Komplet guide til dig som er i markedet for at købe en husalarm

Hos Qsmart.dk tilbyder vi husalarmer og overvågningskameraer, der passer til både private hjem og virksomheder. Vores husalarmprodukter fra danske DanGear er designet med et smukt nordisk udseende og har fuld smart home-integration. Siden 2018 har DanGear produceret dansksprogede alarmer og kameraer, der giver dig sikkerhed uden abonnement.

Indbrud er desværre en realitet i Danmark, og højsæsonen for indbrud er typisk sommerferien og juletiden. Med en husalarm fra DanGear kan du reducere risikoen for indbrud væsentligt. DanGears husalarmløsninger har en præventiv effekt, da indbrudstyve allerede før de bryder ind vil kunne se, at der er koblet en DanGear husalarm til huset. Det kan de se på “Alarmsystem Installeret” skiltene og den smarte solcellesirene monteret på husfacaden. Hvis man har koblet overvågningskameraer til sin husalarm, har dette en forstærket præventiv effekt, fordi indbrudstyve ved, at de bliver optaget. DanGear overvågningskameraer kan automatisk tænde for lyset og optage ligeså snart de opfanger bevægelse. Men i de fleste tilfælde vil alene synet af et overvågningskamera skræmme selv de mest hærdede indbrudstyve og reducere risikoen for indbrud.

Hvorfor skal du vælge DanGear som din husalarm?

DanGears husalarmer er kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed. Her er nogle af fordelene ved at vælge DanGears husalarmer:

 • Smart home husalarmer:

  Betjening af DanGears smart home husalarmer og overvågningskameraer sker via en af verdens største smart home-apps, SmartLife.

 • Uden abonnement:

  Spar penge ved at undgå månedlige abnnementsomkostninger.

 • Nordisk design:

  Æstetisk tiltalende alarmer og kameraer, der passer ind i ethvert hjem.

 • Avanceret teknologi:

  DanGears kameraer er udstyret med Sony billedsensorer og AI-menneskegenkendelse for skarpe og præcise optagelser.

Nedenfor kan du se, hvad du skal bruge til at opbygge en god husalarm: alarmpanel, kamera og tilbehør.

husalarm pakke

Hvad indeholder husalarmer typisk?

Herunder laver vi en kort gennemgang af de ting som DanGears husalarmer normalt består af. Herunder husalarm hovedenhed, alarmsystemtilbehør og overvågningskameraer til
husalarmer.

DanGear HEIMDALL touch alarmpanel

DanGear HEIMDALL touchskærm alampanel:

DanGear HEIMDALL touchskærm alarmpanel med dansk styresystem fungerer som hovedenheden i et husalarmsystem, hvor alt tilbehør forbinder til via langtrækkende radiofrekven. HEIMDALL touchskærm husalarm centralen foprbinder så internet routeren og kommunikerer den vej igennem til din smartphone via internettet. Med SmartLife eller Tuya appen kan du på den måde styre din husalarm på farten eller hvor som helst. Der er 3 slags husalarm hovedenheder fra DanGear:

 1. Alarmboks
 2. Touch alarmpanel WiFi
 3. Touch alarmpanel iFi og 4G

Herunder ser vi nærmere på DanGears alarmsystemtilbehør og overvågningskameraer til et husalarm system.

DanGear’s overvågningkameraer udendørs og indendørs:

Indendørs og udendørs overvågning er et smart valg at koble sammen med sin DanGear smart husalarm. Med DanGears smarte overvågningskameraer kan du sikre både tryghed og ro i sindet. Herunder tager vi et kig på DanGear-kameraer til husalarmsystemet. Klik på billederne for at læse mere om hvert overvågningskamera.

SAGA overvågningskamera indendørs

DanGear SAGA:

DanGears SAGA WiFi PTZ overvågningskamera er et kraftfuldt indendørs 3MP eller 5MP PTZ overvågningskamera, der giver omfattende sikkerhed. Med sin kompakte størrelse og smukke stilrene design leverer det fremragende videodækning med 360 graders optagelse og krystalklar nightvision, ideelt til hjem og virksomheder.

DanGear MIMIR PTZ dual lens overvågningskamera

DanGear MIMIR:

DanGear MIMIR er et innovativt lille 2x2MP dual-lens PTZ overvågningskamera til overvågning indendørs. Det er udstyret med dobbelt linse, designet til omfattende sikkerhed og fanger alle detaljer. Det leverer god videodækning med to 2MP linser og 2x1080P opløsning.

overvågningskameraer kategori side

DanGear MJØLNER:

DanGear MJØLNER er deres klart bedst sælgende overvågningskamera. Super pålideligt og stabilt WiFi overvågningskamera med 3MP eller 5MP høj opløsning. Et robust udendørs overvågningskamera, ideelt til både indendørs og udendørs brug. Dets metalkonstruktion og danske design gør det til en uundværlig tilføjelse til et DanGear husalarmsystem.

DanGear HUGIN PTZ overvågningskamera monteret på hus

DanGear HUGIN:
DanGear HUGIN WiFi PTZ overvågningskamera er deres nyeste model af PTZ overvågningskameraer. Det er IP66-klassificeret, vejrbestandigt og udstyret med en kæmpe 5MP Sony billedsensor og STARVIS night vision for krystalklare optagelser både dag og nat. Det kan rotere 355 grader vandret og 90 grader lodret og kan desuden autofølge bevægelse på begge akser.

DanGear 20x zoom PTZ set fra fronten

DanGear 20z optisk zoom PTZ:

DanGears 20x optisk zoom overvågningskamera er deres flagskib, et robust og super avanceret PTZ overvågningskamera, primært beregnet til erhvervssektoren. Med 20X optisk zoom får du ultraskarpe billeder på lang afstand. Kameraet har patruljeringsfunktion og mange andre avancerede funktioner. Kan både benyttes til udendørs brug eller store indendørs lokaler.

DanGear’s alarmsystemtilbehør til husalarmer:

Med alarmsystemtilbehør til din DanGears smart husalarmer kan du tilpasse og skræddersy en fuldt tilpasset sikringsløsning til din ejendom. Herunder tager vi et kig på DanGear alarmsystemtilbehør til deres husalarmsystem. Klik på billederne for at læse mere om hvert alarmsystemtilbehør.

DanGear EIDR dør og vinduessensor til alarmsystem på bord

Dør- og vinduesensorer til effektiv sikring af indgangspartier:

DanGears dør- og vinduessensorer fungerer som effektive dørsensorer og vinduessensorer, der øjeblikkeligt sender notifikationer ved åbning eller opbrud. Med lang rækkevidde og en fremragende batterilevetid sikrer disse sensorer pålidelig drift. Anti-sabotagefunktioner sikrer, at du altid informeres, hvis nogen forsøger at manipulere med dit husalarmsystem.

DanGear LOGI røgalarm til alarmsystem skråt fra siden

Smart Røgalarmer:

DanGears fotoelektriske røgalarmer opdager tidlige tegn på røgudvikling eller brand og udsender en høj alarmlyd. Integration med SmartLife-appen sender dig desuden notifikationer direkte på din smartphone. Med lang batterilevetid og et stilfuldt og minimalistisk design passer de perfekt ind i enhver indretning.

DanGear SLEIPNER bevægelsessensor til alarmsystem

Effektiv og stilren bevægelsessensorer:

DanGears smarte og kompakte bevægelsessensorer benytter sig af passiv infrarød teknologi til at detektere bevægelser. Med en rækkevidde på op til 10 meter og 110 graders detekteringsradius er de ideelle til at opfange bevægelse både dag og nat. De er trådløse og kan ignorere bevægelser fra kæledyr på op til 15 kg.

DanGear SOLGARD solcellesirene til alarmsystem fra siden

Pålidelige og præventive sirener:

Kraftige indendørs og udendørs sirener med høj decibel alarmtone og kraftige LED-blinkende lys. Udendørs solcellesirener er solcelledrevne og vandtætte, bygget til at modstå de mest udfordrende vejrforhold og kræver ikke fast tilslutning til strøm.

DanGear DRAUPNIR fjernbetjening til alarmsystem på bord

Fjernbetjeninger til alarmsystem:

Fjernbetjeninger tilbyder funktioner som tilkobling, frakobling, hjemmetilstand og SOS-knap. Med et kompakt design og med lang batterilevetid sikrer de en brugervenlig betjening for hurtig og sikker betjening af DanGears husalarm.

DanGear-NJORD-Vandskadesensor-til-alarmsystem

Vandskadesensorer:

Beskyt dit hjem mod kostbare vandskader med DanGears NJORD vandskadesensor, der udsender en høj alarmtone og sender notifikationer via SmartLife-appen ved detektion af vand. Ideelle til placering bag opvaskemaskiner, vaskemaskiner, under vasken eller i kældre.

DanGear GJALLARHORN ringeklokke til alarmsystem fra siden

Smart ringeklokker:

Kompakte og brugervenlige ringeklokker, som sender notifikationer til din smartphone, når nogen ringer på døren. Med lang batterilevetid og nem installation. Har du f.eks. et MJØLNER overvågningskamera, der peger på hoveddøren, kan du se live video på din telefon og tale til personen via kameraet. På den måde kan en smart ringeklokke i kombination med et DanGear overvågningskamera også virke som en videodørklokke.

Vibrationssensor med SOS knap

Vibrationssensor med SOS knap:

DanGears vibrationssensor med SOS-knap kan være en uundværlig sikkerhedsforanstaltning til dit hjem eller din virksomhed hvis du har store glaspartier. DanGear vibrationssensor med SOS-knap er designet til at registrere vibrationer på flade overflader, såsom vinduer, døre eller tynde vægge, og advare dig i realtid, hvis en ubuden gæst forsøger at bryde ind – før de bryder ind.

HJALMHORN SOS alarm armbånd til ældre

Overfaldsalarm SOS knapper:

Smart SOS-alarmarmbånd til ældre eller andre, der har brug for ekstra sikkerhed. Med et SOS-alarmarmbånd med SOS-knap koblet til din DanGear husalarm, sendes der øjeblikkeligt notifikationer til pårørende ved tryk på SOS-knappen, hvilket sikrer hurtig hjælp i nødsituationer.

Husalarm med gratis app og smart home funktioner

Med DanGears husalarmer og overvågningskameraer kan du nemt overvåge dit hjem eller din virksomhed via den gratis app SmartLife. Du får adgang til live status af din husalarm og fra overvågningskameraerne kan du se live streaming og gense gemte optagelser, hvilket giver dig fuld kontrol over sikkerheden uanset hvor du er.

Alarm uden abonnement: Et økonomisk smart valg

Når du vælger en husalarm uden abonnement fra DanGear, får du maksimal sikkerhed uden faste omkostninger. Det er en økonomisk fordelagtig løsning, som kan spare dig penge sammenlignet med abonnementssystemer.

Populære husalarmpakker

DanGear HEIMDALL touchskærm husalarmer uden abonnement:

 • Mellem Touch WiFi eller 4G – Fra 1.999,00 kr.
 • Mega Touch WiFi eller 4G – Fra 2.999,00 kr.
 • Stor Touch WiFi eller 4G – Fra 2.499,00 kr.
 • Lille Touch WiFi eller 4G – Fra 1.499,00 kr.
 • Mini Touch WiFi eller 4G – Fra 1.099,00 kr.

Se alle vores husalarmsystem pakker her.

Konklusion: Investér i en DanGear husalarm

Sikkerhed bør aldrig kompromitteres. Ved at investere i DanGears husalarmer uden abonnement får du en pålidelig og brugervenlig tyverisikring, der giver dig fuld kontrol over din ejendom. Beskyt dit hjem eller din virksomhed mod ubudne gæster med DanGear.

Du kan tjekke, hvor mange anmeldte forbrydelser af indbrud i beboelse der er sket i din region eller kommune i vores Indbrudsstatistik 2024 – Find dit postnummer og landsdel på listen artikel.

Herunder kan du se vores store udvalg af husalarmer og sikringsprodukter uden abonnement.