Hos QSmart.dk kan du købe billige alarmsystemer uden abonnement

Hvad skal du kigge efter når du køber billige alarmsystemer uden abonnement? I denne artikel afdækker vi, hvad du skal overveje, hvor du kan finde de bedste alarmsystem tilbud, og hvordan du sikrer, at du får mest muligt for pengene.

Lad os se nærmere på, hvad vi mener, er de to bedste bud på billige alarmsystemer uden abonnement.

Hvad er DanGears billige alarmsystemer?

DanGear tilbyder en række alarmsystemer og tilbehør designet til  alle forskellige behov og budgetter. Fra WiFi alarmbokse til touchskærm alarmpaneler med både WiFi og 4G, har DanGear løsninger, der passer til både private hjem og mindre virksomheder.

billigt alarmsystem uden abonnement

Fordelene ved DanGears billige alarmsystemer

Med DanGear får du en kvalitet alarmløsninger, der er prisvenlige, funktionelle og tilpasselige. Du kan nemt udvide eller flytte rundt på dit DanGear alarmsystem, hvis dine behov ændrer sig. DanGears billige alarmsystemer er uden abonnement, hvilket betyder, at du sparer mange penge på den lange bane.

DanGear touchskærm alarmpanel med WiFi eller WiFi & 4G
DanGear SKJOLDVIG WiFi alarmboks

HEIMDALL touchskærm alarmpanel tilbyder avanceret sikkerhed med både WiFi og WiFi & 4G forbindelse. Med en elegant touchskærm og brugervenligt dansk styresystem får du en hovedenhed, der giver dig ultimativ kontrol over sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed. Med 4G opkalds- og SMS-funktionalitet får du et ekstra lag af sikkerhed, i form af backup notifikationer i form af SMS beskeder og tale opkald ved en alarmhændelse.

Ligesom HEIMDALL touchskærm alarmpanelet fungerer SKJOLDVIG WiFi alarmboks som hovedenheden i dit alarmsystem. Den er kompakt, nem at installere og styrer alle de tilkoblede sensorer via SmartLife-appen. SKJOLDVIG alarmboks er ideel til dem, der ønsker en simpel, billig og effektiv sikkerhedsløsning af deres ejendom. SKJOLDVIG er ligesom HEIMDALL også kompatibel med Google Home og Amazon Alexa.

Tilbehør til DanGears billige alarmsystemer

DanGear BIFROST Dør og Vinduessensor

DanGear BIFROST dør- og vinduessensor har anti-sabotage funktion, er nem at montere og har lang batterilevetid og rækkevidde. Sender øjeblikkelige notifikationer i SmartLife-appen, hvis en dør eller et vindue bliver åbnet eller brudt op.

JOTUN Indendørs Sirene

JOTUN kraftig indendørs sirene tilsluttes en 220V stikkontakt og forbindes til alarmpanelet med ét tryk. Ved alarm udsender den en høj 110dB tone, der kan alarmere naboer og formindske kriminalitet.

SLEIPNER bevægelsessensore

DanGears kompakte og stilrene bevægelsessensorer udløser alarmen ved registreret bevægelse og kan justeres, så de ikke reagerer på små dyr. Via appen modtager du notifikationer ved bevægelse, så du hurtigt kan reagere på trusler.

DanGear-LOGI-Røgalarm

DanGears smart røgalarm sikrer ekstra beskyttelse mod brand og røgudvikling, så du altid er opdateret og kan reagere hurtigt i nødsituationer. Røgalarmen udsender en høj 85db hyletone og notificerer dig via SmartLife-appen, hvis der opfanges røg.

Hvordan fungere Smart-Life appen?

billige alarmsystemer og udendørs overvågningskamera med gratis app

Billige alarmsystemer med gratis app-styring

SmartLife-appen er gratis at downloade og bruge. Den giver dig fuld kontrol over dit alarmsystem, uanset hvor i verden du befinder dig.

Deling af adgang:

Du kan dele adgang til Smart-Life appen med et ubegrænset antal venner eller familiemedlemmer, hvilket gør det nemt for flere personer at overvåge og styre sikkerheden.

Notifikationer ved hændelser:

Ved alarmer eller andre hændelser bliver du straks notificeret via Smart-Life appen. Dette sikrer, at du altid er opdateret om, hvad der sker i dit hjem.

Ofte stillede spørgsmål om DanGears billige alarmsystemer

Hvad koster DanGears billige alarmsystemer?

Et grundlæggende billigt alarmsystem har en lav pris, mens et mere avanceret system med flere sensorer og et touchskærm alarmpanel koster mere. Vi har af og til DanGear billige alarmsystemer på tilbud så du kan sparer ekstra penge ved at holde øje med vores tilbud. Den billige alarmpakke starter ved 599 kr,-.

Hvordan fungerer vedligeholdelse af DanGears billige alarmsystemer?

Som udgangspunkt er der ikke noget vedligeholdelse når du køber et af DanGears billige alarmsystemer. Det eneste du skal huske, det er at skifte batterier i dine sensorer. Du blive notificeret i SmartLife appen når batteriniveauet falder til under 20% på dine sensorer.

Er trådløse alarmsystemer sikre?

Ja, DanGears trådløse alarmsystemer er meget sikre og bruger krypterede signaler for at forhindre hacking. De anvender avanceret krypteringsteknologi og er lette at installere, hvilket gør dem både sikre og brugervenlige.

Kan jeg installere mit billige alarmsystem selv?

Ja, alle DanGear’s billige alarmsystemer og tilbehør er hurtigt og nemt sat op på under en time. De kommer med brugervenlige instruktioner og kræver ingen professionel hjælp, hvilket sparer tid og penge.