DanGear fjernbetjening

DanGear DRAUPNIR fjernbetjening til alarmsystem er en kompakt og praktisk enhed, der kan sættes i nøgleringen. Den har fire knapper til tilkobling, frakobling, hjemmetilstand og SOS-knap. Den er kompatibel med alle DanGear alarmsystemer.

Smart og kompakt fjernbetjening til DanGear alarmsystem

DanGear DRAUPNIR fjernbetjening til alarmsystem er en kompakt og praktisk fjernbetjening, der kan sættes i din nøglering. Den har fire knapper, som giver dig mulighed for at tilkoble, frakoble, sætte alarmen i hjemmetilstand og en SOS-knap.

Forbind DanGear DRAUPNIR til alarmsystemet med bare ét tryk

Se i denne korte opsætningsvideo, hvordan du på under ét minut kan forbinde og opsætte DanGears fjernbetjening til touchskærm alarmsystemet.

Fjernbetjening til alarmsystem med SOS knap

Med DRAUPNIR fjernbetjeningen kan du nemt tilkoble eller frakoble alarmen uden at skulle indtaste en kode eller bruge din smartphone. Du kan også aktivere hjemmetilstand, hvilket giver dig mulighed for at deaktivere dele af alarmen, mens du er hjemme. SOS-knappen giver dig mulighed for aktivere alarmsystemet ved bare ét tryk.

DanGear DRAUPNIR fjernbetjening til alarmsystem er en effektiv måde at øge sikkerheden i dit hjem på, med dens nemme tilgængelighed og hurtige adgang til alarmfunktioner. Med sin SOS knap er den også god at have på sig i tilfælde af nødsituationer.

DanGear fjernbetjening

149 Kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 799,- kr.

Spørgsmål eller i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores sikkerhedseksperter sidder klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.
Vi kontakter dig kun denne ene gang.

Flere lignende produkter