DanGear 3MP & 5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

DanGear 3MP & 5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

DanGear stor udendørs overvågningskamera pakke er designet til at imødekomme behovene hos dem, der søger en stor, robust og pålidelig overvågningsløsning til deres udendørsområder. Pakken indeholder alt hvad du har brug for, herunder skruer, raw-plugs, en brugermanual, forlængerledninger, micro SD-hukommelseskort og gratis app-styring.

5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

Stor udendørs overvågningskamera pakke specielt designet til vores nordiske vejrforhold

DanGears stor udendørs overvågningskamera pakke indeholder deres banebrydende dansk-designede MJØLNER overvågningskameraer, der er skræddersyet til at imødekomme de skiftende nordiske vejrforhold året rundt. MJØLNER-kameraerne er udstyret med OMVI kameramoduler og linser, der er optimeret til at levere skarpe optagelser, uanset om det er under vinterens udfordringer med regn, slud og sne eller i sommermånederne, hvor den nordiske sols intensitet er markant, og solstrålerne falder i en mere direkte vinkel på vores breddegrader. Deres robuste konstruktion gør MJØLNER-kameraerne 100% vandtætte og vejrbestandige med kamerahus og beslag lavet af solidt metal. Uanset om du vælger 5MP eller 3MP MJØLNER-kameraerne, får du en pålidelig og alsidig, knivskarp udendørs overvågningsløsning.

Når du pakker MJØLNER ud, vil du straks kunne se og mærke, at der er tale om et overvågningskamera af høj kvalitet.

Tryk på produktbillederne for at læse mere om produkterne.

Pakken indeholder:

DanGear MJØLNER WiFi Overvågningskamera

4 stk.

WiFi Overvågningskameraer

Dansk designet intelligent WiFi overvågningskamera i robust metal konstruktion med AI kameramodul og knivskarp 3MP eller 5MP opløsning.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du vil have overvågninskameraer med 3MP eller 5MP opløsning.

10 meter strøm forlængerledning til overvågningskamera

4 stk.

Strøm forlængerledninger

Hvor langt har du til den nærmeste stikkontakt? Der medfølger 1.5 meter strømledning plus længden på den forlængerledning, du vælger.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du vil have en 5 eller 10 meter forlængerledning med til hver kamera

DanGear HOENIR Micro SD Memorykort 64GB og 128GB

4 stk.

Micro SD Memorykort

DanGear high-end micro SD memorykort, designet til at levere optimal præstation i deres kameraer.
Vælg i dropdown-menuen:
Om du vil have et 64GB eller 128GB memorykort med til hvert overvågningskamera.

Opsætningsguide video af DanGear MJØLNER overvågningskamera

I denne korte video giver vi dig et overblik over DanGear MJØLNER overvågningskameraet, hvad pakken indeholder, og hvor nemt det er at forbinde det til SmartLife-appen.

Bemærk, at antennen som er vist i videoen er større end den, der følger med kameraet. Den medfølgende antenne er mindre og ligner den på billedet af kameraet.

Prisvenlig stor udendørs overvågnings pakke med knivskarp opløsning

DanGears stor udendørs overvågningskamera pakke giver dig mulighed for at tilpasse en overvågningsløsning, der bedst passer til dine præferencer og budget. Du vælger selv, om du ønsker 3MP eller 5MP MJØLNER overvågningskameraerne samt længden på de strømforlængerledninger, du har behov for.

Op til 150% skarpere kvalitet end normale overvågningspakker på markedet

DanGears dansk-designede MJØLNER overvågningskameraer er udstyret med en stor 3MP eller 5MP billedsensor, der leverer imponerende opløsninger på henholdsvis 2880X1620P for 5MP-versionen og 2304x1296P for 3MP-versionen.

Sammenlignet med traditionelle 2MP (Fuld HD) overvågningskameraer med en opløsning på 1920x1080P, kan du være sikker på, at MJØLNER med sin store billedsensor fanger vigtige detaljer klart og tydeligt i udendørsomgivelser – uanset om du vælger 3MP eller 5MP.

5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

15 FPS sikre levende og flydende optagelser

DanGear MJØLNER overvågningskameraerne i vores stor udendørs overvågningskamera pakke både optager og streamer med hele 15 FPS takket være deres AI CMOS billedsensor og kameramodul fra OMVI. Dette sikrer, at dine optagelser er flydende og præcise, uanset om det er overvågning af dit hjem eller din virksomhed i udendørsområder.

SmartLife til DanGear alarmsystem

Videoovervågning med gratis app og 24/7 adgang via din smartphone

Med den gratis smart home-app, SmartLife, kan du live streame og se tidligere gemte optagelser direkte fra din smartphone. SmartLife-appen er en effektiv, gratis og brugervenlig app, der giver dig ro i sindet og sikrer, at du altid har adgang til MJØLNER – uanset hvor du befinder dig.

5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

Overvågnings pakke med smart lys og krystalklar lyd

MJØLNER-kameraerne er udstyret med et innovativt 2-i-1 diodebelysningssystem, der kombinerer LED-lys og infrarødt lys (IR). Dette sikrer sublim natoptagelse i sort-hvidt og farveoptagelser om natten i udendørsområder. Med den vejrbestandige mikrofon og højttaler kan du kommunikere med besøgende eller uventede gæster fra SmartLife-appen på din smartphone.

Brugervenlig stor udendørs overvågningspakke med nem og hurtig installation

Installationen af vores store udendørs overvågnings pakke er nem og lige til, så du hurtigt kan komme i gang med at overvåge dine udendørsomgivelser. Installation og opsætning kan i de fleste tilfælde klares på få minutter. Start med at skrue metalbeslaget fast (med de medfølgende skruer og raw-plugs), sæt strømforlængerledningen i kameraet og træk ledningen til den nærmeste 220V stikkontakt og sæt adapteren i.

Vælg “WiFi overvågningskamera” i SmartLife-app’en, hold derefter din smartphone op foran kameraet, så kameraet kan scanne QR-koden fra appen, så er kameraet forbundet og klar til brug.

Stor udendørs overvågningskamera pakke

Skræddersy stor udendørs overvågningskamera pakke til dine behov

Vælg i dropdown-menuen, om du ønsker din overvågningskamera pakke med 3MP eller 5MP MJØLNER-kameraer og 5 eller 10 meter forlængerledninger til hvert kamera. Det har alrig været nemmere at skræddersy en stor udendørs overvågningskamera pakke til din ejendom og skabe tryghed.

Vælg denne pakke, hvis du ønsker en simpel kvalitetsovervågningsløsning med pålidelige overvågningskameraer, som vil levere knivskarp overvågning af dine udendørsområder mange år frem i tiden.

Lav lagerbeholdning af 5mp PTZ kamerapakker

Bemærk, såfremt en vare er udsolgt, er det ikke muligt at forudbestille varen til den nedsatte pris.

Tryk og vælg pakkeindhold  5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

5MP WiFi overvågningskamera stor pakke

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter