Lille GPS tracker med batteri og mikrofon

SinoTrack’s lille GPS tracker med batteri og mikrofon, bliver ofte brugt til at tracke kæledyr, børn og ældre mennesker. Et oplagt valg hvis man ønsker en kompakt GPS tracker med mikrofon og batteri, af høj kvalitet og som ikke vækker opsigt.

lille GPS tracker med batteri og mikrofon

SinoTrack ST-903 – Den bedste lille GPS tracker med batteri og mikrofon

SinoTrack ST-903 en lille GPS tracker med batteri og mikrofon, som giver dig mulighed for at spore og overvåge personer, køretøjer eller dyr via gratis iOS og Android app, webportal eller sms/opkald. En af de mindste professionelle GPS trackere med mikrofon og batteri, ovenikøbet til en utrolig stærk pris.

Lille GPS tracker med batteri og mikrofon til overvågning af børn, ældre, køretøjer eller dyr

SinoTrack’s billige micro GPS tracker er en lille bærbar GPS tracker, som er nem at placere i en rygsæk, lomme, kuffert eller i halsbåndet på et kæledyr med det medfølgende clip. ST-903 er vand- og støvafvisende og kan tåle kortvarig kontakt med vand, sne, regn eller støv. Den er perfekt til at overvåge børn, ældre, køretøjer eller husdyr som katte eller hunde.

Lille GPS tracker med mikrofon

SinoTrack ST-903 mini GPS tracker har en indbygget mikrofon, der giver dig mulighed for at ringe til det SIM-kort, der sidder i GPS trackeren. Med denne funktion kan du høre, hvad der sker tæt på og omkring trackeren og kontrollere, at alt er i orden. Du kan også bruge denne funktion til at placere GPS trackere et sted og derefter ringe op og overvåge, hvad der bliver sagt eller foretaget. Dette kan være nyttigt, hvis du vil overvåge eller sikre dig, at personen med trackeren er okay.

Hvorfor skal du vælge SinoTrack ST-903 GPS tracker med indbygget batteri?

SinoTrack ST-903 er markedets mindste professionelle GPS tracker med batteri og mikrofon. Med dens kompakte design er den let at skjule og ideel til overvågning af værdifulde aktiver og dine kære. SinoTrack ST-903 tilbyder den bedste kvalitet til en overkommelig pris og er den perfekte GPS tracker til børn, GPS tracker til campingvogn eller som en GPS tracker til kat/hund.

SinoTrack’s ST-903 lille GPS tracker med batteri og mikrofon er nøje udvalgt til at være en del af vores sortiment. Køb denne lille genopladelige GPS tracker med batteri og mikrofon og få ro i sindet.

Tag GPS trackeren i brug 15 min. efter du har modtaget den

Der medfølger en gratis Greentel simkort startpakke til alle GPS trackere, alt du skal gøre er at besøge Greentel’s hjemmeside og aktiverer SIM-kortet.

Læs mere om vores samarbejde med Greentel på deres hjemmeside

Specifikationer:

  • Batteri 1050mAH
  • Batteri Levetid ca. 15 dage
  • Vand og støvafvisende
  • Mikrofon
  • Længde: 48mm
  • Bredde: 25mm
  • Højde: 18mm
  • Vægt: 56 Gram

Find den perfekte GPS tracker

Hvis du leder efter en større model bør du kigge denne models “storebror”. Nemlig SinoTrack ST-905 GPS tracker med 5.000mAh batteri og magnet. Klik her for at læse mere om den.

Søger du en større GPS tracker til lastbil med til fast strøm, GPS tracker til flådestyring eller måske en skjult GPS tracker med form som et motor relæ?

Kig herunder for at se relaterede produkter.

Lille GPS tracker med batteri og mikrofon

Original price was: 699,00 Kr..Current price is: 329,00 Kr..

Ikke på lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

lille GPS tracker med batteri og mikrofon

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter