fleksibel overvågningsløsning, og DanGear’s batteridrevne overvågningskameraer er ingen undtagelse. Med en kraftfuld 5000mAh batterilevetid kan du være sikker på, at kameraerne kan køre i lang tid uden at skulle oplades. Dette gør det også nemt at placere kameraerne, da du ikke behøver at bekymre dig om, hvor de skal placeres i forhold til en strømkilde.

Nem installation og kraftig hub

Med den medfølgende kraftige hub kan du nemt styre og overvåge kameraerne. Hubben fungerer som en central enhed, hvor du kan tilslutte og styre flere kameraer samtidig. Hubben er nem at installere og bruge, og den er kompatibel med WiFi-forbindelse, så du kan nemt tilgå kameraerne og se live billeder eller optagelser direkte fra din smartphone eller tablet via SmartLife appen.

Alt i alt er DanGear’s batteridrevne overvågningskameraer med hub og WiFi-forbindelse et pålideligt og effektivt værktøj til at holde øje med dit hjem eller ejendom. Med høj opløsning, bred kameravinkel og lang batterilevetid er du altid sikker på, at du kan følge med i, hvad der foregår, uanset hvor du befinder dig. Med hele fire kameraer kan du nemt dække et større område og have fuldt overblik over dit hjem eller ejendom.

DanGear WiFi 3MP mini NVR med 4 overvågningskameraer med batteri

Original price was: 4.499,00 Kr..Current price is: 2.499,00 Kr..

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

overvågningskamera hub pakke med 4 batteri kameraer

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter