Du kan forbinde og tilslutte enheder til TUYA eller Smart Life appen på en af tre følgende måder.

Tilslut en enhed uden QR kode:
For at tilslutte og forbinde en enhed til TUYA eller Smart Life uden QR kode, skal du åbne appen og trykke på + tegnet for at tilføje en ny enhed. Vælg derefter den enhedstype du ønsker at tilslutte og forbinde ud fra listen. Derefter skal du følge vejledningen for at tilslutte din smartphone til dit WiFi-netværk(hvis du ikke allerede har gjort det).

Tilslut en enhed med fysisk QR kode:
Hvis der er en QR kode printet på produktet kan du springe ovenstående over. Tryk oppe i højre hjørne på “Scan QR kode” ikonet og scan QR koden på enheden med din smartphone, så er enheden forbundet og klar til brug.

Tilslut et overvågningskamera med smartphone QR kode:
Hvis du vil forbinde et overvågningskamera, uden fysisk printet QR kode på produktet, skal du åbne appen og trykke på + tegnet for at tilføje en ny enhed. Vælg derefter den enhedstype du ønsker at tilslutte og forbinde ud fra listen. Derefter skal du følge vejledningen for at tilslutte din smartphone til dit WiFi-netværk(hvis du ikke allerede har gjort det). Herefter kommer der en QR kode frem på din smartphone skærm. Nu holder du din smartphone op foran overvågningskameraet, så det kan se QR kode, herefter læser overvågningskameraet QR koden og så er det forbundet.